Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor salonuna gitmedim canim aslinda gittim ama icerideki ter kokusu benim migdemi kaldirdi... kirmizi kart nedir??1 kg duser herhalde mantiken odem gecici

Adet oldum yani canım. Hoca adetliyken mesela 69.800 ya kilom 68.800 diye kaydediyor. Şimdi yarın bildirim yapacağız ya onun için sordum kilo düşecek miyiz benden diye öyleyse kilo vermişim diye seviniyorum[/QUOTE]
Kg neyse o onu bildiriyorsun canim

esperenzaa da valla kacamak yapmak icin nasil cabaliuooo ye yulafi uyanikkkk yok kacamak falan
Ay valla kız esperenzaa eski pis boğazlardan tabi
Bende alabilirmiyim o tarifi yakindir durmasi elimim altinda dursun kuzum
Veririm canım biraz iğrenç tadı ama süt sevenler sever heralde
Üşenmezsen gel bursaya gerçi çalışıyorum yemek yapamıyorum ben geleyim sana yağmurdan kaçarken doluya tutulmak adlı çalışma

Gelen sen ol kuzum doluya raziyim

Canım yumuşak yüzlülük biraz yapı meselesi ama hayır demeyi öğrenebilirsen çok rahat edersin.bunu annen baban için değil genel olarak söylüyorum.
Afiyet olsun canım gayet iyi görünüyor menün kahve yerine de süt bence daha iyi olur ,uykun kaçmaz hem sabaha kadar leptin bol bol çalışır
Ayyy kugu gibi suzuleyim desem govel ordek olur benimkisi
Medar-ı iftiharımız çitos kuğu gölü balesi uyarlaması ile suda bir kuğu gibi süzülüyor
esperenzaa senin uygun gördüğün çizgifilmleri izleyin ingilizce için o kadar etkili oluyor ki ve çocuklar için olan hikaye kitaplarını oku ona yatmadan önce
Çizgi filmi kabul ettirebilsen iyi olur ama biraz zorlar gibi sadece o gün uslu çocuk olduğunda 1 saat tv seyretme ödülü var ,onu da yabancı dilde kabul eder mi bilemedim ama bi denerim canım
Kitap her gece çok okuruz ama Türkçe.
Bu fikir çok güzel canım.teşekkürler

Diyetisyenin ne bilirmiş hıhh
Ver canım tabi ki tarifini.Kaçamak yapmak son çarem zaten.bir de tadlarını unuttuğum şeylerin tadını hatırlamasam iyi olur aslında
Heee bende almadim kereviz di enginardi... buyuk ihtimal kabak salatasi soda oldu bitti canimmm kolay oluyor biloyormusun tam benlik tembel isi
hahaha yaşasın tembellere uygun diyet yemekleri Karatayı zaten bu sebeple çok seviyorum iki öğün ye.bitti gitti
Insallah o zamanlarda gelicek kuzum regl oldum bu arada yarına faydasi yok ama haftaya cuma resimli bir kilo bildirimi yapicimmm
şükür kavuşturana yarına olmasa da olur haftaya çok iyi eksilme gelir canım

Sabah meyve suyu peynir zeytin bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Kahve
Aksam
Patlican oturtma
yogurt
Iki dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
esperenzaa bugun yediklerim ictiklerim
Canım meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketmeyi dene bir de şayet hazır meyve suyu ise safi şeker deposu.
Yok kendin sıktıysan da bir sürü meyvenin faydalı posalarını çöpe atıp şeker yüklü sularını içmiş oluyırsun
Kahvaltın bence az.yumurta,çiğ kuruyemiş eklersen çok iyi tokluk sağlarsın. Akşam iki dilim ekmek fazla

Canım evet vardım, pek de giremiyorum, yoğun geçiyor.
Cocuklar en iyi şarkı ve oyunla öğreniyor.
Link verilir mi bilmiyorum ama İngilizce çocuk şarkıları yazsan çıkar. Ve basit komutlar verebilirsin, aranizar ufak ufak basit komitlarla konuşabilirsiniz. Renkler ve sayılar gibi temel şeyleri zaten öğrenir hemen.

Gelen sen ol kuzum doluya raziyim
Yerim seni
Sabah meyve suyu peynir zeytin bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Kahve
Aksam
Patlican oturtma
yogurt
Iki dilim ekmek
Salata
Su 2 litre
esperenzaa bugun yediklerim ictiklerim
Sabah meyve suyu ve 3 dilim ekmek baya fazla olmuş
Bencede hatırlama esperenzam hep bağımlılık yapan pis şeyler. Sen artık yaşam tarzı haline getirdin bu beslenmeyi gerek yok kaçamağa. Veririm ama tadı baya kötü

bana dese birisi ne yapardım acaba tekme tokat girişmezdim diye umuyorum dikkat ediyorum diyete canım. menülerim son günlerde oldukça düzgün
Başla canım fıtığına da çok iyi gelir. Zamanla su balesi yaparsın kız
su balesine koptum

Sabah meyve suyu ve 3 dilim ekmek baya fazla olmuş
Hasta oldugum icin portakal sıktım c vitamini. Bagisikligim dustu. Bugun kotu oldu biliyorum. Mazaretleri yazmistim. Dövmeyin abla beni

Bugün ki menüm

Sabah 10.30 şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı
1 bardak beşi bir yerde çay
6 zeytin 3 küçük dişim kaşar
1 acı yeşil biber
5 dal marul
Domates salata
1 dilim ekmek

Ara 16.00

3 küçük hurma
8 kiraz

Akşam yemeği 19.45

Bir kepçe çorba bir kepçe kuru fasulye 1 kase yoğurt

Su 1.800 lt
Akşam arada artık yeşil çay içerim

SPOR
50 sguat
75 mekik =45
Bacak hareketi 40=24
Plank 1 dakika=20
Zumba 50 dk= 175
Benden bugünlük böyle kızlar fattylamb94 esperenzaa medgic26

hahaha yaşasın tembellere uygun diyet yemekleri Karatayı zaten bu sebeple çok seviyorum iki öğün ye.bitti gitti
Valla kusum nasıl rahatladim anlatamam ne yemek yapsam öğlen ne yapsam derken hep yemek düşünüyordum simdi sabahtan aksama kadar bossss mutfak yok hic aklimda aksamda uyduruk saglikli ne yapim hop sunu yapim oldu bitti masallah yassa canan varolll

Kuzum afiyet olsun kaşar peynir yerine normal peynir tercih et ve 2 gun ust uste fasulye yedin sanirim bu yarina hemen eritebilecegin seyler degil... ve sulu yemek oldugunda suyunu alma tabagina çünkü yağıni suya salar yemek... inanilmaz kalori farki oluyor

Tamam canım bugün daha iyi ama demi beni bir kaç gün idare edeceksiniz salı günü pazar haftam şuan evde bakliyat var o sebeple bu sıra bakliyata yükleneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…