Dusmemek icin hiçbir neden yok... yaparsin burda hepimizin tek derdi kg vermek... hep beraber basaracagizHoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım. Şuan 69.800 canım. Hedef 63. Zayıflamak istemem normal kilom 63 doğum yaptığım zamanlar ben bu kilolardan oluyordum aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum inşallah düşerim 63 e
Benim 168 biraz daha uzunum senden insallah ya bayrama kadar 6 li bir rakam gorsem gerisi gelir elbet amaBoyum çok kısa 1.60 ama bence 1.58 anca var doğru ölçmüyo sanki diyetisyenler. Senin kaç canım. Birlikte kurtuluruz insallah şu koca popodan kalın bacaklardan
Yaninda bence cig kuruyemis de olabilirKızlar ara öğün olarak ayran olur demi?
Olur... her aksam yemen bittikten sonra paylas buraya bakalim neler yemiissin ona gore konusuruz kuzumKızlar ara öğün olarak ayran olur demi?
Dusmemek icin hiçbir neden yok... yaparsin burda hepimizin tek derdi kg vermek... hep beraber basaracagiz
Yaninda bence cig kuruyemis de olabilir
Olur... her aksam yemen bittikten sonra paylas buraya bakalim neler yemiissin ona gore konusuruz kuzum
Boyun gayet iyi bence. Bende bayrama kadar 6yı görmek istiyorum. Inşallah ramazan yarar diye dua ediyorum ama ben hep ramazanlarda sabit kalıyorumBenim 168 biraz daha uzunum senden insallah ya bayrama kadar 6 li bir rakam gorsem gerisi gelir elbet ama
cenemiz pek düşüktür...İnşallah canım burası baya aktif be hareketli
Olucakkk sen dikkay et gerisi sapir sapor gelicekEvde malesef yok o yüzden bugün ayran olsun
Tamam canım çok teşekkür ederim hepinizin ilgisine ya
Kahve içiyorum şekerimHatuncuklarim guzellikler napionuz??? Aksam ne yapsam ki bilemedim fikir verin bakam bana yada evinize davet edin
Kahve içiyorum şekerimbuyur beraber olsun
Evde ne malzemelerin var ki canım?
Yeşil mercimek yemeği yada salatası,semizotu varsa yemeği, menemen,vs olabilir canım.
Kuru pilava tüm kocalar mu bayılır? Benim eşim de çok sever.
Ayyu benim balım hakket kiz ben semizotu salatasi cakayim hakoya da kuru pilav yapim sevinsin kocisko
ben emzirdigim icin oruc tutamayacagim bu sene o yuzden son gaz diyete devam esim baklava borek alip balatalamazsa veririm diye dusunuyorumBoyun gayet iyi bence. Bende bayrama kadar 6yı görmek istiyorum. Inşallah ramazan yarar diye dua ediyorum ama ben hep ramazanlarda sabit kalıyorum
cenemiz pek düşüktür...
Olucakkk sen dikkay et gerisi sapir sapor gelicek
Hatuncuklarim guzellikler napionuz??? Aksam ne yapsam ki bilemedim fikir verin bakam bana yada evinize davet edin
Ayyu benim balım hakket kiz ben semizotu salatasi cakayim hakoya da kuru pilav yapim sevinsin kocisko
Ohh uzat ayaklarını film keyfi yapBende simdi kizimi uyuttum dun aksam esimle bi film keyfi yapalim dedik yarisini anca izleyebildim simdi kahve esliginde kalanini izleyecegim. Havada burda cok kapali hafiften yagmur kiseliyor tam film modundayim yani
Sen iftardan önce güzelce yersin eşinin aldıklarından nasiplenmezsinben emzirdigim icin oruc tutamayacagim bu sene o yuzden son gaz diyete devam esim baklava borek alip balatalamazsa veririm diye dusunuyorum
Ayy nasıl canım istediiiBende simdi kizimi uyuttum dun aksam esimle bi film keyfi yapalim dedik yarisini anca izleyebildim simdi kahve esliginde kalanini izleyecegim. Havada burda cok kapali hafiften yagmur kiseliyor tam film modundayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?