- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
olsun cnm ya gonullerımız bırBende senin gibiyim canım. Bak cevabımı bile aradan aman geçince yazıyorum. Bir anda başıma toplanıyorlar okuyamıyorum bile. Akşam zaten evde harp ediyoruz çocuklarla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun cnm ya gonullerımız bırBende senin gibiyim canım. Bak cevabımı bile aradan aman geçince yazıyorum. Bir anda başıma toplanıyorlar okuyamıyorum bile. Akşam zaten evde harp ediyoruz çocuklarla.
yok canım burda henüz doğalgaz. tüp kullanıyozDogalgaz yokmu orda ilginç.doğalgaz yoksa elektrikli arada iyi olur ama gaz ucuz olduğundan elektriksiz daha mantikli.ben boschta israrliyim sen daha iyi bilirsin ama bosch gerçekten kaliteli.bide sans isi tabi
Mısır püskülü içebilirsin canım. Bende çok işe yaramıştı.ya insan bu kadar mı şişer allahtan detoks yaptım 81.5 i gördüm sabah. deli olacam. ben nasıl atayım bu ödemi akıl verin. sabaha bu kiloda görünmek istemiyorum
Logo güzel olmuş yaa, bayıldım.bende logoluyum artık assolıstler en son tesrıf edermıs dimi![]()
bende bayıldım ayrıca sadece bızım takımda var cok havalı dimiLogo güzel olmuş yaa, bayıldım.
Öyle mi bu daha da süpermiş.bende bayıldım ayrıca sadece bızım takımda var cok havalı dimi![]()
bende bayıldım ayrıca sadece bızım takımda var cok havalı dimi![]()
ooo eniştem motivasyonunu tavan yapmış kuzummmSalı Menüm
(7:45)
kkk
Öğle (12:00)
Et haşlama
salata
Akşam (17:00)
Birkaç tane kurabiye saymadım
su 3 litre
-------------------------------------
Dünkü menüm
(7:45)
kkk
Öğle yok simit atıştırdım bu yüzden leptin de çalışmadı
Akşam (18:00)
1 tabak yeşil merçimek
çok az kuru fasulye
salata
su 2 litre
Kaptanım eşim geldi ya salı günü, eve gittim kapıdan girdim çocuklara diyorki kim geldi, ben tanıyamadımYanlış eve mi girdiniz bayan
Çok güldüm yaa. Sen ne kadar zayıfladın bu kadar yeter demezmi. Hani 60 kiloya in tatile gidecez demiştin dedim. Ben bu kadar beklemiyordum dedi. Sanırım platesin avantajları sıkılaştırdı beni daha zayıf görünüyorum. Çalıştığı yerden pasta getirmiş en sevdiklerimden. Yemeyeyim dedim çocuklar yesin. Alındı, ben sevdiklerinden getirdim niye yemiyorsun, zaten yeterince zayıflamışsın 4 gün kalıp gideceğim gibi bir sürü duygu sömürüsü. Tamam dedim dediğin gibi olsun. Kaç tane yediğimi bilmiyorum ama yedim yani. Dün acısını çıkardım ama. 6 saat çay topladım şimdi de öyle hamlık var ki her yerim ağrıyor. Uzun zamandır çay bahçesine girmemiştim çayı eşimle kayıvalidem toplardı. Kv olmayınca ben gittim eşimle, bir haftalık sporumu yapmış oldum. Özellikle de kol ve sırt kaslarım 6 saat çalıştı
Pastanın kalorisini yakmışımdır herhalde. Ama bugün ellerim ve ayaklarım aşırı şişmiş. Yüzük parmağımda sıkıştı çıkaramadımda, Ödem mi oldu yoksa yorgunluktan kaslarım mı şişti bilmiyorum ama Düğüne kadar gitmezse ayaklarımın üzerinde nasıl duracağım bilmiyorum. Uzun zamandır topuklu giymeyince zor gelecek bana.
Öyle mi bu daha da süpermiş.
kaçak menu zamanı
28.10.14 salı
sabah kk kahvaltı + 1 muz yarım armut
arada cıgkofta yıne bır muz yedım gıttı leptınler
aksam
tarhana corba
brokolı salatası
kucuk bır tabak uc kasıklık bulgur pılavı tereyaglı
29.10.14 çarşamba
gozumu acar acmaz yataktan fırladım watsons ındırımlerı var dıye yurudugum yolun haddı hesabı yok hemde fişek gıbı bır hızla
hemen bır koca muz atıverdım agzıma dustum yollara
alısverısten sonra tavuk ıskender yedım
eve geldım mantı actım eşime sus payı olaraktanama ben yemedım sadece bır kasık tadına baktım canımda ıstemedı zati
bende kendıme fırında kofte yaptım uzerıne sarımsaklı yogurt ve tereyagı gezdırdım onu yedım
sonra esımın akrabagları cagırdı kız kıza oturalım dıye kosturudum oraya gıttım
çay ıctım bı ıkı lokmacık mısır patlatmıstı ondan
kurupasta vardı yemedım
bukadaaaannnnn![]()
kaptan ırade var hırsta var kılo vermem durdu ustelık aksamları spor yaptıgım halde ama aynaya baktıgım da daha ıncelmıs goruyorum kendımı dvıt aldım bugun sukur buldu bakalım
salı günü meyvecikler çok olmuş kuzummmakşam dengelmişsin neyseki
dünkü iradenden dolayı kutluyorum seni
bi iki lokmacık mısır tadımlık bravooo nurummm
![]()
kaptan ırade var hırsta var kılo vermem durdu ustelık aksamları spor yaptıgım halde ama aynaya baktıgım da daha ıncelmıs goruyorum kendımı dvıt aldım bugun sukur buldu bakalım
Bende 3 kasim diye biliyorumBende başlayacağım oruca. Bende de borç çok. Aşure günü de geldi,3 kasımdı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Hoşgeldin gülüm geçmiş olsun cnmm oruç ilk günler yapıyor başağrısı bitanemm allah kabul etsin uzan dinlen biraz istersenSelam kizlar bi selam vereyim oructan basim agriyo aksam ugrarim yine insallah
INS KAPTANIM HEP DIYORUM KENDIMLE SAVASIYORUM SUANDA
bitanemm bünye sapıtıyor diyorki noluyor ben spora alışık değilim sağlıklı yiyecekler hiç değilim biraz başkaldırıyor anlayacağın bende de oldu belli duraklama dönemleri ama aynen devam edince yelkenleri düşüyor bünyeninn aynen devam attlımm önümüzde uzun bir süreç var fakat sonucu süper olacak![]()
mesaj alındı kaptanım385.Etap HaftalıkListesi![]()
eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>65,7
merinetya---75,9-------------------------->75,5
35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2
Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80
![]()
![]()
![]()