Hehehe aman oluyor işte böyle seyler bakicisi yabanci dil biliyormu ? Cok faydası olur kuzumaBenimkiler benim şerrimden biraz çekiniyorlar mı neBenden izinsiz vermezler hiç.
Bir de oğlumu alıştırdım ben ,babası bakıcısı vermeden kimseden bişey almaz.bakıcısı bir iki kez almış abur cubur bişeyler akşamına bana yetiştirdi oğlum sağolsunuyardım kadını bi daha yapmadı
Yok canım bakıcımız bilmiyor canım ben ufak ufak öğretiyorum hattaHehehe aman oluyor işte böyle seyler bakicisi yabanci dil biliyormu ? Cok faydası olur kuzuma
Başla canımDegilmo valla bende istiyorum yuzmeyo kesin basliyim.allah nasip ederse
Çiğdem çok duygulandım ve çok mutlu oldum senin adına. Seni görmedim ama eminim çok güzel bir kadınsın. O güzelliği kilolarla kapatmanın bir anlamı yok. Minik bebişle rahat rahat oyun oynamak koşturmak varken onu sadece uzaktan izlememek için daha da zayıfla. Bebeğin büyüdüğünde sadece anılarında güzel annesi olarak kal, şişman anne olarak değil. Yine seni çok sever ama onunla koşup oynadığında paylaşımınız artar. Bugünleriniz bir daha gelmeyecek en güzel şekilde değerlendirin. Gerçi sen bütün bunların farkındasın ki şu takıma geldiğinden beri bir kere bahane sunmadın kaçamak dediğimiz aslında diyeti bozma olan şeylerden yemedin. Çok azimlisin azmine hayranım. Eşinde çok şanslı senin gibi güçlü bi karısı var. Eminim ilerde oğlunda grur duyacak seninle.4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
Ya ben niye yumuşak yüzlüyüm, çok kızıyorum kendime bazen.Sonra dolduruyorum kendimi bi daha kesin sert duracağım diyorum ama yine yumuşuyorumoy oyyBenimkiler benim şerrimden biraz çekiniyorlar mı neBenden izinsiz vermezler hiç.
Bir de oğlumu alıştırdım ben ,babası bakıcısı vermeden kimseden bişey almaz.bakıcısı bir iki kez almış abur cubur bişeyler akşamına bana yetiştirdi oğlum sağolsunuyardım kadını bi daha yapmadı
Haha çocuklarında görmediklerini torunlarda görüyorlar
medgic26 canım sen 2’li rakamlara indiğin gibi hemen yüzmeye git o kadar fark eder ki kilo vermen ve sıkılaşman.temmmuzda 90 olamasan da 90’dan daha ince ve sıkı görünürsün
Canım ben kereviz yoğurtlu cevizli bi de tavuk çorbasıAkşama neler yiyeceksiniz tek tek sayın bakalım
Ben yoğurtlu kabak yasa yoğurtlu yeşillik yemeyi düşünüyorum
Esperenzacım bence kaçamaktan ziyade önümüzdeki hafta beslenme düzenini değiştirebilirsin. Hiç yemediğin türden şeyler ekleyebilirsin. Mesela ben geçen sene baya kilo vermiştim sabit kalınca hiç yemediğim ve sevmediğim yoğurt yulaf meyve üçlüsüyle kahvaltı yaptım. Diyetisyenim değişik bi tarif vermişti yine kahvaltı için onu verebilirim sana. Bu tarz değişiklikleri dene istersen sonra baktın olmuyor kaçamak yaparsınEvet canım inşallah. Ben 10 yıldır 68’in altına düşmedim sanırım direnç kiloma geldim ve durdu kilo vermem.
yarın da öyle olursa haftaya yeme düzenimi değiştireceğim sanırım. En olmadı Elif demişti daha önce burada haftalarca ne yapsa sabit gelen bi arkadaş gibi kaçamak yaparımkız kaçamak yapınca kilo vermiş de
Keşke bilseydi cok faydasi olurdu kusumYok canım bakıcımız bilmiyor canım ben ufak ufak öğretiyorum hattacgdmk kuzum sana soracaktım oğlum zaten genel olarak öğrenmeye çok yatkın bir çocuk, ingilizce öğrenmesini kolaylaştıracak önerebileceğin birşeyler var mı kuzum?
Bu arada vardın mı Çanakkale’ye ve tatil nasıl gidiyor canım
Ohh mis yoğurtlu kabak canım istediAkşama neler yiyeceksiniz tek tek sayın bakalım
Ayyy kugu gibi suzuleyim desem govel ordek olur benimkisiBaşla canımfıtığına da çok iyi gelir. Zamanla su balesi yaparsın kız
Yaaa esraaa yine agliycam valla... yapicam canim buyuk savas actim.. iste dedigin tum seyleri yasamak icin yapicam... oglum icin kendi sagligim icin esim icin yapicam iyiki varsinsende kuzum benimÇiğdem çok duygulandım ve çok mutlu oldum senin adına. Seni görmedim ama eminim çok güzel bir kadınsın. O güzelliği kilolarla kapatmanın bir anlamı yok. Minik bebişle rahat rahat oyun oynamak koşturmak varken onu sadece uzaktan izlememek için daha da zayıfla. Bebeğin büyüdüğünde sadece anılarında güzel annesi olarak kal, şişman anne olarak değil. Yine seni çok sever ama onunla koşup oynadığında paylaşımınız artar. Bugünleriniz bir daha gelmeyecek en güzel şekilde değerlendirin. Gerçi sen bütün bunların farkındasın ki şu takıma geldiğinden beri bir kere bahane sunmadın kaçamak dediğimiz aslında diyeti bozma olan şeylerden yemedin. Çok azimlisin azmine hayranım. Eşinde çok şanslı senin gibi güçlü bi karısı var. Eminim ilerde oğlunda grur duyacak seninle.
Heee bende almadim kereviz di enginardi... buyuk ihtimal kabak salatasi soda oldu bitti canimmm kolay oluyor biloyormusun tam benlik tembel isiAkşama neler yiyeceksiniz tek tek sayın bakalım
Esperenzacım bence kaçamaktan ziyade önümüzdeki hafta beslenme düzenini değiştirebilirsin. Hiç yemediğin türden şeyler ekleyebilirsin. Mesela ben geçen sene baya kilo vermiştim sabit kalınca hiç yemediğim ve sevmediğim yoğurt yulaf meyve üçlüsüyle kahvaltı yaptım. Diyetisyenim değişik bi tarif vermişti yine kahvaltı için onu verebilirim sana. Bu tarz değişiklikleri dene istersen sonra baktın olmuyor kaçamak yaparsın
Bende alabilirmiyim o tarifi yakindir durmasiEsperenzacım bence kaçamaktan ziyade önümüzdeki hafta beslenme düzenini değiştirebilirsin. Hiç yemediğin türden şeyler ekleyebilirsin. Mesela ben geçen sene baya kilo vermiştim sabit kalınca hiç yemediğim ve sevmediğim yoğurt yulaf meyve üçlüsüyle kahvaltı yaptım. Diyetisyenim değişik bi tarif vermişti yine kahvaltı için onu verebilirim sana. Bu tarz değişiklikleri dene istersen sonra baktın olmuyor kaçamak yaparsın
Kac gun gecti ??onlem almiyormusunuz kuzu[/QUOTE]İnşallah canım. Bugün spor var oraya gideceğim adet olmadım ya gerginim içimden bir ses test yap diyor diğer ses saçmala teste niye boşa para vereceksin diyor
Kac gun gecti ??onlem almiyormusunuz kuzu
Spor salonuna gitmedim canim aslinda gittim ama icerideki ter kokusu benim migdemi kaldirdi... kirmizi kart nedir??1 kg duser herhalde mantiken odem gecici[/QUOTE]Almaz olur muyuz canım 1 gün geçti ama stres yaptım bende ama şükür kırmızı kartı gördüm. Bizim hoca sporda bizi tartarken adetliyim isek 1 kilo düşüyor burada da var mı öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?