Hoşgeldin prensesimmmmm iyiyiz kuzum sen de iyisindir umarımm dersler nasıll![]()
Hoşbuldum kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin prensesimmmmm iyiyiz kuzum sen de iyisindir umarımm dersler nasıll![]()
KIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN[/QUOTE]almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim
ay oksijen alma bahanesine çıktım. sağlık ocağına gittim kızın aşı zamanı yaklaşmıştı belki yaparlar dedim ama bir gün önce bile gelsen yapamazdım dedi. bende benim b12 yi yaptırayım bari dedim. anam yaptırdım sonraon dk lık mesafede bir yere gidene kadar başımda ne ağrı kaldı ne bişe. offff bütün sıkıntı bumuymuş dedim.E HADİ AL BAKALIM OKSİJENİNİDE UMARIM HASTALANMAZSIN
ah ah kaldıramıyom malesef. okullar açıldı ya çocuklar için mecburen bişeler oluyor evdeBen geldimmmmmm
cezalardan hala korkuyormusun kuzum aşkolsunmantıklı hedef iyidir tatlım
8,takımda da hatioz isimli arkadaşımız kendisi yapıyordu organik sabunlarını ne özeniyorum bir bilsen neslim tşkler kuzum paylaşım için
Yirmi gün kaldı öğretmenler günü kuzum sık biraz dişini hem yeni çantada alacaktınn kaldır gözünün önünden cısları artık ne olurrr tırtık mırtık yapma artık
benim başağrım uyumadn geçmez kuzumgeçmiş olsun
Neslim gözünü seveyim 3 tane çokk tamam çok faydalı ama 1 den fazla yeme lütfennnşu hedefine bir ulaş bak ne güzel çıtır fıstık oldun sık dişini sende
Çok değil tatlım 2 ayda gayet makul bir rakam menülerinde zaten kaçamka yok istikrarla devam ediyorsun sporunu da yaptınmı
Hadi inş iyi gelir kuzummm
negatif düşünmek yokkk tutturacağım demiyormuyduk biz
sayende biz de bilgileniyoruz araştırmacı neslim tşkler tatlım
Muhteşem ikili oldunuz![]()
![]()
Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
35nur35----98,9-------------------------->
neslihank4 ---77,5 ------------------------->
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->
Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak
KIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN[/QUOTE]almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim
Aldatilasim geldi:)kızlar galiba kocam beni aldatıyogiden bileziklerim fazlasıyla geri geldi
![]()
Neslim bu ne güzel menü, sporların da çok iyi bu hafta tartı yüzünü güldürecek benceKizlar bi ceee deyip kacicam
menu yazayim
Sabah kalkinca su kefir corekotu ketentohumu uzum cekirdegi ögüttüm yuttum
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 1 minik dağ armudu 1 minik anamur muzu 1 kase yogurt yarim kase azdi yesilfasulye yemegi
18.00 de slata.brokoli sarmisakli yaglimonlu. Biraz etli turlu 1 avuc findik
Sabah kalkinca 10dk esneme plates
isyerine 15dk yurume
Aksam 30dk plates ve mekik.
Haklisin neslum ama benimki tatil krizine çözüm degilki helva yemek istiyomKIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN
Kiz bu alintiyi nazil beceriyorsun sakar eylul kalacak adin saskin nesli gibi heeeHaklisin neslum ama benimki tatil krizine çözüm degilki helva yemek istiyom![]()