Valla olmuyo bence soyle kacamak seziyorum... grubun motivasyonu dususte gibime geliyorrrr kimler var unutmaya basladimmmMenü paylaşılmaması hep sorun.Çok mu zor anlamadım ki?
Menü paylaşmayıp da artı gelen gözüme gözükmesin
Tavuk çorbası yapiyorum ben yogurtlu terbiye yapiyoz ya blenderdn geçiriyorum hiç anlamadan yiyooo dene istersen canimmmIste 1 tanenin yarisini yedi sayilir 2
gundur daha iyiyiz yavas yavas yutmaya basladi aksamda kucuk parcalar halinde tavuk eti verdim ilk seferinde cignedi yuttu ikincisinde dilinin ustune yapisti yutamadi kustu. Insallah boyle boyle alisacak ya artik napcami sasirdim hic boyle hayal etmemistim
Kız koskoca takım girdi havuza da bir sen mi sığamadınYok ben girmiyimmm taşarmayoyla atarlar disariya hahaha
10bin adım mı canım şahanesinEvde yuruyom hergun 10000 afim atiyorum ama onu yazmiyorum yaaa birseye benzemiyoo birde yarista degilim diyr bebemm
Yarın tartı geçsin,doğru düzgün katılımı olmayan ve menü paylaşmayan şartları olduğu halde spor yapmayanlara sıkı uyarı gelecek canımValla olmuyo bence soyle kacamak seziyorum... grubun motivasyonu dususte gibime geliyorrrr kimler var unutmaya basladimmm
Yarın tartıl da gel kuzumKızlar iyi geceleeeer nasılsınız ben sizi cok özledim misaifrleri bir haftalıgına postaladım fekat yekrar gelecekler ben birlac gundur baska yerde idim baglanamadım size e tabi o arada yenildi icildi dikkatetmeye calıstım ama yedigim de oldu vallahi toparlamam lazım korkuyorum tartıya cıkmaya ama yarık baslıyayım diyorum malum mubarek cuma yarın bir tartılıp dönerim belki
Kız koskoca takım girdi havuza da bir sen mi sığamadınsu çok güzel gelsene çitos
Havuza dayanamam valla cok seviyorum bu yilda tatile bi cikamadik yalan oldu herhalde diyorum hako dolar su kadar oldu felan diyoo boşayacammm
10bin adım mı canım şahanesinyaz kız adımlarını takımın hımbılları belki senden feyz alır.
Ben 3mill biraktigim gunden beri hergun yapiom ki 10bincik adim ama kendime yakistirmiyirum diye yazmiyorum
Yarın tartı geçsin,doğru düzgün katılımı olmayan ve menü paylaşmayan şartları olduğu halde spor yapmayanlara sıkı uyarı gelecek canım
İki hafta üst üste artı geleni de gerekirse izine ayırmayı düşünüyorum.
Yarın uzun uzun yazarım.
Bunlar özetler
Yarın tartıl da gel kuzum
Toparlarsın da canım buradan uzak oldukça ipin ucu küçük küçük kaçar.
Tulayyy dön noolur
Yarını bekliyorum canım.izinli olanlar mazereti olup da bildirenler tabi ki yazmayabilirler.Coook iyi olurr beni etiketlemeyenler oluyor haliyle gormediklerimde oluyorrrr
Iyi geceler hatuncuk öldürdü seni bu misafirlerin tartil tartilda aramiza dön gayriiiKızlar iyi geceleeeer nasılsınız ben sizi cok özledim misaifrleri bir haftalıgına postaladım fekat yekrar gelecekler ben birlac gundur baska yerde idim baglanamadım size e tabi o arada yenildi icildi dikkatetmeye calıstım ama yedigim de oldu vallahi toparlamam lazım korkuyorum tartıya cıkmaya ama yarık baslıyayım diyorum malum mubarek cuma yarın bir tartılıp dönerim belki
Istikrar onemli... kuzum sabah bi bak bakam duruma :) tirsiyorummmmYarını bekliyorum canım.izinli olanlar mazereti olup da bildirenler tabi ki yazmayabilirler.
Hepimiz ilk sayfadaki kuralları okuyup geldiysek bi zahmet kabul ettiğimiz kurallara uyalım.
Hadi hadi cuma tartı öncesi adamı uyandırmak için mahsuscuktan güldün diyeceğim de durumlar müsait değilkiz kahkaha attim adam uyancak hehe cooook seviyom tulayyy nolurrrrr
Misafir dediğin balık gibi olmalı 3 günden fazla durursa kokar derlerIyi geceler hatuncuk öldürdü seni bu misafirlerin tartil tartilda aramiza dön gayriii
Maydonoz, yeşil biber, tere, brokoli, karnabahar ve aklıma gelmeyen onlarca sebzeden alabilecekken neden şekerden alıyosun acaba vitaminiHasta oldugum icin portakal sıktım c vitamini. Bagisikligim dustu. Bugun kotu oldu biliyorum. Mazaretleri yazmistim. Dövmeyin abla beni
Canım zamanla menün düzelir ama şunu söyliyim çok karbonhidrat alıyorsun. Akşam yemeğinde özellikle ya kuru fasülyeyi tercih etmelisin ya da çorbayı ikisi birden çok fazla. Araöğünde şeker yeme bence. Hurma yiyorsan da 2 tane yeterli. Kiraz ve hurma bir arada fazla olmuş üstelik ikiside 1er porsiyondan fazlaBugün ki menüm
Sabah 10.30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı
1 bardak beşi bir yerde çay
6 zeytin 3 küçük dişim kaşar
1 acı yeşil biber
5 dal marul
Domates salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
3 küçük hurma
8 kiraz
Akşam yemeği 19.45
Bir kepçe çorba bir kepçe kuru fasulye 1 kase yoğurt
Su 1.800 lt
Akşam arada artık yeşil çay içerim
SPOR
50 sguat
75 mekik =45
Bacak hareketi 40=24
Plank 1 dakika=20
Zumba 50 dk= 175
Benden bugünlük böyle kızlarfattylamb94 esperenzaa medgic26
Harikasınİyi akşamlar güzel hatunlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1/2 dlm ekmek
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kızartılmış ekmek ( yağsız)
Ara
1/2 sb badem kaju fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1/4 dlm ekmek
Ara
1 kayısılı form çay
Sıvılar
2,5 lt su,1 fincan karışık bitki çayı,1 fincan Türk kahvesi
esperenzaa , fattylamb94
Ayran bozmuyo leptini canımcımcanım şimdi süt içecektim bi baktım da süt leptini bozuyormuş, sabahları içilmeliymiş.ne yapsam ki ben şimdi?6 da bitmişti yeme işim, ağzıma lokma koymadım
Özledim seni zalımın kızı
Ahhh ahhj gitti gul gibi -500 gr kankiyiz cok şükürHadi hadi cuma tartı öncesi adamı uyandırmak için mahsuscuktan güldün diyeceğim de durumlar müsait değil
Kız -500 gram garantiydi kesin ah.
BravoooooCarsamba sporu
45 dk leslie 135 puan
100 ip 100 puan
Toplam 235 puan
......................................
Perşembe sporum
45 dk leslie 135 puan
Esrammfattylamb94
He benimkiler 3gunde sutMisafir dediğin balık gibi olmalı 3 günden fazla durursa kokar derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?