• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neden buralar bu kadaaa sessizzz :(

Offff ya canım sıkılıyor . Güya makina yapıyoruz ama resim yok . Sabahtan bu yana felik felik bilgisayarlardan resim arıyorum . Ama yok teknik resamlar nasıl çalışmışsa deyneğin ...... Tarafı hep bana kalıyor .

herkes yılbaşı dolayısıyla yoğun sanırım,pek bi sessiz bugün burası

bu arada kızlarcım kendime yeni hedefler koydum,her ay sonu için hedef belirlicem,ama makul biçimde,ayda 2,3 kilo gibi,böylece yaza kadar formuma kavuşmuş olurum diye düşünüyorum,ne dersiniz:34:

ilk hedefim ocak sonu itibariyle 75 e inmek,sonra 72...sonra 70 derken 6 lı rakamlara emin adımlarla ulaşmak istiyorum,kendimi sıkmadan:66:

bu arada kızlarcım kendime yeni hedefler koydum,her ay sonu için hedef belirlicem,ama makul biçimde,ayda 2,3 kilo gibi,böylece yaza kadar formuma kavuşmuş olurum diye düşünüyorum,ne dersiniz:34:

ilk hedefim ocak sonu itibariyle 75 e inmek,sonra 72...sonra 70 derken 6 lı rakamlara emin adımlarla ulaşmak istiyorum,kendimi sıkmadan:66:
harika bence hedef koymak işe yarıyor

küçük hedefler koymak en mantıklısı kirazım hedefi büyük tutupta ulaşamayınca hayal kırıklığı oluyor ve diyetten soğuma tabiki

neslişim bebek kararı almanıza sevindim...kilo için de küçük hedefler en mantıklısı gerçekten..
safişçim kolay gelsin canım çok yoğunmuşsun

bugün gerçekten de çok sessizmiş burası :((
gözdemcim sana acil şifalar dilerim bitanem:16: hiç ağrın sızın kalmasın artık inşallah

günaydın nazlıcım,safişim:16::16:

bugünde sessiz olucak topik galiba

bende dünki menümü vereyim

sabah aç karnına 1 bardak ılık su 1 kuru incir

kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
2 ad haşlanmış yumurta
peynir,zeyitn

ara
2 kuru incir

öğle
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt

ara
2 minik elma

akşam
5-6 ad kabak mücver
1 kase yoğurt
1 tabak marul salatası

2 litre su,1,5 litre yeşil çay iksiri
1 saat yürüyüş

günaaaydın kızlar sabah tartıldığımda +1 dim moralim bozuldu :s neden böle oldu yaaaaa kaçamakta yok:S

günaaaydın kızlar sabah tartıldığımda +1 dim moralim bozuldu :s neden böle oldu yaaaaa kaçamakta yok:S

günaydın mirayım hafta içi tartılma demedik mi sana miray sonra moralin bozuluyor böyle ... cumayı bekle tartılmak için

dünkü menümm;

08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran

12:30 1 tabak nohut yoğurt 2 tane enginar salatalık bir kaç dilim

16:00 1 portakal

19:30 ıspanak kavurma tarçınlı barbunya ve yoğurt

22:00 2 mandalina

Back
X