• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin amin amin :61: hepimiz çok çok mutlu olalım, sahi nerelerde miroş :78:

Ferhat Göçerden dinleyelim; sensizzzzzzzz ben nefes alamammmmmmmm buralarda hiçççççç duramammmmmmmmm tek başına yalnız kalamammmmmmmmmm senin kokunu özlerimmmmmmm hep yollarını gözlerimmmmmmmm götür beni gittiğin yereeeeeeeeeee :118:

havada aşkkk kokusuuu varrrrrrr ayy gözdemcim nasıl sevindim senin adınaaa aşk böcüğümmm benimmmm :132:

Teşekküüüür ederimmmmmmm ne olur dua edin bu sefer herşeyi batmasın bana, azıcık ince elemeyip sık dokumayayım, hayırlı biri olsun, olurmu olurmu? Dua istiyorum dua :61:

öğlen yarım simitimi yedim bide annem kabak tatlısı yapmıştı dayanamadıımmm :43: :43: ondan da yediim :18:

oyyy oyyy hem simit hem kabak tatlısı olmamış hiç . neden simit yiyiyorsun onun yerine tam buğday ekmeği tarsı bişeyler yesen daha iyi olur bence ....

bende bayılırım kabak tatlısına hatta bugün bir ara mutfağa su almaya gittiğimde gördüm .. bakmakla yetindim suyumu alıp uzaklaştım hemen ordan

bende bayılırım kabak tatlısına hatta bugün bir ara mutfağa su almaya gittiğimde gördüm .. bakmakla yetindim suyumu alıp uzaklaştım hemen ordan

valla helal olsun nazlıcım evde kabak tatlısı olcak ve sadece bakışçaz :27: :27: inanılmaz bişey olur :1:

Back
X