Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tavuk çorbası yapiyorum ben yogurtlu terbiye yapiyoz ya blenderdn geçiriyorum hiç anlamadan yiyooo dene istersen canimmm

Yok ben girmiyimmm taşar mayoyla atarlar disariya hahaha
Kız koskoca takım girdi havuza da bir sen mi sığamadınsu çok güzel gelsene çitos
Evde yuruyom hergun 10000 afim atiyorum ama onu yazmiyorum yaaa birseye benzemiyoo birde yarista degilim diyr bebemm
10bin adım mı canım şahanesin yaz kız adımlarını takımın hımbılları belki senden feyz alır.
Valla olmuyo bence soyle kacamak seziyorum... grubun motivasyonu dususte gibime geliyorrrr kimler var unutmaya basladimmm
Yarın tartı geçsin,doğru düzgün katılımı olmayan ve menü paylaşmayan şartları olduğu halde spor yapmayanlara sıkı uyarı gelecek canım
İki hafta üst üste artı geleni de gerekirse izine ayırmayı düşünüyorum.
Yarın uzun uzun yazarım.
Bunlar özetler

Yarın tartıl da gel kuzum
Toparlarsın da canım buradan uzak oldukça ipin ucu küçük küçük kaçar.
Tulayyy dön noolur

Coook iyi olurr beni etiketlemeyenler oluyor haliyle gormediklerimde oluyorrrr

Iyi geceler hatuncuk öldürdü seni bu misafirlerin tartil tartilda aramiza dön gayriii

Yarını bekliyorum canım.izinli olanlar mazereti olup da bildirenler tabi ki yazmayabilirler.
Hepimiz ilk sayfadaki kuralları okuyup geldiysek bi zahmet kabul ettiğimiz kurallara uyalım.
Istikrar onemli... kuzum sabah bi bak bakam duruma :) tirsiyorummmm

Hasta oldugum icin portakal sıktım c vitamini. Bagisikligim dustu. Bugun kotu oldu biliyorum. Mazaretleri yazmistim. Dövmeyin abla beni
Maydonoz, yeşil biber, tere, brokoli, karnabahar ve aklıma gelmeyen onlarca sebzeden alabilecekken neden şekerden alıyosun acaba vitamini
Canım zamanla menün düzelir ama şunu söyliyim çok karbonhidrat alıyorsun. Akşam yemeğinde özellikle ya kuru fasülyeyi tercih etmelisin ya da çorbayı ikisi birden çok fazla. Araöğünde şeker yeme bence. Hurma yiyorsan da 2 tane yeterli. Kiraz ve hurma bir arada fazla olmuş üstelik ikiside 1er porsiyondan fazla
Harikasın
canım şimdi süt içecektim bi baktım da süt leptini bozuyormuş, sabahları içilmeliymiş.ne yapsam ki ben şimdi?6 da bitmişti yeme işim, ağzıma lokma koymadım
Ayran bozmuyo leptini canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…