Heh iste böyle dusunmek daha guzelAyy güldürdün kızbenimkilerde öyle keşke kürdan olsalar
Ama onun pidesi güzel ya eti napcaz boşver o zaman iskenderi kahve içeriz
Sagol kuzummm muckkk@esperenzaa canım tebrik ederim 2.ligin icin
medgic26 kuzum senin de yardımcılığın hayırlı olsun
Ben memlekete geldim sayiljr, Edremit'te gorumcede mola vereceğiz akşama kadar. Yine uğrarım arada
Ay sanki olabilcez de ben de öyle diyorum o kadar zayıf olmak istememaman o kadar zayiflij iyi degil az ele gelemm yahuuu
Kuzum kahvaltı yapmamakla hata etmişsin şimdi yoğurtlu yeşillikli bişeyler hazırla bence kendine aç durma. Çikolatanın glisemik indeksi tavan olduğundan çabuk acıkırsınDetoks suyu yapmıştım onu icerim ve bol su tabi çokça çok spor yaparım. Okadar çok yemisimki midem bulanıyo v3 kahvaltı yapamadım şuan kendimi çok kötü hissediyorum
Varr canim play Stor yaz cikiiiiibir sorum daha olacaktı kadınlar kulubü uygulaması var mı cep telefonuna indirilecek ben bulamadım :S
Teresuf ederimmmsanki olabilcez de ben de öyle diyorum o kadar zayıf olmak istememzaten benim yağsız halim 43 kilo istesemde çok zayıf olamam yani bir de hiç bir zaman eksik olmayan canım koca popom var
Selam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Benim de öyleydi ama armutun üstü bile doldu artık dikdörtgene doğru yol aldımTeresuf ederimmmhahah armut model iste
Selam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Bu hangi gun kiz karistiriyom civcimcim afiyet olsun guz3l
Yok anacim dolmasin mümkün seBenim de öyleydi ama armutun üstü bile doldu artık dikdörtgene doğru yol aldım
Kuzum kahvaltı yapmamakla hata etmişsin şimdi yoğurtlu yeşillikli bişeyler hazırla bence kendine aç durma. Çikolatanın glisemik indeksi tavan olduğundan çabuk acıkırsın
birlikte olacağız canım bende 63,5 çıktım ve regl dönemime 5 gün kaldı umarım + ları görmeyiz hiçbirimizDÜN CANIM SALI GÜNÜ MENÜLERİM GÜZEL AMA 63,5 ÇIKIYORUM CUMAYA YA 63 OLMAZSAM
Kaçamak yok bol su yaparsin az hafiflet yediklerino aksama dogru ben sana güveniyorumDÜN CANIM SALI GÜNÜ MENÜLERİM GÜZEL AMA 63,5 ÇIKIYORUM CUMAYA YA 63 OLMAZSAM
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Hoşbuldum canımİyim canım sen napaysin
Kızz Esra bişey itiraf edeyimmi ama esperenzaa dan korkuyorum bu sefer kesin beni döver. Sabah uyandım kendimi buzdolabinin önünde buldum elimde kaşık ve çikolata kutusu. Ben kendime ne yapayım ne edeyim okadar çokk moralim bozukki saçımı başımı yolmak istiyorum
Pis bogazimi tutabilsem kısa zamanda girecem listeye de arada bozuyorum yaa of yaa
Tatlım hoş geldin
Hosgeldin canim suanki kilon ve hedef kilon nedir ve neden istiyorsun hayalini yazarmisin
Boyum çok kısa 1.60 ama bence 1.58 anca var doğru ölçmüyo sanki diyetisyenler. Senin kaç canım. Birlikte kurtuluruz insallah şu koca popodan kalın bacaklardanfattylamb94 vucut tiplerimiz kilolarimiz nerdeyse birebir ayni gibi :)) oldum olasi popisim buyuktu benimde bacaklar etli... boyun kacti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?