Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ben ogleden sonar kalkarsam ki cok cokkk nadirdir o gunu bitmis gibi hissediyorum biraz televizyon film kitap oyalanip oyle yine yatiyorum:9:
bir de benim bunye alismis sanirim gece 4-5 te bile uyusam Sabah ennn gec 8 da ayaktayim :31:

maşallah o zaman sana Özgecimm illa 7-8 saat uyumam lazım yoksa sersem gibi oluyorum gerçi okul döneminde böyle rahat değildim o ayrı

iyi akkksammmmmlarrr

simdi menumu yaziyim ders calismam gerekiyor yine gelirim sonra:34:

Sabah 6.30
yarim muz 7 zeytin peynir domates salatalik cay kahve avuc ici kadar ceviz

ara 13.30
1 buyukce bardak tarcinli sut bir seftali

aksam 17
roka sogan salatasi icinde cook az peynirle 2 yumurtadan omlet ama yarisindan biraz fazla yiyebildim 2-3 yk yogurt

su min 3 lt olur 3 bardak yesilcay 1 sise maden suyu
spor yapabilecek gibi gozukmuyorum ama belki yaparim leslie mola verdigimde :51:

afiyetolsun bitanemmmm:46::46:

evet aynen öyle ramzandan sonra inş erken uyuyabilirim bakalım :27:

bende öyleyim dün saat 3 te anca kalkabildim :27: uyku düzeni falan kalmadı

ramazandan sonra bikaç gün daha aynı düzen gider gibime geliyor bakalım artık

tünaydın hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor 2. takımla kapışmalar :1:

evet son kapışma var inş biz kazanacağız şirinemmm

sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.

çok saygısız insanlarmışşş :19::19:

gunaydin kizlar. bu saatte ne kadar gunaydin olursa. uyku duzenimiz hepten bozuldu leptin meptin hak getire:)))

leptini kim kaybettiki biz bulalımmm:18::18::18:

Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti

çok geçmiş olsun leylacım geldimi üst üste geliyor bol karabibere yüklen artık bitanemmm :29:

bu arada benim alıntıların yarısı kayboldu:44::44::44:

Hic uzmuyor sukur banu teyzesine cekmis akilli uslu duruyor :16: bana cekmesin zaten dursun durdugu yerde ben premature digmusum da :9:

afferim benim yeğenime teyzesi aynennn:21::21::21:

Güzel haberlerle gelmissin ablacigin hadi affrttik :9:
İnşallah hayırlısı olur annecigin icin ablam ya sen bana zayiflayibca gondercektin dimi annenim kitabini ama su durumda biraz imkansiz:1:

evet haberler güzel şükür cnmmm :29::29: bugünde gelemeyecek olsaydım haber verecektim zaten sana takıma yazarmısın merak etmesinler diye:16:

aminnn cnm bir ols akurtulsa hep beklemek çok gerdi bizii doğum da gönderirim bebişimmm:46::46::46:

Canim banum biz uyuyalom artik :1:
Bu arada "amor fati" bayildim bayildim tam sana yakismis

afferim benim yeğenime teyzesi aynennn:21::21::21:

evet haberler güzel şükür cnmmm :29::29: bugünde gelemeyecek olsaydım haber verecektim zaten sana takıma yazarmısın merak etmesinler diye:16:

aminnn cnm bir ols akurtulsa hep beklemek çok gerdi bizii doğum da gönderirim bebişimmm:46::46::46:

İnşallah sağlıklı sihatli son bulacak ablacigim yureginizi ferah tutun :16:
Bende buhun sana yazacaktim artik ama dedim belki ramazandan uykudadir

Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme

canım sen gündüz yapma bence sporunu nem ve sıcak çok fazla

afiyetolsun cnmmmm menün güzelll :46::46:

menüm
sahur

zeytın peynır ndomates yarım kase keskul

iftar

1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su

sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah:34:

sahurda keşkülü sıkıştırıvermişsin araya :23::23: neyseki kararında yemişsin afiyetolsun bitanemmm:46:

slm kızlar bugun pek sessızlık var.banuda ugramamıs ya mısafırı var ya ıftara gıttıler:34:2 sayfa gecmıs olmus geceden berı baya rahattı:52:
benımde pek keyfım yook mayısık gıbıyım menumu yazayımda kacayım

a şıkkı doğru :29:

Ay cnm sen kaygan yazdında bende hep kuymak ı merak ederim tadı nasıldır diye o da cok lezzetli bi yemeğe benziyo :) ne alaka diceksin belki ama benimde aklıma o geldi şimdi:)

Iphone dan gönderildi

Ah Sindim ahhhh hep cıslar getiriyorsun akla :4::4::4: çiko resimleri kuymak filannnnn cıs hepsiiii :47::47::47::47:

Kızlar iyi geceler hemen pazar günün menüsünü yazıp cıkcam bugünkünü de yarın yazarım ki sahurda ne yersem yazabileyim :)

Pazar..
Sahur :
Yok çünkü iftar sonrası fazla kaçırdım

Gündüz:
2 mil leslie
45 dakika oğlumla futbol ;)

Iftar:
1 hurma iftarı açarken
1 tabak bamya içinde 2 kaşık pilav
1 kase corba
Iftardan sonra
2 şekerpare
1 nektari
1 bucuk litre su
Kuru erik
Kuru kayısı
Hindistan cevizi ezilmiş küçük misket büyüklüğünde 2 tane

Iphone dan gönderildi

hakikatennnn baya kaçırmışsın kuzummm 2 tane yemişsin :19::19: hani 1 tane yiyordukkk ne olduuu 2 tane yediğin için lezzeti arttımı bakimmm:20::20:

kuru erik kuru kayısıyı sahura sayıyorum artıkkk :29::29: ceza verende olmamışşşş kızlar kim cıs tüketeni ilk kim görürse ceza verecek bundan sonra :122::122::122:

unutmadan menümü yazayım
sabah: sahanda yumurta, zeytin, üçgenn peynir, salatalık tereyağ ve pide
akşam: etli sarma, cacık, az pide, iki bardakda şu nazo varya vişneli ondan içtim:17::17::17:
biliyorum hiiiiiç faydalı değil ama eşim illa içecen diye tutturdu. bende ağzımı bi vurunca gerisini getirdim malesef

akşam sağolsun diloş rahat vermedi ne yediğimden bişe anladım ne içtiğimden. karnım doydu gözüm doymadı yaaaa.

yani enişte de ısrar edecek birşey bulşamaış boya ve şeker hiçbirşey yokki :19::19: afiyetolsun cnmmm sarma bulgurluydu inşşş

Sahur ;çorba ,4kofte ,1parça pide
Iftar;2kare Hatay tavası,2kaşık tavuk sote,2kaşık bulgur,5kaşık barbunya,1kare parça güllaç(davetteydim ,adette olunca )

1hafta iptal ben ;)inş gün içinde çok bişiy yemem ..

hatay tavası neki etli bir yemekmi:44::44: afiyetolsun güllaç çok ağır değil ama kare den kareye fark var inş minik bir karedir :29::29: afiyetolsun cnmmm

Gel abla bize yapıyım sana 2 dakikada :56: yalnız kaptan fena kızar bize :9:

hemde nasıllllllll:20::20::20:

Ayrıca akşam yemeğinde 1 lokmacik bol tereyagli pide vardı.
Bugün leslie 4 mile yaptim fast walk. Felaket yoruyor tavsiye ederim.
Suyu 3 lt yaptım. 1 maden suyu içtim. :51:

Hazır gelmişken menumu yazıyorum.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir

Ara
1 kase yayla çorbası

Aksam
1 kase yayla çorbası
3_4 parça haşlanmış firinlanmis Hindi but
Bol sirkeli salata
3 dilim karpuz
1 hurma
:42::42::42::42::42:

7afiyetolsun cnmmm spor da süperr:46::46:

Kaygan nası birşeydir yahu:27: gece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti:52:

hiç güzel birşey değil cnmmmm:9::9:

vallahi aynı benim annem :1:

aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)

ayy canım düşünmen yeterli :38:

ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye :52::52:

annelerin genel karakteri değiştiremezsinizz:9:

Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemen :21: o ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu :D

annen bir daha ısrar ederse kaptan kızıyor dersinn:34::34:

Merabalar ablalarım hepinize iyi geceler :23: Şimdi bana kızmaları bekliyorum ceza var mı acaba :53:

Sahur:
Evde hiçbir şey kalmamış farketmemişizde :D yumurta falan hiç yoktu. Annemde ekmekler bayatlamış ekmekten kaygana yapalım dedi(bizim burda kaygana diye geçiyor ama)
2 tane kaygana
1 krep
Domates salatalık
Yarım bardakdan az süt(sonuydu)
1 de ceviz

İftar:
Fasulye çorbası :27:( bu sefer annem değil babanem yaptı)
Babanem kuzu eti aldırmış halama kavurmalık. Sote yapmış 1-2 parça aldım.
Peynir, zeytin, domates
1 küçük salkım üzüm

Spor:Normalde 1 saat yürücektim ama dışarıda kimsecikler yoktu eve geldim yarım saatte :18:

hem kaygana hem krep fazla kaçmış kuzummm iftar güzel 1 slakım fazla 3-2,3 çilkim üzüm yeterli bitanemm:29:

iyi akşamlar herkese :16:

iftarda dışardaydım arkadaşlarla yeni geldim eve sporumuda yaptım gelirken eve yürüyerek :8:

pek kişi uğramamış yav , menümü yazayımm ben

Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin,peynir,salata,4 ceviz

İftar
Izgara karışık et, salata, 1 maden suyu, 1 tanecik tulumba minik :17:

spor:1 saat yürüyüş :8:

1 tanecike izin var afiyetolsun Fatmacımmm:46::46::46:

Bakim bakim daha duzenimi tam oturtamadim. Insallah olcak 1 haftaya yavas yavas alirim bunlari hazirlarim yapamaya baslarim. Sagol canim benim :) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

zamanla düzenini kurarsın cnmmm elbette olacak olmaması için neden yokki sende sağol kuzummm:38:

Canim banum biz uyuyalom artik :1:
Bu arada "amor fati" bayildim bayildim tam sana yakismis

İnşallah sağlıklı sihatli son bulacak ablacigim yureginizi ferah tutun :16:
Bende buhun sana yazacaktim artik ama dedim belki ramazandan uykudadir

uyuyun da büyüyün şirinemmm tatlı rüyalar allah rahatlık versinnn:16::16::16:
evet liseden beri bayılırım bu söze inş bitanemmmm hayırlısı arrtıkk
yok en geç 9 bebişim benim kalkışşş hastaneye gitmezsek tabiii

sagol canım ya aslında pek sebebı yook keyıfsızlıgımın yogunum ıftardan sonra 2 saat utu yaptım ortalıgı topla kızlarla ılgılen tum gun oruc zaten halsız oluyorum yorgunluk yoruyo benı nedemekse:52::52:

bende trabzonlu sayılırım canım esım ve annem trabzonlu sen neresındensın

alakaya maydanoz gıbı aklına gelmıs canım ama kuymak gercekten lezetlı oluyo.bızde sık yapılır ama ben enson ekım ayıda yemıstım:43::43:esıme kızlara sık yaparım ama ben yemıyorum buara bol tereyagı mısırunu ve yaglı peynırle yapılıyo tam bır kalorı bombası yanı ama cook lezzetlı sen nerelıydın

bence kosu bandında hızı yuksek tutarsan daha cook kalorı harcanır.bıde leslı ısmı gıbı yuruyus degıl bence bana egzersız gıbı gelıyo cook zevklı ayrıca su ramazan bı gecsın ınsallah döncem spora özledım ama halım yook yapmaya

normalde ütüyü hiç sevmem hele ramazanda benden uzak dursunnn :32::32::32: az daha sık dişini bitanemmm dediğin gibi çok kalorilii

çok canın çöekiyorsa bir lokma al kıyamadım yine :29: koşu bandında en güzel kalori hartcama yöntemi araalıklı çalışma yani 5, hızda 4 dk yrürüyüp 2 dk boyunca 7. hızda koşacaksınız sürekli böyle 45 dk koşu bandında yürürseniz gün boyu kalori yakımı devam ediyor bunu tüm spor dallarında da yapabilrisiniz aralıkllı çalışma en etkili yöntem:34:

kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız

oooo bak gördünmü karatay yaptın gerileme olduuu devam edebilirsen sende yeneceksin bu hastalığııı elbette sözünü tutacaksın kuzummm:38:

Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyo :( var mı bir bitkisel çözüm

Iphone dan gönderildi

canım karbonatla gargara yapsannn arakadşlarda önermiş ama karbonat iyi gelir diye biliyorum:26: geçmiş olsun bitanemm

kızlar bu arada kızımı çocukluğundan beri istediği keman kursuna yazdıracağım. çocuk deli gibi istedi ben hep spora yönlendirdim. hem yüzüyor hem teniz oynuyor alanya sporda sıra kemana geldi artık. hele şu klipteki kızı izledikten sonra hepten karar verdim.sizde bi izleyin kıza bayıldım resmen
http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A kemanı bu kadar izlenir kılmış maşallah valla

her çocuk bir enstrüman çalmalı bence keman yan flüt ve arp çalmayı çok isterdimmm:31::31::31: çok iyi yapmışsın cnmmm

Pazartesinin menüsü:

sahur :
1 kase yoğurt
içine:
2 kuru kayısı
2 kuru incir
15 badem

iftar ve sonrası:
ev pizzası
2 bardak yeşilçay
2 litre su
1 çubuk naneli bitter çikolata
Birde kızlar ben dün pazar günkü menümde dükü sporu yazmışım yanlışlıkla bi alışamadım şu sahur iftar menülerini yazmaya o nedenle şöyle yazıyorum bu gece ne iftar yaptıysam ardından ne sahur yaptıysam onu yazıyorum öncesinde dünkü sahur ile bugünkü iftarı yazıyosum karışık oluyodu yada benim kafa cok karışık :)

afiyetolsun Sindimmm incirler yerine yumurta yesen kuzummm:19:

burayada kış gelsin. çok sıcak belediye vergi dairesi derken sıcaktan mahvoldum dışarda.ayrıca alanya trafiğide çok kalabalıklaştı ne park yeri var nede gideceğin yere varış var. 3 ay daha böle kalabalık burası ayyyy napcaz bilmem

bende merak ettim şimdi banumu. huhu iyimisin şekerim

iyiyim tatlım şükürrr aman dur kış gelmesinnn sevmiyorum ben kışı:50::50:

ah çok güzel ben 67 olsam dal olurum :)))) o günleri iple çekiyomm.verecem elbet hele şu işyerindende bi kurtulayım beni hasta eden etkenlerden birisi işyerindeki iktidar savaşından çok etkilenmem. aile şirketi tüm şehzadeler okulları bitirdi o diyo benim oğlum uhasebeye geçsin o diyor benim oğlum iyice kızıştı ortalık kalmamam hayrıma. gel teskete gel diyom artık

hakkında hayırlısı olsun cnm gider ayakl sık dişini

Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorum :50:davetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara;)

sorular hakikaten çok zor ve saçmaymışşş hakkında hayırlısı feridemmm davetler aileleri birlşetiriyor cnmmm

yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah

yok şükür bitanemmm geldimmmm:38:

Dikkat dikkat kaptanımız sweetcim kaybolmuştur ..
Nerdesin sweetim yoksun merak ettim valla inşallah önemli birşey yoktur cnm

Iphone dan gönderildi
:17::17::48::48::48::48::48:

gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.

allah rahmet eylesinnn ölümün nerde ne zmaan geleceği belli değil allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ayyy keşke yaaa valla ama daha cok uzun bir yol var biz yatırım yapcaz da alcaz
Sagolsun eşim 12 yıldır burda ama henüz bişey yapamamış yani yaptığıda 1 daire onda da ailesi oturuyo yani anlayacağın inşallah olur yaa cok istiyorum zaten 1 ev alsak direk döneriz heralde :)

Iphone dan gönderildi

inşallah bir tane daha alır dönersiniz cnm benimmmm :29::29:

slm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermi:56::56::56::52::52::52: ama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime

sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye

of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü:50::50::50:
Ay sorma cnm yaa bende hep fazla çıkıyorum tartıda anlayamadım yaa
yarın evlilik yıl dönümümüz eşimle. bir klip hazırlıyoruz kardeşimle daha doğrusu ben fotoları seçtim o klibi hazırlıyo face e atacam. bu gün bişe oldu face de üni den bir arkadaş buldu beni kabul ettim ama adam hemen msj falan attı. ve muhtemelen beni face aramış ki buldu. ortak arkadaş falan yok ki ordan buldu diyeyim. o bulduysa artık başka arkadaşlar da bulur:18::18::18::18::18: bu face işi beni çok tırstırttı
Ayy Allah Mesut etsin cnm güzel düşğnmüşsün
ben nişanlıyken eşimin bebeklikten 33 yaşına kadarki fotolardan klip yapmıştım 2 şarkı eşliğinde face e koymuştum biri duygusal Tuğba özerk dogum günün kutlu olsun diğeri de eğlenceli olsun diye seni anan benim için doğurmuş tu :)
Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu sefer :21::21: yarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu:16::16: sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim
Ayy hoşgeldin cnm çok şükür herşey yolunda ne güzel anneciğin sonunda geçebilmiş testi hadi hayırlısı inşallah :)
şimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmm:16::16: cadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek:19: gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum

inan bende gözleirme inanamadımmm:53::53: çikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu:9::9: banu yok diye çikolar basmış takımımızı:52::52: dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben:29: afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin:29:

dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm:29:

işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm:46::46::46::38:

duydum duıydummm:9::9::9: o kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok:38: yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan:21::21: akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm:20::20:

Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmm:29::29: gel gel

iyiyim kuzum şükür :38::38:

33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmen:32::32: diyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın :38: evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn:19::19:

Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemm :29::29: aynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli:21:
Ayy cnm sen hiç geçmişle uğraşma tabikide yemeklerden konuyu açsa açsa sindi açar burda sorumlu benim cnm :1:
:17::17: tşkler Gülaycımm haklısınız haber vermem lazımdı bende siz girmeyimnce çok merak ediyorum bişeymi oldu diye alıştık birbirimize inşallah cnmm kolaylıkla geçecek inşşş:38:
Gerçekten aile olduk artık kızlar yaaa cok seviyorum sizleri

Ay sorma cnm yaa bende hep fazla çıkıyorum tartıda anlayamadım yaa

Ayy Allah Mesut etsin cnm güzel düşğnmüşsün
ben nişanlıyken eşimin bebeklikten 33 yaşına kadarki fotolardan klip yapmıştım 2 şarkı eşliğinde face e koymuştum biri duygusal Tuğba özerk dogum günün kutlu olsun diğeri de eğlenceli olsun diye seni anan benim için doğurmuş tu :)

Ayy hoşgeldin cnm çok şükür herşey yolunda ne güzel anneciğin sonunda geçebilmiş testi hadi hayırlısı inşallah :)

Ayy cnm sen hiç geçmişle uğraşma tabikide yemeklerden konuyu açsa açsa sindi açar burda sorumlu benim cnm :1:

Gerçekten aile olduk artık kızlar yaaa cok seviyorum sizleri

evet hakikatennn öyle bu kk da tanıdığım herkesi çok seviyorum bennn niye daha önce üye keşfedip üye olmadımki:14::14: resmen aile gibiyizz

ooo snein sürpriz de güzelmişş:46::46:

normalde ütüyü hiç sevmem hele ramazanda benden uzak dursunnn :32::32::32: az daha sık dişini bitanemmm dediğin gibi çok kalorilii

çok canın çöekiyorsa bir lokma al kıyamadım yine :29: koşu bandında en güzel kalori hartcama yöntemi araalıklı çalışma yani 5, hızda 4 dk yrürüyüp 2 dk boyunca 7. hızda koşacaksınız sürekli böyle 45 dk koşu bandında yürürseniz gün boyu kalori yakımı devam ediyor bunu tüm spor dallarında da yapabilrisiniz aralıkllı çalışma en etkili yöntem:34:

oooo bak gördünmü karatay yaptın gerileme olduuu devam edebilirsen sende yeneceksin bu hastalığııı elbette sözünü tutacaksın kuzummm:38:

canım karbonatla gargara yapsannn arakadşlarda önermiş ama karbonat iyi gelir diye biliyorum:26: geçmiş olsun bitanemm

her çocuk bir enstrüman çalmalı bence keman yan flüt ve arp çalmayı çok isterdimmm:31::31::31: çok iyi yapmışsın cnmmm

afiyetolsun Sindimmm incirler yerine yumurta yesen kuzummm:19:

iyiyim tatlım şükürrr aman dur kış gelmesinnn sevmiyorum ben kışı:50::50:

hakkında hayırlısı olsun cnm gider ayakl sık dişini

sorular hakikaten çok zor ve saçmaymışşş hakkında hayırlısı feridemmm davetler aileleri birlşetiriyor cnmmm

yok şükür bitanemmm geldimmmm:38:

:17::17::48::48::48::48::48:

allah rahmet eylesinnn ölümün nerde ne zmaan geleceği belli değil allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

inşallah bir tane daha alır dönersiniz cnm benimmmm :29::29:
evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)
Ayy inşallah cnm yaa Allah herkese nasip etsin inşallah

evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)
Ayy inşallah cnm yaa Allah herkese nasip etsin inşallah

oruçken dikkatli ol ama bitanemm iftardan en az 2 saat sonra koşu bandına çıkacaksan sorun yok:29::29: aminnn cnm inşallahh

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::4:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::53:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]:29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]:kkk:[/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD]:6:[/TD]
[TD]:19:[/TD]
[TD]:14:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmm:16::16::16: Feridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm:38: gelsin yeni listemiz:21::21:

Son düzenleme:
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım :17:

evet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::53:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmm:16::16::16: Feridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm:38: gelsin yeni listemiz:21::21:
Ellerine sağlık cnm bnm
:)
evet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız
Yok cnm dogru yapmışsın bende başta oyle yaptım ama sanki karıştırdım bi günün sahurunu

O zaman unutmadan bugünün menüsünü yazayım hemen dünkü sahuru tekrar yazcam bii karışıklık oldu ama nerde çözemedim. :)uykusuzluk basıma vurdu :)

sahur:
1 kase yogurt
2 kuru kayısı
2 kuru iki incir

Gündüz 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

iftar:
irmikli köfte
1 kase çorba
1 dondurma
su henüz 1 bucuk litre

Back
X