Spor salonuna gitmedim canim aslinda gittim ama icerideki ter kokusu benim migdemi kaldirdi... kirmizi kart nedir??1 kg duser herhalde mantiken odem gecici
Ay valla kız
Veririm canım biraz iğrenç tadı ama süt sevenler sever heraldeBende alabilirmiyim o tarifi yakindir durmasielimim altinda dursun kuzum
Üşenmezsen gel bursayaBundan sonra gruba Eskişehir li degilse kimseyi almayacam uleynnn aksam yemeği zulüm kahvalti zulüm... evine yikilacak bol bol Eskişehirli istiyorum birde kahveee iyi yapsin muhimm coook muhimmmartik alim mukalatini ben yapiyorum 1. Sayfaya eskisehirli olmak zorunlu yazalim esperenzaa fattylamb94
Gelen sen ol kuzum doluya raziyimAy valla kızesperenzaa eski pis boğazlardan tabi
yapma yaaaaa bak sennn :)
Veririm canım biraz iğrenç tadı ama süt sevenler sever heralde
Sut hic sevmemm ki yaaaa
Üşenmezsen gel bursayagerçi çalışıyorum yemek yapamıyorum ben geleyim sana yağmurdan kaçarken doluya tutulmak adlı çalışma
Canım yumuşak yüzlülük biraz yapı meselesi ama hayır demeyi öğrenebilirsen çok rahat edersin.bunu annen baban için değil genel olarak söylüyorum.Ya ben niye yumuşak yüzlüyüm, çok kızıyorum kendime bazen.Sonra dolduruyorum kendimi bi daha kesin sert duracağım diyorum ama yine yumuşuyorumoy oyy
Canım ben kereviz yoğurtlu cevizli bi de tavuk çorbasıGün içinde leblebi, şeftali yedim kahvaltıdan sonra yemeği 6 gibi yesem 7 gibi de bi kahve içerim.leptine etki etmese süt de içerdim ama belki 9 san önce canım isterse içebilirim.bi de 10-11 gibi yatmayı düşünüyorum uykusuzluk da ödem yapıyor varsa Öneriniz açığım suyu zorlayıp 3 e çıkarırım inşallah bugün
Medar-ı iftiharımız çitos kuğu gölü balesi uyarlaması ile suda bir kuğu gibi süzülüyorAyyy kugu gibi suzuleyim desem govel ordek olur benimkisi
Çizgi filmi kabul ettirebilsen iyi olur ama biraz zorlar gibiesperenzaa senin uygun gördüğün çizgifilmleri izleyin ingilizce için o kadar etkili oluyor ki ve çocuklar için olan hikaye kitaplarını oku ona yatmadan önce
Insallah o zamanlarda gelicek kuzum regl oldum bu arada yarına faydasi yok ama haftaya cuma resimli bir kilo bildirimi yapicimmmMedar-ı iftiharımız çitos kuğu gölü balesi uyarlaması ile suda bir kuğu gibi süzülüyor
Esperenzacım bence kaçamaktan ziyade önümüzdeki hafta beslenme düzenini değiştirebilirsin. Hiç yemediğin türden şeyler ekleyebilirsin. Mesela ben geçen sene baya kilo vermiştim sabit kalınca hiç yemediğim ve sevmediğim yoğurt yulaf meyve üçlüsüyle kahvaltı yaptım. Diyetisyenim değişik bi tarif vermişti yine kahvaltı için onu verebilirim sana. Bu tarz değişiklikleri dene istersen sonra baktın olmuyor kaçamak yaparsın
hahaha yaşasın tembellere uygun diyet yemekleriHeee bende almadim kereviz di enginardi... buyuk ihtimal kabak salatasi soda oldu bitti canimmm kolay oluyor biloyormusun tam benlik tembel isi
şükür kavuşturanaInsallah o zamanlarda gelicek kuzum regl oldum bu arada yarına faydasi yok ama haftaya cuma resimli bir kilo bildirimi yapicimmm
Canım meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketmeyi deneSabah meyve suyu peynir zeytin bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Kahve
Aksam
Patlican oturtma
yogurt
Iki dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
esperenzaa bugun yediklerim ictiklerim
Canım evet vardım, pek de giremiyorum, yoğun geçiyor.Yok canım bakıcımız bilmiyor canım ben ufak ufak öğretiyorum hattacgdmk kuzum sana soracaktım oğlum zaten genel olarak öğrenmeye çok yatkın bir çocuk, ingilizce öğrenmesini kolaylaştıracak önerebileceğin birşeyler var mı kuzum?
Bu arada vardın mı Çanakkale’ye ve tatil nasıl gidiyor canım
Yerim seniGelen sen ol kuzum doluya raziyim
Sabah meyve suyu ve 3 dilim ekmek baya fazla olmuşSabah meyve suyu peynir zeytin bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Kahve
Aksam
Patlican oturtma
yogurt
Iki dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Bencede hatırlama esperenzam hep bağımlılık yapan pis şeyler. Sen artık yaşam tarzı haline getirdin bu beslenmeyi gerek yok kaçamağa. Veririm ama tadı baya kötüDiyetisyenin ne bilirmiş hıhh
Ver canım tabi ki tarifini.Kaçamak yapmak son çarem zaten.bir de tadlarını unuttuğum şeylerin tadını hatırlamasam iyi olur aslında
hahaha yaşasın tembellere uygun diyet yemekleriKaratayı zaten bu sebeple çok seviyorum iki öğün ye.bitti gitti
şükür kavuşturanayarına olmasa da olur haftaya çok iyi eksilme gelir canım
bana dese birisi ne yapardım acabaTekme tokat girişecekler diye çok korkuyorum kilo fazlası olanları çok iyi anlıyoruz ya istiyorum ki onlar da zayıflasınlar hafiflesinler.
Kız ballı ortalıklarda görünmedin ama maşallah iyi kilo vermişsin canımm
su balesine koptumBaşla canımfıtığına da çok iyi gelir. Zamanla su balesi yaparsın kız
Canım meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketmeyi denebir de şayet hazır meyve suyu ise safi şeker deposu.
Yok kendin sıktıysan da bir sürü meyvenin faydalı posalarını çöpe atıp şeker yüklü sularını içmiş oluyırsun
Kahvaltın bence az.yumurta,çiğ kuruyemiş eklersen çok iyi tokluk sağlarsın. Akşam iki dilim ekmek fazla
Hasta oldugum icin portakal sıktım c vitamini. Bagisikligim dustu. Bugun kotu oldu biliyorum. Mazaretleri yazmistim. Dövmeyin abla beniSabah meyve suyu ve 3 dilim ekmek baya fazla olmuş
Meyve suyu seker heleki hazirsa...toplamda 3 dilim ekmekSabah meyve suyu peynir zeytin bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Kahve
Aksam
Patlican oturtma
yogurt
Iki dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
Valla kusum nasıl rahatladim anlatamam ne yemek yapsam öğlen ne yapsam derken hep yemek düşünüyordum simdi sabahtan aksama kadar bossss mutfak yok hic aklimda aksamda uyduruk saglikli ne yapim hop sunu yapim oldu bitti masallahhahaha yaşasın tembellere uygun diyet yemekleriKaratayı zaten bu sebeple çok seviyorum iki öğün ye.bitti gitti
Kuzum afiyet olsun kaşar peynir yerine normal peynir tercih et ve 2 gun ust uste fasulye yedin sanirim bu yarina hemen eritebilecegin seyler degil... ve sulu yemek oldugunda suyunu alma tabagina çünkü yağıni suya salar yemek... inanilmaz kalori farki oluyorBugün ki menüm
Sabah 10.30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı
1 bardak beşi bir yerde çay
6 zeytin 3 küçük dişim kaşar
1 acı yeşil biber
5 dal marul
Domates salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
3 küçük hurma
8 kiraz
Akşam yemeği 19.45
Bir kepçe çorba bir kepçe kuru fasulye 1 kase yoğurt
Su 1.800 lt
Akşam arada artık yeşil çay içerim
SPOR
50 sguat
75 mekik =45
Bacak hareketi 40=24
Plank 1 dakika=20
Zumba 50 dk= 175
Benden bugünlük böyle kızlarfattylamb94 esperenzaa medgic26
Kuzum afiyet olsun kaşar peynir yerine normal peynir tercih et ve 2 gun ust uste fasulye yedin sanirim bu yarina hemen eritebilecegin seyler degil... ve sulu yemek oldugunda suyunu alma tabagina çünkü yağıni suya salar yemek... inanilmaz kalori farki oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?