Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydııııın nasılsınız bakalım. nesliiiii kız o spor ne öyle imrendim vallahi. diloşu sırtıma bağlayıp bendemi zıplasam bisiklet sürsem ne yapsam. beraber kokarız terden artık. maşallah sana güzelim
ben öyküm 1 yaşındayken spor yerine dansla vermiştim 15 kilo daha önce bahsetmiştim. sırtında zıplamana gerek yok kız çocukları dansı sever aç tfany yada oryantal oyna kuzummm

aaa ben p.tesı menumu yazmayı unuttum dun çene yapmaktan:KK48:
nese efenim

kahvaltı

kk kahvaltısı bırde yarım nar yedım yanına eksı eksı ohhhh

aksam
kısır yaptım gıder gıtmez bı attım kendımı mutfaga bol yesıllıklı zeytınyaglı kısır yaptım yanındada bol bol domates salatalık yedım
bıde çayy ohhh:KK54:

nese efenim

kahvaltı

aksam
kısır yaptım gıder gıtmez bı attım kendımı mutfaga bol yesıllıklı zeytınyaglı kısır yaptım yanındada bol bol domates salatalık yedım
OH MİS PEKİ SPOR NERDE :KK11:

Günaydınnnnn fıstıklarımmm:KK15::KK15::KK15:

Tamam kaptanim söz cumaya kadar ywmiycem:)

tşkle gülümmm günaydınnnn:KK15:

sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom
neslim çok güzel cevaplamış tatlımmm üzgünüm :KK51:

dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay:KK48::KK48::KK48:
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide

bak sen uyanığa ve çok pide neden bit gibi yazıldı ki acaba:KK4::KK4:

OY BEN NERELERE GİDEM:KK53:

:KK70::KK70::KK70:
tatlım rafine katkılı gıdanın nesi zararsız olabilir sormana gerek varmı çok kızdım şimdi sana. o gıdaları zehir olarak düşünürsen ne çocuklara ne kendine yedirirsin.BİDE BANUMA ONAYLATACAK ÖYLE YİCEK BAK BAK BAK

Dimi neslimmm ağzına sağlık kuzummm aslında biliyor alamayacağını da bir umut işte:KK19:

ay geçmişe dalmışım günaydın kocamannnn

Günaydın sabah şekerlerimmm:KK15::KK15:

HAYROLA TATİLEMİ ÇIKIYON BENİDE GÖTÜR GİTTİĞİN YERE......... :KK48::KK48::KK48::KK3::KK3::KK3:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

çok hoşşun neslımmmm takımımızın rengi:KK76:

Hakikaten sabah şekerleri modundasınız nazarım değmesin :nazar::nazar:

nese efenim

kahvaltı

aksam

Afiyetolsun nurummmmm :nazar::KK9::KK9::KK9: çok canın çekmişti :kk77:

Kesinlikleee :KK60::KK60::KK15::KK15:

DÜNYAYA BU GÖZLE BAKSAK DÜNYAMIZ TERTEMİZ VE KAVGASIZ OLURDU

1891020_643112259070523_1660201563_n.jpg

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği
Arılar, rüzgâr ve diğer hayvanlarla birlikte, tozlaşmayı sağlayan etkenlerin başında gelir. Arıların azaldığı bir ortamda, meyve-sebze verim ve ürün kalitesi ci...ddi miktarda düşer. Günümüzde arı nüfusu, böcek ilacı kullanımı, GDO'lar ve habitat kaybı nedeniyle tehdit altında. Sanayileşmiş batı ülkelerinde arı kolonileri 2006 yılından beri %50 oranında azaldı.
Peki Ne Yapmalı?
-Arıların en sevdiği bitkileri bahçe ve balkonunuza ekelim
-Arıların beslendiği doğal ortamları, çayırları koruyalım
-Bahçemizde böcek ilacı kullanmaktan vazgeçelim
Arılar Hangi Bitkileri Sever?
Arıların en sevdiği bitkiler lavanta, kekik, adaçayı, biberiye, yonca, karahindiba, bakla, acı bakla, hodan, nane, kabak çeşitleri, ayçiçeği, ıhlamur, iğde, kestane, erguvan, yalancı akasya... Arıların dikkatini en çok mavi, mor, eflatun, beyaz ve sarı cezbediyor.

Günaydınnnnn fıstıklarımmm:KK15::KK15::KK15:

tşkle gülümmm günaydınnnn:KK15:

neslim çok güzel cevaplamış tatlımmm üzgünüm :KK51:

bak sen uyanığa ve çok pide neden bit gibi yazıldı ki acaba:KK4::KK4:

:KK70::KK70::KK70:

Dimi neslimmm ağzına sağlık kuzummm aslında biliyor alamayacağını da bir umut işte:KK19:

Günaydın sabah şekerlerimmm:KK15::KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hakikaten sabah şekerleri modundasınız nazarım değmesin :nazar::nazar:

Afiyetolsun nurummmmm :nazar::KK9::KK9::KK9: çok canın çekmişti :kk77:

Kesinlikleee :KK60::KK60::KK15::KK15:
hemde ne canım cektı koca legen kısır yaptım sayemde apartman kısıra doydu

DUYURU
Maraton'a Az Kaldı!

Adım Adım Buğday Koşucuları, Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü’ndeki kimsesiz çocukların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için 16 Kasım’da 36. Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşacak/yürüyecek. Buğday Derneği’nin “Sağlıklı Gıda Her Çocuğun Hakkı” projesi kapsamında, sizleri de Koruncuk Vakfı’nın kampanyasına desteğe çağrıyoruz.

İşte yapabilecekleriniz;
http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=7569

"Önce nasıl bir hayat sürmek istediğimizi kararlaştırmalıyız. Markette kendimize, “Buna gerçekten ihtiyaç duyuyo...r muyum?” diye sorabiliriz. Türkiye’deki tarım arazileri ülkenizin yüzde 4’üne tekabül ediyor. Kalan yüzde 96, işlenmemiş toprak... Demek ki siz, o topraklardan yararlanabilmek için daha fazla hayvansal gıda üretmelisiniz. İşlenmeyen toprakların hayvancılıkla onarılması gerekiyor."

http://www.haberturk.com/yasam/haber/1005432-bosu-bosuna-40-bin-fil-oldurduk

salı gunki menum
sabah
kk kahvaltı yesıllıklı meşillikli misss misssss:KK28:
aksam
baharatlı acılı maydonozlu bol soganlı sarımsaklı tavuk sote
taze fasulye hasladım soganladım uzerıne yumurta kırdım
lahanalı havuclu salata
ayran

sabah 40 dk yuruyus aksam 50 dk spor
:KK73:

Back