Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dusmemek icin hiçbir neden yok... yaparsin burda hepimizin tek derdi kg vermek... hep beraber basaracagiz

Kahve içiyorum şekerim buyur beraber olsun
Evde ne malzemelerin var ki canım?
Yeşil mercimek yemeği yada salatası,semizotu varsa yemeği, menemen,vs olabilir canım.

Ayyu benim balım hakket kiz ben semizotu salatasi cakayim hakoya da kuru pilav yapim sevinsin kocisko

Ayyu benim balım hakket kiz ben semizotu salatasi cakayim hakoya da kuru pilav yapim sevinsin kocisko
Kuru pilava tüm kocalar mu bayılır? Benim eşim de çok sever.
Semizotu salatasını ben de çok severim
Bir de ıspanağın zamanı geçti gibi ama geçen karatay usulü ıspanak böreği yapmıştım ilk kez.çok beğenmiştim. Eşimle arkadaşım da bayılmıştı canım.

cenemiz pek düşüktür...

Tam bana göre

Olucakkk sen dikkay et gerisi sapir sapor gelicek

İnşallah olacak bende inanıyorum

Hatuncuklarim guzellikler napionuz??? Aksam ne yapsam ki bilemedim fikir verin bakam bana yada evinize davet edin

Bende akşama şehriye çorbası kuru fasulye nohutlu tavuklu pilav var

Miss gibi

Bende simdi kizimi uyuttum dun aksam esimle bi film keyfi yapalim dedik yarisini anca izleyebildim simdi kahve esliginde kalanini izleyecegim. Havada burda cok kapali hafiften yagmur kiseliyor tam film modundayim yani

Bende simdi kizimi uyuttum dun aksam esimle bi film keyfi yapalim dedik yarisini anca izleyebildim simdi kahve esliginde kalanini izleyecegim. Havada burda cok kapali hafiften yagmur kiseliyor tam film modundayim yani
Ohh uzat ayaklarını film keyfi yap
Kapalı havalarda en sevdiğim kanepeye yayılıp film seyrederek uyuklamaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…