- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İyi bildin kuzumSp
Sporami bebemm :)
Ohhh iyi yapmissin bende 3mill yapmayu ozledim ama yapamıyorumİyi bildin kuzumArada bir gözümle buraya da bakmadım değil
Yemekler ayni afiyet olsun tatlisim :) spor da olayyyyMenüm
10:00 menemen,peynir ,yeşil çay
12:30 Şekersiz duble Türk kahvesi
15:30 Şekersiz Türk kahvesi küçük
19:00 Yoğurtlu bol sarımsaklı kabak
( miss gibi kokuyorum)
Su:2,5 lt
Arada 0,75 lt civarında dukan birası
Spor:3 mil 135 puan
500 adet ip atlama: 100 puan
8.000 adım 120 puan
Toplam:355 puan
fattylamb94
fitcivciv
Olumsuz bir düşünceyle gülmedim canım lütfen alınma Nedense su balesi alışılmadık geldi sanırım birazda kendimi hayal ettim ruh halime güldümBu guluncek birseymi teresuf ederim
Ben neden bir büyü var da bozulacakmış gibi paylaşamıyorum ama güzel gidiyorumMenü paylaşmayan cook hatun olmaya basladi sankim??? Kopuyoruz mu gruptan kizlarrrr nerlerdesiniz
Tembel işi karatay işi başka ne olacaktı ki kuzumYemekler ayni afiyet olsun tatlisim :) spor da olayyyy
Ayyy hep birlikte olimpik olmasa da bir havuzda 6. Takımcak bi su balesi yapsak nasıl olurOlumsuz bir düşünceyle gülmedim canım lütfen alınma Nedense su balesi alışılmadık geldi sanırım birazda kendimi hayal ettim ruh halime güldümama tabi ki her kadın her türlü dansı yakışarak yapabilir
Ben neden bir büyü var da bozulacakmış gibi paylaşamıyorum ama güzel gidiyorum
Menü paylaşılmaması hep sorun.Çok mu zor anlamadım ki?Menü paylaşmayan cook hatun olmaya basladi sankim??? Kopuyoruz mu gruptan kizlarrrr nerlerdesiniz
Hadi hakalim yarın cumada nolacak :)Olumsuz bir düşünceyle gülmedim canım lütfen alınma Nedense su balesi alışılmadık geldi sanırım birazda kendimi hayal ettim ruh halime güldümama tabi ki her kadın her türlü dansı yakışarak yapabilir
Saka yaptim yaa gul tabi bende coook guldum hehehe
Ben neden bir büyü var da bozulacakmış gibi paylaşamıyorum ama güzel gidiyorum
Canım sen yürüyüş haricinde hiç birşey yapma zaten.az daha sabır bol bol spor yapacağın günler gelecek.Ohhh iyi yapmissin bende 3mill yapmayu ozledim ama yapamıyorum
Afiyet olsun canımmBugynku persembe menusu
Oglen. Bol taze soganli 2 yumurtali salata, 1 dilim peynir, 9 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik , 1dilim tb ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 bardak sut 4 adet hurma 1.5 adet yeni dunya bunu kizima yedirmeye calisirken yedim
Aksam. Baharat soslu 2 adet acilmis tavuk but, bolll salata 1 kase yogurt
Ne
Su. 2.5 lt
Spor 200 adet ip atlama 40 p
ballikayfe fattylamb94
Iste 1 tanenin yarisini yedi sayilir 2Afiyet olsun canımm
Ne yaptı az da olsa yedi mi minnak kuzu
Canım küçük küçük adımlarla alışıyorlar hiç panik yapma.Bir de şayet tavuğun organik olduğundan emin olamıyorsan verme canım.Iste 1 tanenin yarisini yedi sayilir 2
gundur daha iyiyiz yavas yavas yutmaya basladi aksamda kucuk parcalar halinde tavuk eti verdim ilk seferinde cignedi yuttu ikincisinde dilinin ustune yapisti yutamadi kustu. Insallah boyle boyle alisacak ya artik napcami sasirdim hic boyle hayal etmemistim
Bugun ki normal market tavuguydu dondurucuda onun icin koy tavugu var ama yemeyecegini dusundugum icin cikarmamistim. Balik bende yemesini cok istiyorum cunku gercekten cok faydali zeka gelisimi acisindan da vakalim niyetimde pazar gunu yapmak var aksilik olmazsa denerim.Canım küçük küçük adımlarla alışıyorlar hiç panik yapma.Bir de şayet tavuğun organik olduğundan emin olamıyorsan verme canım.
Mevsimi geldiğinde balık ver daha iyi hatta, şu an av yasağı dolayısıyla balık az ama çorbalarına somon koy.somonu bu mevsimde de büyük marketlerde kolayca bulabilirsin.
Balığı doğrudan yemiyorsa çorbalarına kat,rondodan geçir canım.Aç olduğunda minik minik tattırmaya çalış daha kolay alışırBugun ki normal market tavuguydu dondurucuda onun icin koy tavugu var ama yemeyecegini dusundugum icin cikarmamistim. Balik bende yemesini cok istiyorum cunku gercekten cok faydali zeka gelisimi acisindan da vakalim niyetimde pazar gunu yapmak var aksilik olmazsa denerim.
Yok ben girmiyimmm taşarTembel işi karatay işi başka ne olacaktı ki kuzum
Aynen cok iyi oldu valla
Ayyy hep birlikte olimpik olmasa da bir havuzda 6. Takımcak bi su balesi yapsak nasıl olur
Suya dalıp ayakları şöyle ayağa kaldırdığımızı düşün offf off
Coook guzrl afiywt olsunnnn canimmmBugynku persembe menusu
Oglen. Bol taze soganli 2 yumurtali salata, 1 dilim peynir, 9 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik , 1dilim tb ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 bardak sut 4 adet hurma 1.5 adet yeni dunya bunu kizima yedirmeye calisirken yedim
Aksam. Baharat soslu 2 adet acilmis tavuk but, bolll salata 1 kase yogurt
Su. 2.5 lt
Spor 200 adet ip atlama 40 p
ballikayfe fattylamb94
Evde yuruyom hergun 10000 afim atiyorum ama onu yazmiyorum yaaa birseye benzemiyoo birde yarista degilim diyr bebemmCanım sen yürüyüş haricinde hiç birşey yapma zaten.az daha sabır bol bol spor yapacağın günler gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?