Evet ben haftada 1 kilo veriyordum beni de etkiliyor gelmemesi gerçi sabaha ne olur bilinmez belki net 64 gelirimsuya dayandım bugün
Hic vallahi en fazla 2 ay diyorum sana yaparsin az kilon at kurtul
Owww cok iyi kilo vermis masallah... bazen mideye ters kose yapmak lazimmis
Tamam kusum ben seni düşündüğüm icin dedimNORMALDE yapıyoruz iş yerinde ama şu aylarda çok yoğunuz canım iş vakti kızarlar yoksa normalde haşlıyoruz peynirli yapıyoruz
Sizin fazla kilonuz olmadigi icin kilo vermeniz daha zor olabilir ama bunu basaricaz hep beraber[/QUOTE]Atacağım ya ben kararlıyım
Verdi verdi ama babaannesi kaybedince yemeye verdi kendini şimdi 90 da vermeye çalışıyor ama eskisi gibi hakim değil kendine. Tatlıyı seviyor oda ben gibi birde akşam ekmek yiyor. Bende yiyiyorum ama o 3 yiyor. Ben 3 hafta akşam ekmek kestim bir gram veremedim o yüzden genel olarak akşamları bir filim yemeyi tercih ediyorum
gözlerim doldu canım ya maşallah sana4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
Ben sokakta gördüğüm tombiklerin yanına usulca sokulup diyete başlayak mı seni bizim takıma alak mı diye sormamak için kendimi zor tutuyorum
Ah ah dedesi ananesi söz dinlese ben de vermeyecektim ama iki yaş sonrası hepsini öğrendiBenim oğlum 2. Yaş doğum gününe kadar şekerli hiçbir şey yemedivermedim .ikinci yaş günü pastasından yedi.dondurma yemez bilmez daha yeni yeni pingui mi ne süt dilimi var ondan yer ama hergün değil.ödül olarak veririm.
Sebze yemeklerinin çoğunu kandırarak yedirdim bi karnabaharı sevmedi
Tek lüksü sigara böreğidirböyle anlatınca çocuğu bayağı mahrum bıraktığımı farkettim ama onun iyiliği için ne yapayım:)
Pazar 63,5 çıkmamış mıydın canım vermişsindir deme öyleEvet ben haftada 1 kilo veriyordum beni de etkiliyor gelmemesi gerçi sabaha ne olur bilinmez belki net 64 gelirimsuya dayandım bugün
ben bugün eksi 1 çıktım çok mutluyum
aynı benbende öyleyim ya
Benim avantajım sanırım tüm akrabalara uzak olmak.zaman zaman dezavantajlarını yaşasam da kendi bildiğim gibi yetiştirmek iyi oluyor.Ah ah dedesi ananesi söz dinlese ben de vermeyecektim ama iki yaş sonrası hepsini öğrendiinşallah seninki öyle olmaz böyle devam eder canım
Pazar 63,5 çıkmamış mıydın canım vermişsindir deme öylebebek konusunda da dua et bol bol ümitsiz olma en beklemediğin anda alırsın güzel haberi inşallah
çok iyi canım
Sağlıklı bi şekilde verirsin canım az bi kilon var biraz dikkat biraz spor ile gider.İnşallah şu regli olsaydım rahatlayacağım. Topu topu 6 kilo ya gider gider
Sağlıklı bi şekilde verirsin canım az bi kilon var biraz dikkat biraz spor ile gider.
Eşine de maşallah iyi kilo vermiş.
Sizin fazla kilonuz olmadigi icin kilo vermeniz daha zor olabilir ama bunu basaricaz hep beraber
Oyhh kuzum olucak insallah temmuz da d.gunu o zamana kadar 75 olamamda en azından 90 bari olayin yaaagözlerim doldu canım ya maşallah sanatüm kalbimle inanıyorum oğlunun Doğum gününde fıstık gibi olacağına Çoğu zaman sen topluyorsun bizi, iyi ki varsın
Aynen aynen kv le kp umrunda degil zaten oglum ama kendi annem babam pervane etrafinda allahimm yandim ben insallah alismaz annem yapmaz ama babamdan supeliyimTekme tokat girişecekler diye çok korkuyorum kilo fazlası olanları çok iyi anlıyoruz ya istiyorum ki onlar da zayıflasınlar hafiflesinler.
Kız ballı ortalıklarda görünmedin ama maşallah iyi kilo vermişsin canımm
Benim avantajım sanırım tüm akrabalara uzak olmak.zaman zaman dezavantajlarını yaşasam da kendi bildiğim gibi yetiştirmek iyi oluyor.
Bizi zerre şımartmayan anne babalarımız her ne hikmetse torunlara karşı bi maymunluk yapmadıkları kalıyor
Bizimkiler de yakın sayılmaz da yıl da 3-4 kez görmesi yetiyor, tam düzene koyuyoruz derken başa sarıyorTekme tokat girişecekler diye çok korkuyorum kilo fazlası olanları çok iyi anlıyoruz ya istiyorum ki onlar da zayıflasınlar hafiflesinler.
Kız ballı ortalıklarda görünmedin ama maşallah iyi kilo vermişsin canımm
Benim avantajım sanırım tüm akrabalara uzak olmak.zaman zaman dezavantajlarını yaşasam da kendi bildiğim gibi yetiştirmek iyi oluyor.
Bizi zerre şımartmayan anne babalarımız her ne hikmetse torunlara karşı bi maymunluk yapmadıkları kalıyor
canım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyOyhh kuzum olucak insallah temmuz da d.gunu o zamana kadar 75 olamamda en azından 90 bari olayin yaaa
2.5 ay var 90 kiloya 17 kilo var sanmiyorummmcanım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyMaşallah kuşum
Benimkiler benim şerrimden biraz çekiniyorlar mı neAynen aynen kv le kp umrunda degil zaten oglum ama kendi annem babam pervane etrafinda allahimm yandim ben insallah alismaz annem yapmaz ama babamdan supeliyim
Haha çocuklarında görmediklerini torunlarda görüyorlarBizimkiler de yakın sayılmaz da yıl da 3-4 kez görmesi yetiyor, tam düzene koyuyoruz derken başa sarıyor
Evet hem de Nasıl, kardeşim doğduğunda babam balık avlıyormuş düşünŞimdi oğlumu tuvalete bile götürüyor gerisini sen düşün
canım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyMaşallah kuşum
canım 90 bile olsa 30 kilo fark etmiş olacak müthiş bir şeyMaşallah kuşum
17 olmaz da 15 olur 13 olur canın sağ olsun tatlım, o bile nasıl fark eder2.5 ay var 90 kiloya 17 kilo var sanmiyorummmnasip bakalim hakkimda hayirlisi tatlimmm
Degilmo valla bende istiyorum yuzmeyo kesin basliyim.allah nasip ederseBenimkiler benim şerrimden biraz çekiniyorlar mı neBenden izinsiz vermezler hiç.
Bir de oğlumu alıştırdım ben ,babası bakıcısı vermeden kimseden bişey almaz.bakıcısı bir iki kez almış abur cubur bişeyler akşamına bana yetiştirdi oğlum sağolsunuyardım kadını bi daha yapmadı
Haha çocuklarında görmediklerini torunlarda görüyorlar
medgic26 canım sen 2’li rakamlara indiğin gibi hemen yüzmeye git o kadar fark eder ki kilo vermen ve sıkılaşman.temmmuzda 90 olamasan da 90’dan daha ince ve sıkı görünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?