Kaçamak yok bol su yaparsin az hafiflet yediklerino aksama dogru ben sana güveniyorum
birlikte olacağız canım bende 63,5 çıktım ve regl dönemime 5 gün kaldı umarım + ları görmeyiz hiçbirimiz
Regli bekliyorsun kuzum senKaçamak yok inan ki ya detoks suyuda yapıyorum sanırım sorun sökülememem
Yuhhh test yaptirdin mi kuzum sen???5 marttan beri canım
Yuhhh test yaptirdin mi kuzum sen???
Sart degilki belirti benimde hic yoktu belirti hop oglus geldi bi yaptir bence tatlimtestlik bir durum yok canım benim için normal gerçi 1 senedir ilk defa şaştı bu sefer ama hiç belirti yok ne bulantı ne bişi
Sart degilki belirti benimde hic yoktu belirti hop oglus geldi bi yaptir bence tatlim
Sen bilirsin ama cok uzun sure olmus dr gorun derim canimama ben bir kere hamile kaldım kasık ağrım falan vardı
Denemedim ama olur heralde ya ben de normal pilavlık bulguru öyle demleyip yapıyordumKısırlık bulgur olurmu??onu demliyoz ya oyle yapabilirim birgun
Sen bilirsin ama cok uzun sure olmus dr gorun derim canim
Yemek sonrası geceye kalmıyor bizim kahve. Eşim çok seviyor millet kahve yap uykum açılsın der benimki kahve yapta yatalımKocisle gece kahvesi ennnn sevdigimmm
Sart degilki belirti benimde hic yoktu belirti hop oglus geldi bi yaptir bence tatlim
Hmm haftaya birgun esramin speysyeli diye yazicam ve yiyecegum bakalim bayadir bulgur yemedimDenemedim ama olur heralde ya ben de normal pilavlık bulguru öyle demleyip yapıyordum
Saglik icin vakit ayir kuzum olurmu oyle sey kaldiki sen daha da dikkat etmen lazim biliyorsun ki amacimiz seninle daha baska :)bakalım vakit bulursam
Yemek sonrası geceye kalmıyor bizim kahve. Eşim çok seviyor millet kahve yap uykum açılsın der benimki kahve yapta yatalım
Keyfiniz bol.olsun canim
Benim de bugün olmam lazım ama gelen giden yok ;(
O minicik bi bulgur zaten iyi oluyor :) ben de bugün semiz otu yemeği yedim ama çok kötü yapmışlardı 2 çatal anca alabildim semiz otundan soğudumHmm haftaya birgun esramin speysyeli diye yazicam ve yiyecegum bakalim bayadir bulgur yemedim
Benimde 3 guj gecti gelir bakalim cuma arti cikmasinda[/QUOTE]Benim de bugün olmam lazım ama gelen giden yok ;(
Oldurmustur kavura kavuraO minicik bi bulgur zaten iyi oluyor :) ben de bugün semiz otu yemeği yedim ama çok kötü yapmışlardı 2 çatal anca alabildim semiz otundan soğudum
Benimde 3 guj gecti gelir bakalim cuma arti cikmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?