• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiş sabahtan beri gıkını çıkarmadın alttasın ama sesin çıkmıyor ne oldu canım

canımmm hem telefonda hemde yanımda misafirler vardı hangi birine yetişeyim
birde sizi okuyoru yazıyorum
malum pazartesi ve yılın son haftası
bende işler gani ganiiii
ama yinede buralardayımmmm :27: :27:

amin denizim inşallah, nazlı montide kahvaltıyla meyve arasında saat varmıydı ya da monti de ara öğün yapmıyormuyduk

genelde kahvaltı ile öğlene kadar pek ara önermiyor aeben ablam ama kahvaltıdan 15 dk veya yarım saat önce meyve yiyebilirsin . Yemekten sonrada en az 3 veya 3,5 saat sonra meyve tüketmek gerekiyor canım .

kııısss delüüüü enerji verecek başka şeyler var neden onları yedin :92: :74:

şaka bir yana tatlım ama enerjiyi gıdalarda arama bu sende gizli.
Sen kendini mutsuz hisesttikten sonra kilolarca tatlılar çikolatalar çerezler yesen ne olur
daha da mutsuz olursun yediğin için.
Biraz rahat davranmaya çalış ağlaman gerekiyorsa ağla açıl ama abartma :32: :32:

iyiyim canım yaa daha iyiyim çok şükür açıldım biraz evde olmak yaramıyor bana işe gelince işti güçtü sizlere laf yetiştirmekti kendime geliyorum.bu arada akşam benimki ben kızı yatırmaya geçtiğimde süpürge yapmaya başladı paspas falan ne oldu dediğimde hiii spor olsun diye diyor illa benim çıldırmam gerekiyor anladım bu adam anca bundan anlıyor böyle yola geliyor kafamda huniylemi gezsem deli rolünemi yatsam acaba :1:

iyiyim canım yaa daha iyiyim çok şükür açıldım biraz evde olmak yaramıyor bana işe gelince işti güçtü sizlere laf yetiştirmekti kendime geliyorum.bu arada akşam benimki ben kızı yatırmaya geçtiğimde süpürge yapmaya başladı paspas falan ne oldu dediğimde hiii spor olsun diye diyor illa benim çıldırmam gerekiyor anladım bu adam anca bundan anlıyor böyle yola geliyor kafamda huniylemi gezsem deli rolünemi yatsam acaba :1:

heh şöyle kendine gel dellenmeeeeee :62: :62: :62:

Erkekler böyle canım biraz sesin yükseldimi tırsıyorlar bakma erkeklik tasladıklarına aslında kadınlardan gerçekten korkarlaaa :27: :27: :27:

heh şöyle kendine gel dellenmeeeeee :62: :62: :62:

Erkekler böyle canım biraz sesin yükseldimi tırsıyorlar bakma erkeklik tasladıklarına aslında kadınlardan gerçekten korkarlaaa :27: :27: :27:

evet haklısın aynen öyleler ama daha işim bitmedi onunla haftasonları ayrı ayrı takılmak nasıl oluyormuş göstereceğim ona :15:

evet haklısın aynen öyleler ama daha işim bitmedi onunla haftasonları ayrı ayrı takılmak nasıl oluyormuş göstereceğim ona :15:

sakın vazgeçme canım
sen onu bırak evde al kızını yalnız dışarıya çık ve nereye diye sorduğunda ayrı ayrı çıkacaktık ya işte çıkıyorum hadi baayy de çık ve kararlı ol
inan bunu bir kere yaparsan akıllanır baktın akıllanmıyor kolay kolay birlikte çıkma
ancak bunlardan anlıyorlar :1:

sakın vazgeçme canım
sen onu bırak evde al kızını yalnız dışarıya çık ve nereye diye sorduğunda ayrı ayrı çıkacaktık ya işte çıkıyorum hadi baayy de çık ve kararlı ol
inan bunu bir kere yaparsan akıllanır baktın akıllanmıyor kolay kolay birlikte çıkma
ancak bunlardan anlıyorlar :1:

nereye kayboldu herkesler

ben yemeğimi kendim yaptım kendim yedim . ama yine bir kaç parçada doydum bitiremedim bile

ohh afiyet olsun nazlım ellerine sağlık
hayırdır yine psikoloji bozuk sanırım az yediğine göre.....

uyumak istiyorum nane lmon içmek istiyorum tarhana çorbası içmem istiyorum
ama izin vermiyorlar:84:

nane limon içebilirsin
ama tarhana yasakk cızzzzzzzz :20:

nane limon içebilirsin

yok gülüm psikoloji yerinde bir sıkıntı yok ama bir kaç lokmadan sonra miğdem kalkıyor nedense

bende yoğunum kızlar bi de hasta olucam galiba:S gözlerim yanıyoo vallaaa:S:S safişimede hediye alamadım daha bebeğimmm ihtiyacın var mı?

bakalım canım geçmezse öyle yapacağım .

git gülüm ihmale gelmez....

bende yoğunum kızlar bi de hasta olucam galiba:S gözlerim yanıyoo vallaaa:S:S safişimede hediye alamadım daha bebeğimmm ihtiyacın var mı?

canım benimmmmmmm senin varlığın bana en büyük hediye zaten birtanemmm :54: :54: :54:
hiç yorma kendini güzelcim hediye felan boşver acelede etme sen bak keyfine... :34:

merhabalar canlarım:16:
geçmişi okudum geldim:68:
nazcım sorunun çözümlenmesine çok sevindim canım.
sorunlar zamanla halledilir canım merak etme.
benimde evim ayrıydı ama kaynanam sürekli burnumun dibindeydi ve her işime karışıyordu.
ilk 4sene sabrettim.eşimede söylemedim.arada kalmasın diye.
şimdi aylarca gelmiyor evime gelsede misafir gibi.
yani soruları çözmek için biraz zamana ihtiyaç var.
imşallah sende birkaç sene sonra bu yaşadıklarına gülersin ve mutlu yuvanın keyfini sürersin.:34:

nane limon içebilirsin
izin alamadım malesef tarhana yasak biliyorum ya işte birden sıcacık buram buram burnuma tutuverdi çok severimde :58: nazcım yoksa bebişmi geliyor şekerim midem almıyor diyorsunya

Back
X