Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarr bugün hasta gibiyim fenaa
tyloohot içtim sonra pişman oldum umarım + olarak dönmez bana

bir sorum daha olacaktı kadınlar kulubü uygulaması var mı cep telefonuna indirilecek ben bulamadım :S

aman o kadar zayiflij iyi degil az ele gelemm yahuuu
Ay sanki olabilcez de ben de öyle diyorum o kadar zayıf olmak istemem zaten benim yağsız halim 43 kilo istesemde çok zayıf olamam yani bir de hiç bir zaman eksik olmayan canım koca popom var sende mi öylesin yoksaaa

Detoks suyu yapmıştım onu icerim ve bol su tabi çokça çok spor yaparım. Okadar çok yemisimki midem bulanıyo v3 kahvaltı yapamadım şuan kendimi çok kötü hissediyorum
Kuzum kahvaltı yapmamakla hata etmişsin şimdi yoğurtlu yeşillikli bişeyler hazırla bence kendine aç durma. Çikolatanın glisemik indeksi tavan olduğundan çabuk acıkırsın

Hosgeldin canim suanki kilon ve hedef kilon nedir ve neden istiyorsun hayalini yazarmisin

Hosgeldin canim suanki kilon ve hedef kilon nedir ve neden istiyorsun hayalini yazarmisin

saat 2 oldu hala acıkmadım ben
acaba sabredip akşama yesem daha mı iyi olur ki
sabah 1 yumurta yedim 2 kaşık yulaf yarım muz bir bardak süt içine ceviz ve badem attım yedim :)

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım

Hoşbuldum canım. Şuan 69.800 canım. Hedef 63. Zayıflamak istemem normal kilom 63 doğum yaptığım zamanlar ben bu kilolardan oluyordum aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum inşallah düşerim 63 e

fattylamb94 vucut tiplerimiz kilolarimiz nerdeyse birebir ayni gibi :)) oldum olasi popisim buyuktu benimde bacaklar etli... boyun kacti canim
Boyum çok kısa 1.60 ama bence 1.58 anca var doğru ölçmüyo sanki diyetisyenler. Senin kaç canım. Birlikte kurtuluruz insallah şu koca popodan kalın bacaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…