Reglin 2. Gununden merhabalar efendim
Gecen cuma 107
Bugun 105.9
Fak 1.1kg
Oran 1.028 regl doneminde eksi gorerek adımı tarihe altin harflerle yazıyorum... ve kendim ile birkezdaha gurur duyuyorum
esperenzaa fattylamb94
Tansiyonum düştüğünde gözüm de kararıyor canım ya da bulantım oluyor bunda açlık hissettim çok.teşekkür ederim ayrıcaCanım geçmiş olsun dikkat et kendine. Ama o şekerlere vücudun hiç bir şekilde ihtiyacı yok. Az yediğin için bu durumdasın şekersizlikten değil. Belki tansiyonun düştü bilemezsin ölçtürmediysen
Yeme öyle pis şeyler sıkı kahvaltı yapma kötü olmazsınTansiyonum düştüğünde gözüm de kararıyor canım ya da bulantım oluyor bunda açlık hissettim çok.teşekkür ederim ayrıcaYine dikkat edeceğim inşallah
Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederimTebrik ederim süpersindosya yükle butonuna basarak yükleyebilirsin
Teşekkür ederim canım benimOfff beee ayyyy cok sevindim birtanemmm harikasin
vuhuuuReglin 2. Gununden merhabalar efendim
Gecen cuma 107
Bugun 105.9
Fak 1.1kg
Oran 1.028 regl doneminde eksi gorerek adımı tarihe altin harflerle yazıyorum... ve kendim ile birkezdaha gurur duyuyorum
esperenzaa fattylamb94
Vallahi bende hoc beklemiyordum cok sevindimm yahuu :) cansin esraaaatebrik ederim canım benim süpersin çok sevindim. Regl olunca eksi gelmez dedim ama harika bi sonuç geldi
Aynen kuzum motivasyon için teşekkürler. En çok da grubun ortalamasını etkilemediğime seviniyorumTebrik ederimverdiğin kiloya değil de yüzdeye bakman lazım. Bence fena değil. Sonuçta 80 kilo biri gibi bir hafta 1-2 kg veremezsin
Harikasın fitcivciv. Senin menüler baya güzel zaten.TAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA@medgic26 @esperenzaa
bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür
Tamam ben söz dinlerimYeme öyle pis şeyler sıkı kahvaltı yapma kötü olmazsın
Harikasın fitcivciv. Senin menüler baya güzel zaten.
Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benim
vuhuuusüpersin canım ya maşallah regl bile engel olamıyorsa Temmuza kadar gider o 17 kilocuk ayy 17 mi dedim, 16 canım 16
Hurma cok olmus kuzu... yumurta yagdami?? Bak akşama doğru azaltatak gel sabah ve aralarda az yedigin icin akşam ve son arada kaçıyor listen afiyet olsun kg merak ediyorum fistigim
Tebrik ederim canımGünaydın ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.6
Fark 0.9
Yüzde 1.065
Kilo az olduğu için elbette vermek de daha zorlaşıyor, oranın gayet güzel canımGünaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7
Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.
Tebrik ederim cancağızımTAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA@medgic26 @esperenzaa
bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür
Kot mu bi 200 gr da o gelir bence amaselam kızlar
aşırı işe geç kaldığımdan evden çıkarken geldi tartı aklıma
kotumla tartıldım
geçen hafta 63,3
bugün 63,10
fark 0,20
şuan kahvaltı yapmadım ve yinede tuvaletim var
medgic26 esperenzaa @fattylamb94
Süpersin canım tebrik ederimMrrhabalar bayanlar
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.4
Fark -800
% 1.29
Tebrik ederim canım
Kilo az olduğu için elbette vermek de daha zorlaşıyor, oranın gayet güzel canım
Tebrik ederim cancağızım
Kot mu bi 200 gr da o gelir bence amatebrik ederim canım
Süpersin canım tebrik ederim
Ne güzel eksiler gelmiş, ilk üçe girsek de şu nota silinseesperenzaa
Al benden de o kadarİçimden yemek gelmiyor tek hayalim 36 beden
Verdinmi yani kilo onu görmedim oran felan ayrica tekli meyvelerin boyutu kalorisini Degistirmeztam 63 üm canım hurmalar küçüktü :) hemde erken saatte yedim 7 gibi
Tebrik ederim canım
Kilo az olduğu için elbette vermek de daha zorlaşıyor, oranın gayet güzel canım
Tebrik ederim cancağızım
Kot mu bi 200 gr da o gelir bence amatebrik ederim canım
Süpersin canım tebrik ederim
Ne güzel eksiler gelmiş, ilk üçe girsek de şu nota silinseesperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?