- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ama bende artık şafak sayılsın istiyom. Evlenecem evlenecem vermezseniz kaçacammmKız kısmı anlamaz şafaktan, arsız arsız konuşma terliği yiyeceksin şimdi
Anammmm bu ne ya böyle kaptan mı olur kaptan mısın dedektif mi arkadaşımSimit minikti ya regl dönemindesin diye yüklenmedim
Kız sen beni etiketlemesen ne olur? Profilini didik didik eder bulurum
Ay valla kızesperenzaa eski pis boğazlardan tabi
Veririm canım biraz iğrenç tadı ama süt sevenler sever heralde
Üşenmezsen gel bursayagerçi çalışıyorum yemek yapamıyorum ben geleyim sana yağmurdan kaçarken doluya tutulmak adlı çalışma
Olumsuz bir düşünceyle gülmedim canım lütfen alınma Nedense su balesi alışılmadık geldi sanırım birazda kendimi hayal ettim ruh halime güldümama tabi ki her kadın her türlü dansı yakışarak yapabilir
Ben neden bir büyü var da bozulacakmış gibi paylaşamıyorum ama güzel gidiyorum
Tembel işi karatay işi başka ne olacaktı ki kuzum
Ayyy hep
Şöyle muahhh diye öptüm seni de balerinim
Mucckkk muckkkkk
esrammm canım kuzunmAfiyet olsun menün kalbin kadar temiz ve güzel
Spor da bebeksi yüzün gibi çok datlu ya
Ahhh ahhhhh niye acabaSağol canım ama keşke kahvaltımda simit değilde yumurta olsaydı ama bu ara ocak hiç yok
Imkanin olsa yemezdin zaten ama agzini bulastirdihiba degmemis ceyregin yarisi me kiz
Hee o misafir diyosuno misafirden bende de var ama şafağı sayan yok
Cogalir ben bi ara bir karis spor okuyordum sende yine okumak istiyorum gururlaİyi uykular bebekim
Sagol balımmm mucckkk
Öyle benim için bunlar az ama olsun dahada çoğaltıcam inşallah
Maydonoz, yeşil biber, tere, brokoli, karnabahar ve aklıma gelmeyen onlarca sebzeden alabilecekken neden şekerden alıyosun acaba vitamini
Canım zamanla menün düzelir ama şunu söyliyim çok karbonhidrat alıyorsun. Akşam yemeğinde özellikle ya kuru fasülyeyi tercih etmelisin ya da çorbayı ikisi birden çok fazla. Araöğünde şeker yeme bence. Hurma yiyorsan da 2 tane yeterli. Kiraz ve hurma bir arada fazla olmuş üstelik ikiside 1er porsiyondan fazla
Harikasın
Ayran bozmuyo leptini canımcım
Gğlbaydın hanımlarakşam ne kaynatmışsınız öyle ya maşallah size
Canım burda birbirimizin hatalarını söylüyoruz. Ama sen istemezsen kimse yorum yapmaz menüne rahat rahat paylaşırsın. Sabah kaşar değil de normal peynirden zeytinden istediğin kadar yersin yumurta olmazsa olmaz zaten. Araoğünde meselea yoğurt, ayran kefir tüketsen daha güzel olur. Akşam sadece fasülye yeterli. Çorbanın kalorisi yüksek. Bunları zaten söyledi arkadaşlar ama fazla kilom yok diyet moduna giremem dersen dediğim gibi kimse yorum yapmaz. Ben menümü birisi eleştirince tam tersi mutlu oluyorum hatalarımı görüyorum bana baya etkisi oldu yaniAy ben ne yicem böyle ya ne yesem olmuyor topu topu 6 kilo yani az şeker ya da karbonhidratla verilmez mi? Sonuçta dün koca gün 1 dilim ekmek yedim 1 kepçe çorba ve fasulye yani daha önce yediklerime bakış baya baya yemiyorum ben ama. Yakında menü paylaşmaya korkacağım ben galiba ;(
Bebişim sen gece gündüz niye yatmıyosun uyusana ne güzel evindesinGunaydin güzellerim hayırlı Cumalariniz olsun...
Tebrik ederim güzel bir başlangıçGünaydın ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.6
Fark 0.9
Yüzde 1.065
Teşekkür ederimTebrik ederim güzel bir başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?