Bugun daha iyi tabikide tebrik ederim kuzum... bakliyat varsa salatalik malzemende varsa karisik salata yap icine bakliyat ekle salata olaraj ye oda tercihh hem yagsiz olur evimize gore ayarliycaz tabi kuzumTamam canım bugün daha iyi ama demibeni bir kaç gün idare edeceksiniz salı günü pazar haftam şuan evde bakliyat var o sebeple bu sıra bakliyata yükleneceğim
Yok işte canım olsa yapacağım ama yok bu hafta idare edeceğizBugun daha iyi tabikide tebrik ederim kuzum... bakliyat varsa salatalik malzemende varsa karisik salata yap icine bakliyat ekle salata olaraj ye oda tercihh hem yagsiz olur evimize gore ayarliycaz tabi kuzum
Bugün ki menüm
Sabah 10.30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı
1 bardak beşi bir yerde çay
6 zeytin 3 küçük dişim kaşar
1 acı yeşil biber
5 dal marul
Domates salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
3 küçük hurma
8 kiraz
Akşam yemeği 19.45
Bir kepçe çorba bir kepçe kuru fasulye 1 kase yoğurt
Su 1.800 lt
Akşam arada artık yeşil çay içerim
SPOR
50 sguat
75 mekik =45
Bacak hareketi 40=24
Plank 1 dakika=20
Zumba 50 dk= 175
Benden bugünlük böyle kızlarfattylamb94 esperenzaa medgic26
Sabah 2 haslama yumurta 5 zeyto 1 dilim peynir tere maydanoz 3 finduk 3 badem cay
Aksama kadar su kahve cay beyaz cay
Aksam kabak salatası
3 lt su
esperenzaa fattylamb94
Yani ben varsa demek istedim zaten canım yanlis anlama lafimi :)Yok işte canım olsa yapacağım ama yok bu hafta idare edeceğiz
Sagol ahsenimmm muckkkTabiiii herzaman ki gibi harika menü
Canım bu arada kaptan yardimciligin hayırlı olsun
Ben sabit olucam kesin regl donemiEvett 1 haftayı daha devirdik yarın Cuma vee bakalım tartı ne diyecek hadi bakalım hepimizin yüzü gülsün
Afiyet olsunİyi akşamlar güzel hatunlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1/2 dlm ekmek
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kızartılmış ekmek ( yağsız)
Ara
1/2 sb badem kaju fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1/4 dlm ekmek
Ara
1 kayısılı form çay
Sıvılar
2,5 lt su,1 fincan karışık bitki çayı,1 fincan Türk kahvesi
esperenzaa , fattylamb94
İyi akşamlar güzel hatunlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1/2 dlm ekmek
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kızartılmış ekmek ( yağsız)
Ara
1/2 sb badem kaju fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1/4 dlm ekmek
Ara
1 kayısılı form çay
Sıvılar
2,5 lt su,1 fincan karışık bitki çayı,1 fincan Türk kahvesi
esperenzaa , fattylamb94
Ben sabit olucam kesin regl donemi
canım şimdi süt içecektim bi baktım da süt leptini bozuyormuş, sabahları içilmeliymiş.ne yapsam ki ben şimdi?6 da bitmişti yeme işim, ağzıma lokma koymadımCanım yumuşak yüzlülük biraz yapı meselesi ama hayır demeyi öğrenebilirsen çok rahat edersin.bunu annen baban için değil genel olarak söylüyorum.
Afiyet olsun canım gayet iyi görünüyor menünkahve yerine de süt bence daha iyi olur ,uykun kaçmaz hem sabaha kadar leptin bol bol çalışır
Medar-ı iftiharımız çitos kuğu gölü balesi uyarlaması ile suda bir kuğu gibi süzülüyor
Çizgi filmi kabul ettirebilsen iyi olur ama biraz zorlar gibisadece o gün uslu çocuk olduğunda 1 saat tv seyretme ödülü var ,onu da yabancı dilde kabul eder mi bilemedim ama bi denerim canım
Kitap her gece çok okuruz ama Türkçe.
Bu fikir çok güzel canım.teşekkürler
Almaz olur muyuz canım 1 gün geçti ama stres yaptım
Afiyet olsun canım menun sporun guzle ama keske akşam kuru fasulye yemeseymissin yarın tartida artı yapabilir
Tabiiii herzaman ki gibi harika menü
Canım bu arada kaptan yardimciligin hayırlı olsun
Evet canım ama bugün başka bir şansım yoktu çok az yedim zaten adetin 1 günü bugün her halde de ya artı çıkacağım ya sabit
Yani ben varsa demek istedim zaten canım yanlis anlama lafimi :)
Yok canım yanlış anlar mıyım hiç
İç canım zaten sabah kahvaltıya kadar leptin bol bol çalışacak.Emziriyorsun kuzum kendini bu kadar zorlama bence.canım şimdi süt içecektim bi baktım da süt leptini bozuyormuş, sabahları içilmeliymiş.ne yapsam ki ben şimdi?6 da bitmişti yeme işim, ağzıma lokma koymadım
Sporami bebemm :)Tahminen 45dkya geri gelirim
Haydi
İç ic sabaha kadar leptin mi kalir yahuu eziyet etme kendine kuzum bu kadar bebeğini düşüncanım şimdi süt içecektim bi baktım da süt leptini bozuyormuş, sabahları içilmeliymiş.ne yapsam ki ben şimdi?6 da bitmişti yeme işim, ağzıma lokma koymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?