Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay maşallah maşallahhAy naptın naptınn?? Spor çok yaptın mı naptınnn
![]()
1.65 boyumda .. 59 kg olsam yeter benim için
diyetin ilk 1-2 ayı günde 2 saat fitnees yaptım.. daha sonra pilates sonrada hidrolik fitneesa geçtim..
suan okul acıldığından beri spor yapamıyorum ah ahh
Anladım canımm, günde 2 saat baya iyiymiş, ben de şu an haftada 3 gün plates yapıyorum umarım işe yararPeki yeme konusunda şu çok net yardım etti dediğin bi şey var mı??
Kesinlikle önerebileceğim Protein ağırlıklı beslenme
yumurta et et haşlama tavuk haşlama bunlar bana deli gibi kilo verdirtti et yememe borçluyum hemde acıktırmıyor
bol bol tavuk göğüsü et haşlama yiyin
hatta bu aksam ki menumde tavuk göğüsü haşlama yicem :)
Anladım canım tamam sağolValla çok iyi etmişsin harika görünüyorsunn
![]()
Regl olmuşum yaa yarında bildirim yapacaktıkk of off yarın kesin tartı bana oyun oynıcak![]()
ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeee
helaaaal süpersin valla herşeye hayır diyebilirim de kolaya gelince çok zorlanıyorum. evde 3 şişe kola var onların korksna buzdolabına gitmiyorum valla
ayy canım yapma korktma beni. canım çıktı 2 gündür. bugün normale dönüyorum. ama 67.200 ü gördüm.enazından vericem dediğimi verdim. geri alır mıyım dersin?
allah kabul etsin canım. şu 9'lu hayat çayı nasıl oluyo bi yazsana ve faydası ne? tahmin ettiğim çay mı acep?![]()
günaydın kızçelerim. bgün nasıl keyifler.dünkü menü
10 bardak su
3 yeşil elma
1 kaşık erişte(dayanamadım)
30 dakika micheal'le spor
150 mekik
kızçelerim karnım nasıl acıyo et kesmiş zor kıpırdıyom vallaohhhh gitsin yağcıklar istediği kadar acısın ağrısın. ben taktım kafaya gidecek bu kilolar. bndan sonra hergün micheal'le spor yapacağım inşallah.
![]()
günaydınn kızz mesajı görünce kızıldereliler geldi aklıma kazanın içinde kaynatıyolar ya hahaha hiç gülesim yoktu
tabiki beniekleyecenn bide beni çıkarsaydınnn küserimm kızz ben bu takımın demirbaşıyım 102 kiloda iydirr inecem inşallah
mesaj3:
günaydın canım kahvaltı için bu az değil mi?
Ya baya güzel bi fikir aslında ama kimse düzenli girmeyince olmuyor işteee
Evett ben sormuştum, evet cevabın için sağoll, ya bence de hiç bi şey yeesem en güzeli ama birden kesemediğimden daha az zararlı şeyler yiyim dedim
Ayyy evet yaa çok sakıncalı bi his o, ama ben o kiloda kalmamışım görüldüğü üzere yoksa cidden iyiymiş 60
Ah azaltıyorum azaltıyorummm :18:
az kaldı canım geliyorum. en geç pazar ya da pazartesi burdayım inşallah![]()
Benim kahvaltım da:
1 kase çorba
2 dilim beyaz ekmek (ay kepek bulamadım yaa)
Ama zaten kahvaltı kral usulü olmalıı![]()
selam hanimlar nasilsiniz bakalim![]()
biz ziyarete gittik canim esimin arkadasinin abisi trafik kazasi gecirmis ayni zamanda bizimde sagdic olurdu
allah cocuklarina bagisladi
gitmem dedimsede annem kocanla git dedi cocuklari anneme birakip ik dun gece geldik arada bakiyordum size ama cevap yazamadim
niye kimseleer yok ya
iyice tenhalsamisiz
hani yeniler
hani eski uzeler
nerde berenvildan yahuuuuu
bakalim yarin ne diyecek tarti baba
ben hala dikkat ediyorum zorda olsa
ama spor yapamiyorum cok ta istiyorum fakat gercekten zaman olmuyor![]()
Nasılsınız kızlar benim diyet tam gaz gidiyor inşlh cuma günü baya eksilerle karşınıza gelirim![]()
evet öyle ama canım bişi yemek istemiyor ... ve diyet yapmaktan bıktım kaç aydan beri yapıyorum artık sonuç görmek istiyorum![]()
3-4 ayda 15 kilo verdim
eylülün başında kesin diyet yapma kararını aldın şuan aralık ayındayız 6 lı rakamları gördüm şükür :)
diyetin ilk 1-2 ayı günde 2 saat fitnees yaptım.. daha sonra pilates sonrada hidrolik fitneesa geçtim..
suan okul acıldığından beri spor yapamıyorum ah ahh
Anladım canımm, günde 2 saat baya iyiymiş, ben de şu an haftada 3 gün plates yapıyorum umarım işe yararPeki yeme konusunda şu çok net yardım etti dediğin bi şey var mı??
15 kg fark resim..
Teşekkür ederim canım...
Diğer kızlarda görsün sonra fotoğrafları kaldırcam buradan görüsürüz.
Regl olmuşum yaa yarında bildirim yapacaktıkk of off yarın kesin tartı bana oyun oynıcak![]()
Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase barbunya yemeği
Şekersiz çayyy
Akşam:
1 tabak yayla çorbası
Biraz da brokoli haşlamaa
Hepsi buu:81::86: