ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olur

daha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır

kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın

kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardır
en güzel spor yürüyüş eylülüm hemde süper yapmışsınnnn

maşallah cnmmm
ben hep böyle yapıyorum cnmmm en ufak ayrıntıyı bile yazıyorum bence herşeyi yaz kefiri genelde öğleden sonra içiyordum ben spor öncesi fakat bugün günde tırtıkladığım için akşamı dengeleyeyim dedim cnm
akşam öğlenkinin aynıysa makarna olmamış kuzummm öğle bir derece ama akşam mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalış
iyileşince yaparsın inş iyi geceler uyu dinlen cnmm
hadi gözün aydın cnmmm birde laptop aldınmı tamamdır

tamam cnmmm bol kepçeden veririm cezayıı
eş ve çocuk harici bütün işler aynı feridemmmm ama yine de haklısınız bize daha çok zaman kalıyor o bisküvi yakışıyormu senin gibi deneyimli bir karataycıya

ispiyonlayayımmı gül ablaya

20 mekikkk bendennn hayırlı olsun

yaptım geldim cnmmmm ohhh rahatladım inann