Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hehehe aman oluyor işte böyle seyler bakicisi yabanci dil biliyormu ? Cok faydası olur kuzuma

Hehehe aman oluyor işte böyle seyler bakicisi yabanci dil biliyormu ? Cok faydası olur kuzuma
Yok canım bakıcımız bilmiyor canım ben ufak ufak öğretiyorum hatta cgdmk kuzum sana soracaktım oğlum zaten genel olarak öğrenmeye çok yatkın bir çocuk, ingilizce öğrenmesini kolaylaştıracak önerebileceğin birşeyler var mı kuzum?
Bu arada vardın mı Çanakkale’ye ve tatil nasıl gidiyor canım

Çiğdem çok duygulandım ve çok mutlu oldum senin adına. Seni görmedim ama eminim çok güzel bir kadınsın. O güzelliği kilolarla kapatmanın bir anlamı yok. Minik bebişle rahat rahat oyun oynamak koşturmak varken onu sadece uzaktan izlememek için daha da zayıfla. Bebeğin büyüdüğünde sadece anılarında güzel annesi olarak kal, şişman anne olarak değil. Yine seni çok sever ama onunla koşup oynadığında paylaşımınız artar. Bugünleriniz bir daha gelmeyecek en güzel şekilde değerlendirin. Gerçi sen bütün bunların farkındasın ki şu takıma geldiğinden beri bir kere bahane sunmadın kaçamak dediğimiz aslında diyeti bozma olan şeylerden yemedin. Çok azimlisin azmine hayranım. Eşinde çok şanslı senin gibi güçlü bi karısı var. Eminim ilerde oğlunda grur duyacak seninle.

Ya ben niye yumuşak yüzlüyüm, çok kızıyorum kendime bazen.Sonra dolduruyorum kendimi bi daha kesin sert duracağım diyorum ama yine yumuşuyorumoy oyy
Akşama neler yiyeceksiniz tek tek sayın bakalım
Ben yoğurtlu kabak yasa yoğurtlu yeşillik yemeyi düşünüyorum
Canım ben kereviz yoğurtlu cevizli bi de tavuk çorbasıGün içinde leblebi, şeftali yedim kahvaltıdan sonra yemeği 6 gibi yesem 7 gibi de bi kahve içerim.leptine etki etmese süt de içerdim ama belki 9 san önce canım isterse içebilirim.bi de 10-11 gibi yatmayı düşünüyorum uykusuzluk da ödem yapıyorvarsa Öneriniz açığım suyu zorlayıp 3 e çıkarırım inşallah bugün

Esperenzacım bence kaçamaktan ziyade önümüzdeki hafta beslenme düzenini değiştirebilirsin. Hiç yemediğin türden şeyler ekleyebilirsin. Mesela ben geçen sene baya kilo vermiştim sabit kalınca hiç yemediğim ve sevmediğim yoğurt yulaf meyve üçlüsüyle kahvaltı yaptım. Diyetisyenim değişik bi tarif vermişti yine kahvaltı için onu verebilirim sana. Bu tarz değişiklikleri dene istersen sonra baktın olmuyor kaçamak yaparsın

Keşke bilseydi cok faydasi olurdu kusum

Yaaa esraaa yine agliycam valla... yapicam canim buyuk savas actim.. iste dedigin tum seyleri yasamak icin yapicam... oglum icin kendi sagligim icin esim icin yapicam iyiki varsinsende kuzum benim teşekkür ederim

esperenzaa da valla kacamak yapmak icin nasil cabaliuooo ye yulafi uyanikkkk yok kacamak falan

Bende alabilirmiyim o tarifi yakindir durmasi elimim altinda dursun kuzum

Bundan sonra gruba Eskişehir li degilse kimseyi almayacam uleynnn aksam yemeği zulüm kahvalti zulüm... evine yikilacak bol bol Eskişehirli istiyorum birde kahveee iyi yapsin muhimm coook muhimmm artik alim mukalatini ben yapiyorum 1. Sayfaya eskisehirli olmak zorunlu yazalim esperenzaa fattylamb94

İnşallah canım. Bugün spor var oraya gideceğim adet olmadım ya gerginim içimden bir ses test yap diyor diğer ses saçmala teste niye boşa para vereceksin diyor
Kac gun gecti ??onlem almiyormusunuz kuzu[/QUOTE]

Almaz olur muyuz canım 1 gün geçti ama stres yaptım bende ama şükür kırmızı kartı gördüm. Bizim hoca sporda bizi tartarken adetliyim isek 1 kilo düşüyor burada da var mı öyle bir şey

Kac gun gecti ??onlem almiyormusunuz kuzu

Almaz olur muyuz canım 1 gün geçti ama stres yaptım bende ama şükür kırmızı kartı gördüm. Bizim hoca sporda bizi tartarken adetliyim isek 1 kilo düşüyor burada da var mı öyle bir şey [/QUOTE]
Spor salonuna gitmedim canim aslinda gittim ama icerideki ter kokusu benim migdemi kaldirdi... kirmizi kart nedir??1 kg duser herhalde mantiken odem gecici

Almaz olur muyuz canım 1 gün geçti ama stres yaptım bende ama şükür kırmızı kartı gördüm. Bizim hoca sporda bizi tartarken adetliyim isek 1 kilo düşüyor burada da var mı öyle bir şey
Spor salonuna gitmedim canim aslinda gittim ama icerideki ter kokusu benim migdemi kaldirdi... kirmizi kart nedir??1 kg duser herhalde mantiken odem gecici[/QUOTE]

Adet oldum yani canım. Hoca adetliyken mesela 69.800 ya kilom 68.800 diye kaydediyor. Şimdi yarın bildirim yapacağız ya onun için sordum kilo düşecek miyiz benden diye öyleyse kilo vermişim diye seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…