Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7

Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.
Tebrik ederim verdiğin kiloya değil de yüzdeye bakman lazım. Bence fena değil. Sonuçta 80 kilo biri gibi bir hafta 1-2 kg veremezsin

TAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA @medgic26 @esperenzaa

bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür

TAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA @medgic26 @esperenzaa

bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür

Sabah
yarım dilim ekmek
2 3 dilim peynir
tavada yumurta
şekersiz süt

ara
erik

öğlen
1 tabak yeşil fasulye
az yoğurt

ara
kabuklu fıstık 7 8 adet

akşam
3 parça kemikli tavuk daha doğrusu kemik

ara
süt
hurma 5 adet fazla oldu sanırım ama çok aç kalmıştım

spor yok
su 2 lt geçmiştir esperenzaa medgic26

Tebrik ederim %1.56. Ya ben hiç böyle virlgülden sonra 00 göremem tartıda sen her hafta 00 gördün nasıl başarıyosuj acaba

Tebrik ederim %1.56. Ya ben hiç böyle virlgülden sonra 00 göremem tartıda sen her hafta 00 gördün nasıl başarıyosuj acaba

Canım benim tartım dijital değil ya 63,5 arada ise ya tam çizgide ise 63 oluyo anlatabildim mi . maşallah her hafta veriyorum bir kilo ama benimki zaten kilo değil canım farkındayım kendimi şeker kortizonu tetikliyor ödem yapıyordu bende tatlıyı tamamen kestim 11 Nisandan beri yemedim

selam kızlar
aşırı işe geç kaldığımdan evden çıkarken geldi tartı aklıma
kotumla tartıldım

geçen hafta 63,3
bugün 63,10
fark 0,20
şuan kahvaltı yapmadım ve yinede tuvaletim var

medgic26 esperenzaa @fattylamb94

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah
yumurta
zeytin
peynir
bol yeşillik

öğlen
tarçınlı süt

akşam
ızgara köfte 4 ad
bol yeşillik

su 3 lt

sporlarım
yürüş+koşu karışık bantta = 30 dk=75
yüzme=30 dk*1=30
pilates=30 dk=
ev işi 30 dk=10
50 ip atlama =10

pilatesin dakikasını unuttum :) puanını yani

Şimdi anladım canım dijital olmadiğı için öyle demek ki. Çok güzel verdin şu şeker sadece zehir diye boşuna demiyolar. Bırakınca arınıyosun resmen

Spor Listesi

27.04.2018
ballikayfe - 72 puan
esperenzaa - 195 puan
Kahvesel - 150 puan
becezey - 120 puan
fitcivciv - 300 puan

28.04.2018
becezey - 80 puan

29.04.2018
becezey - 150 puan
fitcivciv - 300 puan
Pakizee - 50 puan

30.04.2018
fattylamb - 225 puan
becezey - 30 puan
Pakizee - 147.5 puan
fitcivciv - 92 puan
smygnc - 270 puan

01.05.2018
fattylamb - 405 puan
Pakizee - 320 puan
becezey - 50 puan
smygnc - 105 puan
fitcivciv - 20 puan

02.05.2018

becezey - 60 puan
esperenzaa - 135 puan
fattylamb - 357.5 puan
pakizee - 135 puan
smygnc - 162 puan
AhSen_yarim - 235 puan

03.04.2018

naznaz16 - 294 puan
smygnc - 300 puan
esperenzaa - 355 puan
becezey - 40 puan
AhSen_yarim - 135 puan
fattylamb - 510 puan
pakizee - 215 puan

sabah klasik Karatay kahvaltısı diyecem ama zeytin ve yumurta sadece yarım dilim ekmek
Ara nektarin
Ara nektarin
Akşam kereviz salatası yoğurtlu cevizli, 3 kepçe tavuk çorbası
Ara bi kupa süt
Yediklerimin az olduğunu biliyorum ama yiyemiyorum.gece de ter boşandı halsiz düştüm sabaha karşı, şekerim düştü galiba ilk defa, yaşlanıyor muyum ne6.30 gibiydi kocacııımm bi muz bi şeftali 3 kuru kayısı yedirdi benim isteğime göre.sonradan netten baktım şekerli ballı ya da pekmezli su içilirmiş.
Şeker orucumun 5. Günüydü, dün kek burnuma çok güzel kokmasına rağmen yememiştim mesela, fattylamb94 bal ve pekmez de doğal değil dedi diye onları da çıkarmıştım hatta ama bugünden itibaren dahil edeceğim galibaAma diğerleri yine yasak inşallah
ballikayfe
Kafam yerinde değil hala inşallah düzgün yazmışımdır

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Ama o şekerlere vücudun hiç bir şekilde ihtiyacı yok. Az yediğin için bu durumdasın şekersizlikten değil. Belki tansiyonun düştü bilemezsin ölçtürmediysen

Hurma cok olmus kuzu... yumurta yagdami?? Bak akşama doğru azaltatak gel sabah ve aralarda az yedigin icin akşam ve son arada kaçıyor listen afiyet olsun kg merak ediyorum fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…