Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
10:00 menemen,peynir ,yeşil çay
12:30 Şekersiz duble Türk kahvesi
15:30 Şekersiz Türk kahvesi küçük
19:00 Yoğurtlu bol sarımsaklı kabak
( miss gibi kokuyorum)
Su:2,5 lt
Arada 0,75 lt civarında dukan birası
Spor:3 mil 135 puan
500 adet ip atlama: 100 puan
8.000 adım 120 puan
Toplam:355 puan

fattylamb94
fitcivciv

Yemekler ayni afiyet olsun tatlisim :) spor da olayyyy

Bu guluncek birseymi teresuf ederim
Olumsuz bir düşünceyle gülmedim canım lütfen alınma Nedense su balesi alışılmadık geldi sanırım birazda kendimi hayal ettim ruh halime güldüm ama tabi ki her kadın her türlü dansı yakışarak yapabilir
Menü paylaşmayan cook hatun olmaya basladi sankim??? Kopuyoruz mu gruptan kizlarrrr nerlerdesiniz
Ben neden bir büyü var da bozulacakmış gibi paylaşamıyorum ama güzel gidiyorum

Yemekler ayni afiyet olsun tatlisim :) spor da olayyyy
Tembel işi karatay işi başka ne olacaktı ki kuzum
Ayyy hep birlikte olimpik olmasa da bir havuzda 6. Takımcak bi su balesi yapsak nasıl olur
Suya dalıp ayakları şöyle ayağa kaldırdığımızı düşün offf off

Hadi hakalim yarın cumada nolacak :)

Bugynku persembe menusu

Oglen. Bol taze soganli 2 yumurtali salata, 1 dilim peynir, 9 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik , 1dilim tb ekmegi, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut 4 adet hurma 1.5 adet yeni dunya bunu kizima yedirmeye calisirken yedim

Aksam. Baharat soslu 2 adet acilmis tavuk but, bolll salata 1 kase yogurt

Su. 2.5 lt

Spor 200 adet ip atlama 40 p

ballikayfe fattylamb94

Afiyet olsun canımm
Ne yaptı az da olsa yedi mi minnak kuzu

Afiyet olsun canımm
Ne yaptı az da olsa yedi mi minnak kuzu
Iste 1 tanenin yarisini yedi sayilir 2
gundur daha iyiyiz yavas yavas yutmaya basladi aksamda kucuk parcalar halinde tavuk eti verdim ilk seferinde cignedi yuttu ikincisinde dilinin ustune yapisti yutamadi kustu. Insallah boyle boyle alisacak ya artik napcami sasirdim hic boyle hayal etmemistim

Canım küçük küçük adımlarla alışıyorlar hiç panik yapma.Bir de şayet tavuğun organik olduğundan emin olamıyorsan verme canım.
Mevsimi geldiğinde balık ver daha iyi hatta, şu an av yasağı dolayısıyla balık az ama çorbalarına somon koy.somonu bu mevsimde de büyük marketlerde kolayca bulabilirsin.

Bugun ki normal market tavuguydu dondurucuda onun icin koy tavugu var ama yemeyecegini dusundugum icin cikarmamistim. Balik bende yemesini cok istiyorum cunku gercekten cok faydali zeka gelisimi acisindan da vakalim niyetimde pazar gunu yapmak var aksilik olmazsa denerim.

Balığı doğrudan yemiyorsa çorbalarına kat,rondodan geçir canım.Aç olduğunda minik minik tattırmaya çalış daha kolay alışır
ben alıştırabildim şükür mevsiminde haftada bir mutlaka balık yer oğlum.

Kızlar iyi geceleeeer nasılsınız ben sizi cok özledim misaifrleri bir haftalıgına postaladım fekat yekrar gelecekler ben birlac gundur baska yerde idim baglanamadım size e tabi o arada yenildi icildi dikkatetmeye calıstım ama yedigim de oldu vallahi toparlamam lazım korkuyorum tartıya cıkmaya ama yarık baslıyayım diyorum malum mubarek cuma yarın bir tartılıp dönerim belki

Yok ben girmiyimmm taşar mayoyla atarlar disariya hahaha

Coook guzrl afiywt olsunnnn canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…