Canım burda birbirimizin hatalarını söylüyoruz. Ama sen istemezsen kimse yorum yapmaz menüne rahat rahat paylaşırsın. Sabah kaşar değil de normal peynirden zeytinden istediğin kadar yersin yumurta olmazsa olmaz zaten. Araoğünde meselea yoğurt, ayran kefir tüketsen daha güzel olur. Akşam sadece fasülye yeterli. Çorbanın kalorisi yüksek. Bunları zaten söyledi arkadaşlar ama fazla kilom yok diyet moduna giremem dersen dediğim gibi kimse yorum yapmaz. Ben menümü birisi eleştirince tam tersi mutlu oluyorum hatalarımı görüyorum bana baya etkisi oldu yani
Yaaaa gel kiz opecemmmm harikasin yaaa masallahhhh kuzummmMasallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.
Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim
Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Ya maşallah nasıl bu kadar kilo gittiMasallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.
Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Adet oldugu icin normal canim... alisverisini yapınca duzene gireceksin inşallah arti görmenden iyidir giden gitsinAdetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65
Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya
Hadi gel sarilakYaaaa gel kiz opecemmmm harikasin yaaa masallahhhh kuzummm
reglm 4. Gunu gecen hafta biraz odem yapti arti cikmistim bu hafta hem onlar gitti hemde dikkat ettim sonuc bu olduYa maşallah nasıl bu kadar kilo gitti
Kiskandin demi kugu olmami hemen 1 kilo verdin gel sende amannGünaydın ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.6
Fark 0.9
Yüzde 1.065
Sagol tatlim bu hafta takimca sahaneyizbecezey harikalar yaratmışsın
Bakliyat yapmanda bence bi sorun yok ama hem bakliyat hem çorba üstüne meyveler çok oluyor. Sabah yumurta yersen tok tutar araoğune ihtiyaç duymazsınOlur mu öyle şey canım bende mutlu
Oluyorum sadece yapamadığım için üzülüyorum. Bir de bu hafta imkanım yok evde birşey yok bakliyat var sadece pazara çıkamadım o yüzden bakliyat yapıyorum daha da dikkat ederim ama
Hadi gel sarilak
reglm 4. Gunu gecen hafta biraz odem yapti arti cikmistim bu hafta hem onlar gitti hemde dikkat ettim sonuc bu oldu
Bakliyat yapmanda bence bi sorun yok ama hem bakliyat hem çorba üstüne meyveler çok oluyor. Sabah yumurta yersen tok tutar araoğune ihtiyaç duymazsın
Valla ne diyeceğimi bilemedim bu kadar iyi bir sonuç tebrik ederim seniMasallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.
Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Tebrikler hatunn cok guzel senin kilon az boyl3 böyle gidecek takilma bunlaraGünaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7
Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.
Haftaya bende iyi bir rakamla gelicem bugun 2. Gun regl deHadi gel sarilak
Ayyu gel gelll sarilalimmm
reglm 4. Gunu gecen hafta biraz odem yapti arti cikmistim bu hafta hem onlar gitti hemde dikkat ettim sonuc bu oldu
Ben olur diye biliyorum cunkusu vucut atacagi pis kan yerine yeni kan pompaliyor ve buda vucuda odem le yapisiyor... pis kan gidince temiz kan kaliyor ve şişkinlikte gidiyoruuu dr cigdembirde regl haftasında herkes de ödem olur mu.???
yarın regl olmam lazımda şöyle bitişinde 2 kg gitse benden mutlusu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?