- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tebrik ederimGünaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7
Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.
Tebrik ederimTAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA@medgic26 @esperenzaa
bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür
Tebrik ederim%1.56. Ya ben hiç böyle virlgülden sonra 00 göremem tartıda sen her hafta 00 gördün nasıl başarıyosuj acaba
Şimdi anladım canım dijital olmadiğı için öyle demek ki. Çok güzel verdin şu şeker sadece zehir diye boşuna demiyolar. Bırakınca arınıyosun resmenCanım benim tartım dijital değil ya 63,5 arada ise ya tam çizgide ise 63 oluyo anlatabildim mi . maşallah her hafta veriyorum bir kilo ama benimki zaten kilo değil canım farkındayım kendimi şeker kortizonu tetikliyor ödem yapıyordu bende tatlıyı tamamen kestim 11 Nisandan beri yemedim
Tebrik ederimMrrhabalar bayanlar
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.4
Fark -800
% 1.29
Günaydın fistigimmmGünaydın canlarım
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Ama o şekerlere vücudun hiç bir şekilde ihtiyacı yok. Az yediğin için bu durumdasın şekersizlikten değil. Belki tansiyonun düştü bilemezsin ölçtürmediysensabah klasik Karatay kahvaltısı diyecem ama zeytin ve yumurta sadece yarım dilim ekmek
Ara nektarin
Ara nektarin
Akşam kereviz salatası yoğurtlu cevizli, 3 kepçe tavuk çorbası
Ara bi kupa süt
Yediklerimin az olduğunu biliyorum ama yiyemiyorum.gece de ter boşandı halsiz düştüm sabaha karşı, şekerim düştü galiba ilk defa, yaşlanıyor muyum ne6.30 gibiydi kocacııımm bi muz bi şeftali 3 kuru kayısı yedirdi benim isteğime göre.sonradan netten baktım şekerli ballı ya da pekmezli su içilirmiş.
Şeker orucumun 5. Günüydü, dün kek burnuma çok güzel kokmasına rağmen yememiştim mesela,fattylamb94 bal ve pekmez de doğal değil dedi diye onları da çıkarmıştım hatta ama bugünden itibaren dahil edeceğim galiba Ama diğerleri yine yasak inşallah
ballikayfe
Kafam yerinde değil hala inşallah düzgün yazmışımdır
Hurma cok olmus kuzu... yumurta yagdami?? Bak akşama doğru azaltatak gel sabah ve aralarda az yedigin icin akşam ve son arada kaçıyor listen afiyet olsun kg merak ediyorum fistigimSabah
yarım dilim ekmek
2 3 dilim peynir
tavada yumurta
şekersiz süt
ara
erik
öğlen
1 tabak yeşil fasulye
az yoğurt
ara
kabuklu fıstık 7 8 adet
akşam
3 parça kemikli tavuk daha doğrusu kemik
ara
süt
hurma 5 adet fazla oldu sanırım ama çok aç kalmıştım
spor yok
su 2 lt geçmiştiresperenzaa medgic26
Tebrik ederim süpersinGeçen hafta 64
bu hafta 63
fark 1.00
Oran 1.56
Ya foto çektim tartının ama eklemeyi beceremedim, nasıl yapıcimm
Şeker parem kilo bildirimini heycanla bekliyorumGünaydın fistigimmm
Offf beee ayyyy cok sevindim birtanemmm harikasinGeçen hafta 64
bu hafta 63
fark 1.00
Oran 1.56
Ya foto çektim tartının ama eklemeyi beceremedim, nasıl yapıcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?