Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden buralar bu kadaaa sessizzz![]()
harika bence hedef koymak işe yarıyorherkes yılbaşı dolayısıyla yoğun sanırım,pek bi sessiz bugün burası
bu arada kızlarcım kendime yeni hedefler koydum,her ay sonu için hedef belirlicem,ama makul biçimde,ayda 2,3 kilo gibi,böylece yaza kadar formuma kavuşmuş olurum diye düşünüyorum,ne dersiniz
ilk hedefim ocak sonu itibariyle 75 e inmek,sonra 72...sonra 70 derken 6 lı rakamlara emin adımlarla ulaşmak istiyorum,kendimi sıkmadan![]()
herkes yılbaşı dolayısıyla yoğun sanırım,pek bi sessiz bugün burası
bu arada kızlarcım kendime yeni hedefler koydum,her ay sonu için hedef belirlicem,ama makul biçimde,ayda 2,3 kilo gibi,böylece yaza kadar formuma kavuşmuş olurum diye düşünüyorum,ne dersiniz
ilk hedefim ocak sonu itibariyle 75 e inmek,sonra 72...sonra 70 derken 6 lı rakamlara emin adımlarla ulaşmak istiyorum,kendimi sıkmadan![]()
Kızlar dün spor salonunda tartıldım . şu yağ kas ölçen makinada geçen aya göre yağ oranım % 2,6 azalmış
geçen ay : % 25,6 iken
şimdi : % 23 çıktı ...
günaaaydın kızlar sabah tartıldığımda +1 dim moralim bozuldu :s neden böle oldu yaaaaa kaçamakta yok:S
günaaaydın kızlar sabah tartıldığımda +1 dim moralim bozuldu :s neden böle oldu yaaaaa kaçamakta yok:S
ay bende ayı durumdayyım sinir oldum yemiyorum boyle yesem nasıl olacak bilmiyorum :84: