• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm
sabah: sucuklu ymurta, bir parça salatalık, peynir 4 ceviz
öğlen: 1 kase cacık biraz aradan sonra küüçük bir tabak sade makarna
akşam: 2 şiş kebap, bol kuru soğan, salata, el kadar bir parça lavaş:17::17::17:

sıvı: 1lt yeşilçaylı su, 3 lt su, 3 bardak ayran
spor: 40dk eliptik, 1 saat callen, 50 mekik

dünkü menüm
akşam: 2 şiş kebap, bol kuru soğan, salata, el kadar bir parça lavaş:17::17::17:

Menude sporda superr gulayimm makarna cezani da cekmissin el kadar lavasta goz hakkimi desek spirla yakmissindir kuzum
fakat dr dan kacmak cozum degil sorunlar buyumeden cozmek lazim cnmm:29:

Günaydın kızlarrr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kirazcimmm

Gunaydin Fistiklar. Bol eksili gunler diliyorum hepinize. Ben artik kahvaltimi dahada erkene cekmeye basladim . Saat 12.30 da ogle yememi yemem lazim oldugu icin kahvaltiyi 7 de cektim daha fazla leptini icin :) bide bgn tartirldim ben durum cokta kotu gorunmuyor. Sen 80 ni gorduysen benim kazanmama ihtimal olmazdi canim. Ama yinede keske vermis olsaydin .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İsabet olur AYcacimm gunaydinnn kaptin sen bu isi tartida gulumsemiss superr ben dindime de guveniyorum ama :16:

dünkü menüm

Vayyy gulaycim harikasin. Banucumunda dedigi gb olmamsi gerekenleride sporla yakmissin :) supersin supersin

Menude sporda superr gulayimm makarna cezani da cekmissin el kadar lavasta goz hakkimi desek spirla yakmissindir kuzum
fakat dr dan kacmak cozum degil sorunlar buyumeden cozmek lazim cnmm:29:

Vayyy gulaycim harikasin. Banucumunda dedigi gb olmamsi gerekenleride sporla yakmissin :) supersin supersin

yine de suçlluluk duyuyorum o kadar dikkat edip sonra hata yapmak kötü. zaten tartı istediğimi söylemiyo. şektan diyo git yağ kas ölçenden alda kas mı bu fazlalık bak diye:47::47::47:

Kolay gelsin feridecimm gul ablanin adi bile yetiyo tskler cnm

eylulum cok haklisin en azindan esle ilgilenme olayimiz yok cnm uzun zamandir diyettesin cok da guzel kilolar verdin
hedefine cabucak ulasmani istiyorum sadece :16:

Yazmak istemiyorum ben dünü unutmak istiyorum olmaz mı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar

neden dr dan kaçıyorum güzel soru. ne zaman gitsem ameliyat oluyom olur olmadık zamanda da o yüzden. sezeryanlarım da da hazırlıksız yakalandım. yine böyle bir ağrım oldu apandist dediler pat diye ameliyata girdim. ha ağrı geçtimi yok hala devam ediyo korkuyom tüm organları çıkarmadan durmayacaklar:18::18::18::18::18:
aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
bence simididen yap kurtul ama insallah ameliyatlik durumun yoktur cnm..
anladım cnmmm omlet tarzı yaparsın yada arada muz yiyebilirsin yerli olursa cnmm
evet oyle yapmaya calisiyorum cnm
iyi geceler herkeseee leptin zamanıııı:16::16::16: ben yarın geç gelebilirim kızlar annemin nefroloji kontrolü var görüşürüz cici bakın kendinize
cnm yaptiniz mi kontrolu??
hosbulduk canım ınternetım yoktu ama halloldu cook sukur farkedılmek ne guzel ıyıkı varsınız:9::9:

aa sonunda net halloldu artik eskisi gibi bekliyoruz cnm katilimlarini..

Gunaydin Fistiklar. Bol eksili gunler diliyorum hepinize. Ben artik kahvaltimi dahada erkene cekmeye basladim . Saat 12.30 da ogle yememi yemem lazim oldugu icin kahvaltiyi 7 de cektim daha fazla leptini icin :) bide bgn tartirldim ben durum cokta kotu gorunmuyor. Sen 80 ni gorduysen benim kazanmama ihtimal olmazdi canim. Ama yinede keske vermis olsaydin .

keske gitmis olsaydi o kadar kiilo...
neyseki sen birseyler goruyosun ben hala yerimde sayiyorum ama umudum var gecen hafta da son gun tarti yuzume guldu:1:
Canımcım menün çok güzel olmuş Bravoo :46::46::54::54:

Ama sana küçük bişi dicem sabah kahvaltısı için olmazsa olmaz 3 sey varmış.
1 yumurta
2 peynir
3 7-8 zeytin
Tüm bunları tüketmek metabolizmanın güne 3 il4 5 kat daha hızlı başlamasına sebep oluyomuş :16::16: Bu yüzden bunları hergün tüketmeye dikkat etmeliyizz :29::29:
evet cnm ayrica dun canim kaptanim sayesinde kitabi indirdim isler bitsin okumaya baslicam insallah...
dünkü menüm

gulaycim o kadar siviyi nasil icebiliyosun acaba??bende cok icmek istiyorum da

Gunaydinnnnn meleklerimmm guzel bir gun olsun hepimiz icinnnnn:16:
sanada gunaydın canım ınsallah hepımız ıcın guzel ve kacamaksız bırgun olur
Kolay gelsin feridecimm gul ablanin adi bile yetiyo tskler cnm

eylulum cok haklisin en azindan esle ilgilenme olayimiz yok cnm uzun zamandir diyettesin cok da guzel kilolar verdin
hedefine cabucak ulasmani istiyorum sadece :16:

ınsallah canım ya bende ıstıyorum bıran önce ullasabılmeyı

aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
bence simididen yap kurtul ama insallah ameliyatlik durumun yoktur cnm..

evet oyle yapmaya calisiyorum cnm

cnm yaptiniz mi kontrolu??
hosbulduk canım ınternetım yoktu ama halloldu cook sukur farkedılmek ne guzel ıyıkı varsınız:9::9:

aa sonunda net halloldu artik eskisi gibi bekliyoruz cnm katilimlarini..

keske gitmis olsaydi o kadar kiilo...
neyseki sen birseyler goruyosun ben hala yerimde sayiyorum ama umudum var gecen hafta da son gun tarti yuzume guldu:1:

evet cnm ayrica dun canim kaptanim sayesinde kitabi indirdim isler bitsin okumaya baslicam insallah...

gulaycim o kadar siviyi nasil icebiliyosun acaba??bende cok icmek istiyorum da

Insallah canim gider. Bgn bide detoksa basliyosun umutluyum ben gidicek :) buarada aslinda cok sivida cok iyi degil kizlar bobrekleri yormak demek bu. ilerde onlemicek hastaliklara yol acar. Kas yapalim derken goz cikarmayalim. Insanin ortalama habi kilosu carpi 0.033 lt su icmeli diye bisey var. fazlasida zarar kizlar. Simdi kilo vericez diye ilerde hastane koselerinde surunmeye gerek yok.

kızlar nihayet gelebildim
diyet iyi gidiyor sekte kaçamak yok spor dışında
valla bi mesaj bi geçmiş birikmiş sormayın okuyabilecemmi bilmem toplam 4 topik yazıyom zor gibi neler konuştunuz merak da ediyom
özet geçecek varmı aranızda bu garibe neler kaçırdım :))

ooo sen baya sıkı rakibesin valla regl haftasında hem de artık hedefe 900 gr kala senin kadar iddialı olabilecekmiyim bakalım:)

evet canım s.arabistanda yaşıyorum. 15 günlük gidip geleceğiz, az ama olsun..
leslie yi ben pek sevmiyorum ama buradaki sıcaklardan dolayı mecburum dışarda yürümek imkansız.. sabah akşam gece hep aynı 40 derece civarında..

ben 160 boyla 53 kiloda gayet zayıf görünüyorum, 171 boydasın 65 kilosun, 57 58 çok zayıf olmaz mı ya :26:

:36: :36: :36: :36: :36: :36: :36: :36:
evet bende 1,70 boydayım 69 kiloda kalacam gerekirse aşağı çekerim ama 69 ken çoook iyiydim bakalım bi gelsin o günler

İyi yapmışsın cnm kahvaltıyı erken yapmakla bende bugun ayran detoksuna başladım bakalım sonucları cumaya nasıl olcAk

Iphone dan gönderildi

geçmiş olsun canım

Sabah
2 bardak limonlu çay
ÇÖKELEK YAĞSIZ
zeytin 7 adet
ceviz
birazcık bal

ara küçük bir nektari

öğle
köfte ızgara
ayran 2 bardak

akşam
patates ve biber buğulama pişirilmiş
yoğurt

su içiyorum bol bol 2 lt olmuştur
bugün yürüyüşe gideceğim inşallah

çok sağol canım geçsin bi an önce.
menun güzel bana göre sadece etle süt ürünü aynı öğünde tüketilmemeli diye biliyorum ama.sebebide şuymuş özetle.
et sindirimi zormuş bu nedenle miğde en yüksek asidi salgılarmış etin yanında tüketilen süt ürünü bu asit süt ürünlerinin direk çürümesine sebep olurmuş
sonrada bu çürümeden ette etkilenip çürüyormuş. bildiğim ve bana mantıklı gelen bu paylaşmak istedim. afiyet olsun

yoruldum bugün de yaa daha erken ama..tarih çalışıyorum..şimdi biraz ara verdim
kolay gelsin canım tarih çok önemli. ben çok eksikliğini duyuyorum matematikçi olarak. açığı kapamak için şimdi arada okurum tarih kitabı
sende önemse yaşın genç:34:

İyi yapmışsın cnm kahvaltıyı erken yapmakla bende bugun ayran detoksuna başladım bakalım sonucları cumaya nasıl olcAk

Iphone dan gönderildi

waw ayrancısın demek bende yarın yapsammı ki cumaya gelsin eksilerrrr du bakam kendimi hazırlıyayım. bu sefer sabote etmeden yapayımm
:8: :8: :8:

waw ayrancısın demek bende yarın yapsammı ki cumaya gelsin eksilerrrr du bakam kendimi hazırlıyayım. bu sefer sabote etmeden yapayımm
:8: :8: :8:

Evet cnm ben carş. Perş. Yapayım dedim ki cuma ya sonuclara bakayım diye sende yaparsan carş. Perşembe. Öneririm ama sabote etmeden yap tabi :1:

Iphone dan gönderildi

sporumu yaptım duşumu aldım oh rahatladım görev tamamm:21::21:

hoşgeldin Eylülümmm neyseki internetin gelmiş kavuştuk sana yanii:32::32: bu güzel menülere puding ve form bizküvi hiçççç yakışmamışşş:20::20:

maşallah sporun süper olduğu için affetttimmm:46::46::46:

bitanem netten pdf kitabının linkini vereyim sana indirirsin tr ye gelene kadar faydalan cnmm:29:

evet bizim eşimiz ve çocuğumuz yok :14::14::14: ama onlar haricinde yine bütün işler aynı kuzummm yine de avantajlıyız kendimize daha çok zaman ayırabiliyoruz :32::32:

ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olur :52::52:daha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır:27::27:

kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın:52::52:

kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardır

en güzel spor yürüyüş eylülüm hemde süper yapmışsınnnn:nazar::nazar::46::46: maşallah cnmmm

ben hep böyle yapıyorum cnmmm en ufak ayrıntıyı bile yazıyorum bence herşeyi yaz kefiri genelde öğleden sonra içiyordum ben spor öncesi fakat bugün günde tırtıkladığım için akşamı dengeleyeyim dedim cnm

akşam öğlenkinin aynıysa makarna olmamış kuzummm öğle bir derece ama akşam mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalış

iyileşince yaparsın inş iyi geceler uyu dinlen cnmm

hadi gözün aydın cnmmm birde laptop aldınmı tamamdır :29::29:

tamam cnmmm bol kepçeden veririm cezayıı:38:

eş ve çocuk harici bütün işler aynı feridemmmm ama yine de haklısınız bize daha çok zaman kalıyor o bisküvi yakışıyormu senin gibi deneyimli bir karataycıya :47: ispiyonlayayımmı gül ablaya:23::23: 20 mekikkk bendennn hayırlı olsun:21::21:

yaptım geldim cnmmmm ohhh rahatladım inann:46::46:

ne kitabı tatlım bende istiyorummmm

Back
X