• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

diyetin ilk 1-2 ayı günde 2 saat fitnees yaptım.. daha sonra pilates sonrada hidrolik fitneesa geçtim..

suan okul acıldığından beri spor yapamıyorum ah ahh

Anladım canımm, günde 2 saat baya iyiymiş, ben de şu an haftada 3 gün plates yapıyorum umarım işe yarar :34: Peki yeme konusunda şu çok net yardım etti dediğin bi şey var mı??

15 kg fark resim..

Eklentiler

• $01.webp
    $01.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $7878.webp
    $7878.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 41
Anladım canımm, günde 2 saat baya iyiymiş, ben de şu an haftada 3 gün plates yapıyorum umarım işe yarar :34: Peki yeme konusunda şu çok net yardım etti dediğin bi şey var mı??

Kesinlikle önerebileceğim Protein ağırlıklı beslenme

yumurta et et haşlama tavuk haşlama bunlar bana deli gibi kilo verdirtti et yememe borçluyum hemde acıktırmıyor

bol bol tavuk göğüsü et haşlama yiyin

hatta bu aksam ki menumde tavuk göğüsü haşlama yicem :)

Kesinlikle önerebileceğim Protein ağırlıklı beslenme

yumurta et et haşlama tavuk haşlama bunlar bana deli gibi kilo verdirtti et yememe borçluyum hemde acıktırmıyor

bol bol tavuk göğüsü et haşlama yiyin

hatta bu aksam ki menumde tavuk göğüsü haşlama yicem :)

Anladım canım tamam sağol :34: Valla çok iyi etmişsin harika görünüyorsunn :30::34:

Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase barbunya yemeği
Şekersiz çayyy

Akşam:
1 tabak yayla çorbası
Biraz da brokoli haşlamaa

Hepsi buu :64::81::86:

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım? :16:
Ben eh işte. İdare eder durumdayım. :112: En kötü günüm böyle olsun tabii, çok şükür. :32:
En sonunda 67 küsurları gördüm bugün. Gerçi biraz leymuni bir görüştü ama olsun, gördüm yani. :9: Çokk mutlu oldum, çünkü ramazandan beri görmemiştim 67 leri. :32:
Ama bugün biraz fazla kaçamaklı bir gün oldu. :57: Gerçi total kalori miktarımı aşmamışımdır diye düşünüyorum ama olsun. Gene de çok cıss yiyecek vardı bugün menümde. :5::4:
Beril gelmiiş, hoş gelmiiş. :52: Sefalar getirmiiş. :52:
Çiğdem i bolca okumuşuz bugün. Ne güzeell. :52: Hasret kalmıştık çiğdemcm sana. :52:

Son düzenleme:
ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeee :9::9::9:

helaaaal süpersin valla herşeye hayır diyebilirim de kolaya gelince çok zorlanıyorum. evde 3 şişe kola var onların korksna buzdolabına gitmiyorum valla :9::9:

ayy canım yapma korktma beni. canım çıktı 2 gündür. bugün normale dönüyorum. ama 67.200 ü gördüm.enazından vericem dediğimi verdim. geri alır mıyım dersin?

allah kabul etsin canım. şu 9'lu hayat çayı nasıl oluyo bi yazsana ve faydası ne? tahmin ettiğim çay mı acep?:28:

Bu şekilde şok diyetlerle verilen kiloların hepsi olmasa bile en az yarısının geri alındığını okuyorum cnm sürekli. :31: Ama belki de seninki bir istisna olur, belli mi olur. :112:
Benim de bugün hayır diyemediğim çok şey oldu. :27:
Gel bebeğim gel. Hevesle bekliyoruz. :52:
Ay evt, o çay bugün itibaryle ilgi alanıma girmeye başladı benim de. :31: Şöyle ki benm oda arkadaşım da zamanında 20 kg vermiş:nazar: Geçen sene aktardan almaya kalkışmış o çayı. Aktar bitkileri kendisi toz edip verecekmiş o anda. 50 günlük falan demiş. Hatta bayan ben 20 günde 10 kg verdim bu çayla falan da demiş. :37: Tabii ben bu kısımda 'O kadın 20 gün boyunca çaydan başka hiç bir şey yiyip içmedi herhalde dedim:27::27: Neyse asıl o kısım değil de şu 50 günlük kısmı çok hoşuma gitti. Acaba aktar kendi hazırlayacağı miktar için mi yaptı bu yorumu yoksa çayın toplam kullanım süresi mi bu bilemiyorum tabii. :44: Ama listeye aldım. :112: Ocakta eve giderken yaptırırım belki. :31:
Ama arkadaşım içindeki bitkileri falan hatırlamıyor tabii. :44: Kızlar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? Benim net beni gene zıvanadan çıkartıyor da. :47: Tüm sabrımı buraya yazmaya çalışırken tüketiyorum. :37:

günaydın kızçelerim. bgün nasıl keyifler.dünkü menü
10 bardak su
3 yeşil elma
1 kaşık erişte(dayanamadım)
30 dakika micheal'le spor
150 mekik
kızçelerim karnım nasıl acıyo et kesmiş zor kıpırdıyom valla :9::9::9: ohhhh gitsin yağcıklar istediği kadar acısın ağrısın. ben taktım kafaya gidecek bu kilolar. bndan sonra hergün micheal'le spor yapacağım inşallah. :8::8::8:

Arkadaşım bu micheal Jillian Michaels mı?

günaydınn kızz mesajı görünce kızıldereliler geldi aklıma kazanın içinde kaynatıyolar ya hahaha hiç gülesim yoktu

:60: İlahi fatos. :60: Ama fena fikir değil hani. :23: "ayyildizim için kaynar kazan aranıyor. " İlanı verelim. :47:

tabiki beniekleyecenn bide beni çıkarsaydınnn küserimm kızz ben bu takımın demirbaşıyım 102 kiloda iydirr inecem inşallah

Hiçç çıkartır mıyım seni o listeden. :16: Aşkolsun. :63:
Hadi bakalım inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın. :52:

mesaj3:
günaydın canım kahvaltı için bu az değil mi?

Ekmeği var, peyniri var, domatesi var. Niye az olsun ki. :44: Zaten miktar da belirtmemiş. :112:

Son düzenleme:
Ya baya güzel bi fikir aslında ama kimse düzenli girmeyince olmuyor işteee :41:

Evett ben sormuştum, evet cevabın için sağoll, ya bence de hiç bi şey yeesem en güzeli ama birden kesemediğimden daha az zararlı şeyler yiyim dedim :1:

Ayyy evet yaa çok sakıncalı bi his o, ama ben o kiloda kalmamışım görüldüğü üzere yoksa cidden iyiymiş 60 :1:

:53: Ah azaltıyorum azaltıyorummm :18:

Ben de 66 da bıraktım işte diyeti. :57: 69 da geri döndüm. :10: Yaklaşık 5 aydır da 69 a kilitlendim, gitmedim bir yere. :52: Tabii bunun 2 ayı da burda güyaa kilo vermeye çalışmakla geçti. :27::27: Amaa bu hafta kırdık inş zincirleri. :52:

az kaldı canım geliyorum. en geç pazar ya da pazartesi burdayım inşallah :52::52::52:

Heyyooo. :66::66::64::64::66::64:

Benim kahvaltım da:

1 kase çorba
2 dilim beyaz ekmek (ay kepek bulamadım yaa)

Ama zaten kahvaltı kral usulü olmalıı :1:

Ama zaten beyaz ekmekle kepekli ekmeğin kalorisi aynı kii. :112: Sadece kepekli ekmek daha yavaş sindirildiği için daha tok tutuyor. Farkları bu. :112:

selam hanimlar nasilsiniz bakalim :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Berill gelmiişş. :52::52::52: Çok özledik kuzucm seni. :16::16:

biz ziyarete gittik canim esimin arkadasinin abisi trafik kazasi gecirmis ayni zamanda bizimde sagdic olurdu
allah cocuklarina bagisladi
gitmem dedimsede annem kocanla git dedi cocuklari anneme birakip ik dun gece geldik arada bakiyordum size ama cevap yazamadim

Bence de gittiğin iyi olmuş. :112: Çok şükür, Allah sevenlerine bağışlamış. :71:
Ama bir daha ki sefere bize bir haber mesajı at be berilim, merak ediyoruz. :30:

niye kimseleer yok ya
iyice tenhalsamisiz
hani yeniler
hani eski uzeler
nerde berenvildan yahuuuuu

Kuzu yeni üyemiz yok. :27::27: Geçen bir üyeyi daha çağırdım. Çağırdığım mesajı beğenmiş ama yok ortalarda. :9: Berenvildan da internet kotasından dolayı sorunlar yaşıyor. Sabah uğrayıp 1-2 mesaj atabiliyor sadece. :112: Gerçi bugün 5 mesaj atmış. :29: Ama okumuşundur, pazar ve ya pazartesiye bitiyormuş inşaallah sorunu. :32:

bakalim yarin ne diyecek tarti baba
ben hala dikkat ediyorum zorda olsa
ama spor yapamiyorum cok ta istiyorum fakat gercekten zaman olmuyor:50:

Cnmcm, sabahları kalkmadan önce ve akşam uyumadan önce yatakta 20 şer mekik çeksen, ne bileyim dişini fırçalarken bir yandan bacak hareketleri falan yapsan? Bunlar çok zamanını almaz. Belki pek kalori de yaktırmaz ama en azından metabolizmanı zinde tutar diye düşünüyorum ben. :112:

Nasılsınız kızlar benim diyet tam gaz gidiyor inşlh cuma günü baya eksilerle karşınıza gelirim :D

Aman kuzum, bildirimini cuma değil, perşembe yapacaksın, biliyorsun di mi? :30:

evet öyle ama canım bişi yemek istemiyor ... ve diyet yapmaktan bıktım kaç aydan beri yapıyorum artık sonuç görmek istiyorum :(

Kuzum sonucun âlâsını görmüşün işte. Daha ne sonuç istiyorsun. :52: Tmm, daha verecek 10 kg mın var ama sanki verdiğin 15 kg hiç bir şeyi farkettirmemiş gibi konuşuyorsun. :27: Yapma bunu, gözünü seveyim. :27:

3-4 ayda 15 kilo verdim

eylülün başında kesin diyet yapma kararını aldın şuan aralık ayındayız 6 lı rakamları gördüm şükür :)

E ideal zamanda da vermişin kilonu. Vermeye de devam ediyorsun çok şükür. :nazar: Sorun ne ki ben anlamadım. :44: Ayda 3-5 kilo zaten sağlıklı olanı. 1 ayda 5 kg dan fazlasını da verme yani mümkünse. :35:
Hmm, anladım been. Sen bizden sıkıldın di mii. :30:

diyetin ilk 1-2 ayı günde 2 saat fitnees yaptım.. daha sonra pilates sonrada hidrolik fitneesa geçtim..

suan okul acıldığından beri spor yapamıyorum ah ahh

Fotolarda spor çok farkettirmiş cnm. Göbek diye bir şey yok maş. :52::nazar: Yani korse bile giydiysen(Evt o ihtimal de aklıma geldi:9:) Yine de bu kadar düz durması başarı değil de nedir? :46::46:
Hidrolik fitnes dediğin nasıl bir şey oluyor cnm? :44:

Bugün aldığım bir bilgiye göre pilates kilo verdirmiyor sadece vücudun şekillenmesini sağlıyormuş. :44: Kesin doğru diyemem ama bunu pilates dersi veren yer söyledi. :31: Sen de bir araştır, beklentilerini ona göre düzenle cnm. :112:

15 kg fark resim..

Süperr. :52::52: Maş cnm benim:nazar: :nazar::46::46:
Bir nokta daha. :9: O zayıf halindeki saç rengin sanırım şimdiki saç rengin değil mi? Diğer renkten çok daha fazla yakışmış bence sana. :112:

Teşekkür ederim canım...

Diğer kızlarda görsün sonra fotoğrafları kaldırcam buradan görüsürüz.

Nasıl kaldırıcan ki? Koyulan resimler kaldırılamıyor diye biliyorum. :44: Kaldırabilirsen yolunu bana da söyleyebilir misin? :112:

Regl olmuşum yaa yarında bildirim yapacaktıkk of off yarın kesin tartı bana oyun oynıcak :(

Üzülmeye lüzum yok kuzum. Sen de haftaya patlatırsın bombanı. :10: Hem regl döneminde metabolizma daha hızlıdır. Eğer dikkat etmeye devam edip birazcık da hareket ilave edersen bombanın şiddetini epey bir artırabilirsin haftaya. :52:

Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase barbunya yemeği
Şekersiz çayyy

Akşam:
1 tabak yayla çorbası
Biraz da brokoli haşlamaa

Hepsi buu :64::81::86:

E hepsi bu olsun mümkünse. :33: O öğlen menüsünü anca toparlamışındır. :23:
Demek istedim sonra kendi menüm aklıma geldi. :27:
Ama ben kendime de aynı yorumu yaptım kiii. :7:

Eczacimiş evet şimdiki saç rengim bakır tonlarında : ) Ne kadar devasal birşeymişim dimi top gibiymişim o zaman kendimi hiç öyle görmuyordum gerçekten fotoğraf çekimleri gerçekleri gösteriyor :)

Ben de bugünkü menümü yazayım artıkın. :18:

Sabah: Yok. :47:
12.30: 1 kıymalı pide dilimi (Arkadaşın dedesi vefat etmişti, ona başsağlığına gittik. Orda verilen ikram. Öğle yemeği niyetine 1 parçasını yedim.)
14.00: 1 kupa yeşilçay. (Bugün farkettim, eğer bir poşete 75 krş vererek kazıklanmayı kendime yedirebilirsem:27: okulda da bitki çayımı içebiliyormuşum. :112:)
1 patatesli börek + 1 ev yapımı poğaça + 3 kurabiye. :47::47::47:
18.30: Büyük bir kase yayla çorbası
Bolca salata
Ve menüde güveç tavuk vardı. 3-4 lokma tavuk aldım, 3-5 lokma da patates ve patlıcanından aldım.
22.00: 7 Otlu çay

Su: 2 lt olacak. :112:
Spor: 75 dk yürüyüş. :nazar:

Bugün okulda kermes vardı, bizim arkadaşlar düzenliyorlardı. :112: Her ne kadar yetişmeye çalıştıysam yetişemedim. Tabii buna sevindim. :32: Ama sonra arkadaş, yok kalmıştı birşeyler diye götürdü beni ve ben hayır demek istemedim. :4: Diyemedim değil. Bildiğiniz o anda yemek istedim yani onları. :26: Kızın bana. :47::47:
Akşama da yemek güzeldi aslında, yesem yerdim yani. :56: Ama öğlenki kaçamağım vicdanımın tam ortasına yarın bildirim yapılacağı bilgisiyle birlikte öyle bir oturdu ki:17: yiyemedim. :27:

ecz.mis ve diger arkadaslar yarin ne olacak cok merak ediyorum
insallah bundan boyle beraberiz
allah ayirmasin bizi
sizlersiz kotu oluyorum yawwwwwwwwwwww

Back
X