Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olur mu öyle şey canım bende mutlu
Oluyorum sadece yapamadığım için üzülüyorum. Bir de bu hafta imkanım yok evde birşey yok bakliyat var sadece pazara çıkamadım o yüzden bakliyat yapıyorum daha da dikkat ederim ama

Masallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.

Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim

Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Yaaaa gel kiz opecemmmm harikasin yaaa masallahhhh kuzummm

Adetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65

Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya
Adet oldugu icin normal canim... alisverisini yapınca duzene gireceksin inşallah arti görmenden iyidir giden gitsin Muck

kızlar diyetimin 3. haftasındayım ilk günlerdeki gibi iştahım yok çok şükür hatta öğlenleri sadece 1 ayran beni akşama kadar tok tutuyor çok mutluyum :)
ramazanda tam anlamıyla karatay diyetine başlayacağım ve sorunsuz geçicek eminim

Bakliyat yapmanda bence bi sorun yok ama hem bakliyat hem çorba üstüne meyveler çok oluyor. Sabah yumurta yersen tok tutar araoğune ihtiyaç duymazsın

Masallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.

Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim

Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Valla ne diyeceğimi bilemedim bu kadar iyi bir sonuç tebrik ederim seni bence bireyselde dereceye gireceksin

birde regl haftasında herkes de ödem olur mu.???

yarın regl olmam lazımda şöyle bitişinde 2 kg gitse benden mutlusu olmaz
Ben olur diye biliyorum cunkusu vucut atacagi pis kan yerine yeni kan pompaliyor ve buda vucuda odem le yapisiyor... pis kan gidince temiz kan kaliyor ve şişkinlikte gidiyoruuu dr cigdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…