Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ben haftada 1 kilo veriyordum beni de etkiliyor gelmemesi gerçi sabaha ne olur bilinmez belki net 64 gelirim suya dayandım bugün

İnşallah canım bende sabşt bu hafta düşmem lazım acil.
Hic vallahi en fazla 2 ay diyorum sana yaparsin az kilon at kurtul

Atacağım ya ben kararlıyım
Owww cok iyi kilo vermis masallah... bazen mideye ters kose yapmak lazimmis

Verdi verdi ama babaannesi kaybedince yemeye verdi kendini şimdi 90 da vermeye çalışıyor ama eskisi gibi hakim değil kendine. Tatlıyı seviyor oda ben gibi birde akşam ekmek yiyor. Bende yiyiyorum ama o 3 yiyor. Ben 3 hafta akşam ekmek kestim bir gram veremedim o yüzden genel olarak akşamları bir filim yemeyi tercih ediyorum

Atacağım ya ben kararlıyım

Verdi verdi ama babaannesi kaybedince yemeye verdi kendini şimdi 90 da vermeye çalışıyor ama eskisi gibi hakim değil kendine. Tatlıyı seviyor oda ben gibi birde akşam ekmek yiyor. Bende yiyiyorum ama o 3 yiyor. Ben 3 hafta akşam ekmek kestim bir gram veremedim o yüzden genel olarak akşamları bir filim yemeyi tercih ediyorum[/QUOTE]
Sizin fazla kilonuz olmadigi icin kilo vermeniz daha zor olabilir ama bunu basaricaz hep beraber

Sizin fazla kilonuz olmadigi icin kilo vermeniz daha zor olabilir ama bunu basaricaz hep beraber[/QUOTE]

İnşallah canım. Bugün spor var oraya gideceğim adet olmadım ya gerginim içimden bir ses test yap diyor diğer ses saçmala teste niye boşa para vereceksin diyor

gözlerim doldu canım ya maşallah sanatüm kalbimle inanıyorum oğlunun Doğum gününde fıstık gibi olacağına Çoğu zaman sen topluyorsun bizi, iyi ki varsın

Ah ah dedesi ananesi söz dinlese ben de vermeyecektim ama iki yaş sonrası hepsini öğrendiinşallah seninki öyle olmaz böyle devam eder canım
Evet ben haftada 1 kilo veriyordum beni de etkiliyor gelmemesi gerçi sabaha ne olur bilinmez belki net 64 gelirim suya dayandım bugün
Pazar 63,5 çıkmamış mıydın canım vermişsindir deme öyle bebek konusunda da dua et bol bol ümitsiz olma en beklemediğin anda alırsın güzel haberi inşallah
ben bugün eksi 1 çıktım çok mutluyum
çok iyi canım

aynı ben bende öyleyim ya

Tekme tokat girişecekler diye çok korkuyorum kilo fazlası olanları çok iyi anlıyoruz ya istiyorum ki onlar da zayıflasınlar hafiflesinler.
Kız ballı ortalıklarda görünmedin ama maşallah iyi kilo vermişsin canımm
Benim avantajım sanırım tüm akrabalara uzak olmak.zaman zaman dezavantajlarını yaşasam da kendi bildiğim gibi yetiştirmek iyi oluyor.
Bizi zerre şımartmayan anne babalarımız her ne hikmetse torunlara karşı bi maymunluk yapmadıkları kalıyor

Sizin fazla kilonuz olmadigi icin kilo vermeniz daha zor olabilir ama bunu basaricaz hep beraber

İnşallah canım. Bugün spor var oraya gideceğim adet olmadım ya gerginim içimden bir ses test yap diyor diğer ses saçmala teste niye boşa para vereceksin diyor[/QUOTE]
Kac gun gecti ??onlem almiyormusunuz kuzu

Aynen aynen kv le kp umrunda degil zaten oglum ama kendi annem babam pervane etrafinda allahimm yandim ben insallah alismaz annem yapmaz ama babamdan supeliyim

Bizimkiler de yakın sayılmaz da yıl da 3-4 kez görmesi yetiyor, tam düzene koyuyoruz derken başa sarıyor
Evet hem de Nasıl, kardeşim doğduğunda babam balık avlıyormuş düşünŞimdi oğlumu tuvalete bile götürüyor gerisini sen düşün
Oyhh kuzum olucak insallah temmuz da d.gunu o zamana kadar 75 olamamda en azından 90 bari olayin yaaa
canım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyMaşallah kuşum

canım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyMaşallah kuşum[/QUOTE]
2.5 ay var 90 kiloya 17 kilo var sanmiyorummm nasip bakalim hakkimda hayirlisi tatlimmm

2.5 ay var 90 kiloya 17 kilo var sanmiyorummm nasip bakalim hakkimda hayirlisi tatlimmm [/QUOTE]
17 olmaz da 15 olur 13 olur canın sağ olsun tatlım, o bile nasıl fark eder

Aynen aynen kv le kp umrunda degil zaten oglum ama kendi annem babam pervane etrafinda allahimm yandim ben insallah alismaz annem yapmaz ama babamdan supeliyim
Benimkiler benim şerrimden biraz çekiniyorlar mı neBenden izinsiz vermezler hiç.
Bir de oğlumu alıştırdım ben ,babası bakıcısı vermeden kimseden bişey almaz.bakıcısı bir iki kez almış abur cubur bişeyler akşamına bana yetiştirdi oğlum sağolsun uyardım kadını bi daha yapmadı
Haha çocuklarında görmediklerini torunlarda görüyorlar

medgic26 canım sen 2’li rakamlara indiğin gibi hemen yüzmeye git o kadar fark eder ki kilo vermen ve sıkılaşman.temmmuzda 90 olamasan da 90’dan daha ince ve sıkı görünürsün

Degilmo valla bende istiyorum yuzmeyo kesin basliyim.allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…