Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm ::kk77:

sabah 2 bardak su , peynir , 8 zeytin, yeşillik ,1 dilim ekmek ,1 tatlı kaşığı petekli bal

ara: 2 küçük kase yoğurt ,tarçınlı ,çörekotlu ( ayrı zamanlarda )
yarım nar , 1 yeşil çay

akşam :1 kase çorba ,ızgara çinekop ,bol salata ,yarım limon (canım istedi öyle yedim limonu )

2.5.lt su , 45 dak yürüyüş :KK6:,15 dak mekik ve çeşitli hareketler :KK6:

benim çok hoşuma gitti bu nik kuzummm

afiyetolsun Aslıcımm menn gayet güzel kardiyo tarzı spor yapabilsen harika olur cumaya tartıyı merak ediyorum

cezanı çektiğin için ekmeğe bişey demiyorum tatlımm afiyetolsunn

bulutum sakın yanlış anlama ama 3 dilim ekmek ve patates salatası yedikten sonra boşuna kendine işknece edip lahana suyu içme bitanem tatlı patates bile olsa bizim amacımız mevcut kilomuzu korumak değil depolardakini harcamak kuzum ekmekleri azaltabilirsen süper olur :KK19:

afiyetolsun cnm çayı test etmişsin :KK50: spor da süperr:KK9:

hadi inş tatlım :KK5: ip atlamak süper tüm kasları çalıştırıyor yavaş yavaş başla sonra artır sayıyı bitanem

hadi şifa olsun kefirin inş bitanemmm ah o sütçüler valla randevuyla geliyolar artık:KK48:sonuçlar nasıl çıktı bitanemm ben gelemeidm hiç bugün

paylaşacaksın tabiki kuzummm bak paylaşmasan cennet elmeasını görmeyecektikEn Büyük KK4 çekirdek çiğdi de ne olur kalpten gitmeyeyim:KK51::KK51:

allah razı olsun senden gökkuşağım :KK60:

turpotu tazecik buladun tabiii nurummm:kk77: bayılırım ama ağaç gibi pazardakiler almıyorum o yüzden
halan gidince yaparsın sporunu kuzum :KK19:

bir bu üçlü birde sarımsaklı yoğurt ikilisi neye girse yenir afiyetle

haksızlık olduğu konusunda haklısın neslimmmEn Büyük KK

sabah kahvaltın çok zayıf barbimmm:KK12::KK12: akşam güzel afiyetolsun cnm

hakiki balsa şifa niyetine yiyebilirsin nurum her yaratılan nimetin bir faydası olduğuna inanıyorum
benim organik bulmam imkansız tabiii:KK16:

diimi kuzummmm :KK60:

tabiki bitanemm az büyüsün hemen yollarız:KK60:

bak sennnnn barbimi teşvik demekEn Büyük KK

ben yeni gelmiştim ama:110::110:

poğaça yemesen ekmek yiyecektin zaten kuzum o yüzden ceza yok dön şu bakliyat salatalarına:kk77:

bu arada sana bir müjdem var :KK59::KK59: çikolata migren ağrısını tetikliyor :KK23::KK23:
canim tahlilde ureme gorulmedi diyor cok sukur. bakalim ilacimiz bitti. haftaya kontrol var
trabzon hurmasi konusunda diyecek tek kelimem yok ama cekirdek kavrulmamisti
Niye yanlış anlayım kaptanım tabiki yanlış gördüğün yeri söyle..
Ekmek yemedim diye has patates yemiştim walla cok zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi :KK43:
Cuma günü kilo vermiş olmak istiyorum
aynen bende. o kadar iskence cekip bir de arti gormek var. ya ben unuttum bu hafta adet haftam pazartesi. oturup aglamak istiyorum
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak

menum cok abuk subuk gorunuyo farkindayim. oglen disardaydim cocuklara tost aldim kizim yemedi cantama koymustum. biraz sonra kendimi kotu hissettim. bayilmak yerine malesef tostu tercih ettim. aksama kadar gelemedim daha sonrasinda. bu gun corbanin yaninda sebze ve meyve yiyebiliyorum. bakalim nasil olacak

evet malesef tavuk yiyemez olduk canım, nerde o eski lezzetli köy tavukları :KK16:

süt bulmakta zor artık bende bugün bekledim gelmedi sütcü , kefir benimde vardı ama uzun süre kullanmadım mayalanmıyor artık ne yapabilirim kızlar siz nerden aldıınız ?

teskkür edrm neslim bugün yaptım bu videoyu:KK6: biraz zorlandım tabi hamlık var canım ama iyi geldi yapmaya devam, gitsin bu göbüşler :KK6:

Allah kabul etsin bulutum, hayırlı evlat olsun inşalhhEn Büyük TÜRKİYE

Helal neslim kim tutar seni ,durmak yok yola devamm :KK49:En Büyük KK:KK37:
Yap canim o videoyu zamanla aalisiyosun bence ise yariyo

menum cok abuk subuk gorunuyo farkindayim. oglen disardaydim cocuklara tost aldim kizim yemedi cantama koymustum. biraz sonra kendimi kotu hissettim. bayilmak yerine malesef tostu tercih ettim. aksama kadar gelemedim daha sonrasinda. bu gun corbanin yaninda sebze ve meyve yiyebiliyorum. bakalim nasil olacak
Sindiyle bende yapcaz lahana diyeti bakalim cumaya kadar yapcam ben daha fazla dayanamam.ama kahvaltisiz yaşayamam kahvalti yaptim mmalesef

Günaydın fıstıklar
Dün uğrayamadım diyetisyene gitmiştim, sonrasında da izin aldım 3 kız kardeş buluştuk, akşama kadar dışardaydım.
Önce geçmişe bakayım dönerim.:KK55::KK55:

Beş dk mola:D:D:D

zor değil Gamzem sadece seçim hakkımızı kullanıyoruz yedikten sonra pişman olmaktansa yemeyip kendine gurur duymak daha güzel değilmi:anneadayı:

slm tatlım hoşgeldinnn çok şükür hepimiz iyiyiz oğluşun nasıl oldu üzülmüştür yine sen işe gelince:KK19:

:KK52:rica edeirm kuzum:KK60:

evet aslında yağlı kağıtta kullanmamamız lazım ama arada ben de kullanıyorum işte neslim duymasın:oops:

Düğünde nazar değdirdiler sana tatlım gidip geldin toparlanamadın:KK51::KK51:

bu aralar hepimiz aynı anda karşılaşamıyoruz kuzum :KK16::KK16:

Misafirine verdiğin değeri gösterir nurcum bereketi kat kat kalır zaten :KK19:

:-):-):-) böyel deyince hep senin dediğin aklıma geliyor :oops::oops: nasıl varmı hayırlı haber neslim :KK22:
Oğlum daha iyi ama beni bırakmıyor. Bu sabah uyurken bıraktım da ağlamadı. Her sabah böyle uyusa o zaman aklım da olmaz. Şimdi de küçük kızıma geçti grip. Evde de dinlenmiyor hep yanımda, o yüzden de iyileşemiyor.

neslim masallah sana seni grdukce utaniyorum kendimden ve azimsizligimden.
onedemek utanacak bişi yok sen koşuşturma arasında bence kendini unutuyor zaman ayıramıyorsun
tatlım sen ne güzel karatay yapıyordun. ben karataydan sonra o krizleri hiç yaşamıyorum şükür. bence kitaplarını tekrar oku sıfırdan adapte oluran karataya yeneceksin azmin daim olacak. bi toparlan kendini sev özen göster ben sende bu konuda eksiklik seziyorum sadece

Oğlum daha iyi ama beni bırakmıyor. Bu sabah uyurken bıraktım da ağlamadı. Her sabah böyle uyusa o zaman aklım da olmaz. Şimdi de küçük kızıma geçti grip. Evde de dinlenmiyor hep yanımda, o yüzden de iyileşemiyor.
geçmiş olsun makresim. dvitleriniz düşmüştür takviye alıyormusunuz çocuklaral. bi dvite özen göster gribin ilacı bu biliyorsun

evet malesef tavuk yiyemez olduk canım, nerde o eski lezzetli köy tavukları :KK16:

süt bulmakta zor artık bende bugün bekledim gelmedi sütcü , kefir benimde vardı ama uzun süre kullanmadım mayalanmıyor artık ne yapabilirim kızlar siz nerden aldıınız ?

teskkür edrm neslim bugün yaptım bu videoyu:KK6: biraz zorlandım tabi hamlık var canım ama iyi geldi yapmaya devam, gitsin bu göbüşler :KK6:

Allah kabul etsin bulutum, hayırlı evlat olsun inşalhhEn Büyük TÜRKİYE

Helal neslim kim tutar seni ,durmak yok yola devamm :KK49:En Büyük KK:KK37:
kefiri herkes biyerden temin etmiş cnm. bi gamze ile nur da yoktu onlarada ben dün kargoladım.sen hangi şehirdesin zeynebimiz var izinde henüz dönmedi dönünce onada yollayacağım istersen sanada yollarım onla birlikte.kargo 10tl yi geçmiyor zaten

benim çok hoşuma gitti bu nik kuzummm

afiyetolsun Aslıcımm menn gayet güzel kardiyo tarzı spor yapabilsen harika olur cumaya tartıyı merak ediyorum

cezanı çektiğin için ekmeğe bişey demiyorum tatlımm afiyetolsunn

bulutum sakın yanlış anlama ama 3 dilim ekmek ve patates salatası yedikten sonra boşuna kendine işknece edip lahana suyu içme bitanem tatlı patates bile olsa bizim amacımız mevcut kilomuzu korumak değil depolardakini harcamak kuzum ekmekleri azaltabilirsen süper olur :KK19:

afiyetolsun cnm çayı test etmişsin :KK50: spor da süperr:KK9:

hadi inş tatlım :KK5: ip atlamak süper tüm kasları çalıştırıyor yavaş yavaş başla sonra artır sayıyı bitanem

hadi şifa olsun kefirin inş bitanemmm ah o sütçüler valla randevuyla geliyolar artık:KK48:sonuçlar nasıl çıktı bitanemm ben gelemeidm hiç bugün

paylaşacaksın tabiki kuzummm bak paylaşmasan cennet elmeasını görmeyecektikEn Büyük KK4 çekirdek çiğdi de ne olur kalpten gitmeyeyim:KK51::KK51:

allah razı olsun senden gökkuşağım :KK60:

turpotu tazecik buladun tabiii nurummm:kk77: bayılırım ama ağaç gibi pazardakiler almıyorum o yüzden
halan gidince yaparsın sporunu kuzum :KK19:

bir bu üçlü birde sarımsaklı yoğurt ikilisi neye girse yenir afiyetle

haksızlık olduğu konusunda haklısın neslimmmEn Büyük KK

sabah kahvaltın çok zayıf barbimmm:KK12::KK12: akşam güzel afiyetolsun cnm

hakiki balsa şifa niyetine yiyebilirsin nurum her yaratılan nimetin bir faydası olduğuna inanıyorum
benim organik bulmam imkansız tabiii:KK16:

diimi kuzummmm :KK60:

tabiki bitanemm az büyüsün hemen yollarız:KK60:

bak sennnnn barbimi teşvik demekEn Büyük KK

ben yeni gelmiştim ama:110::110:

poğaça yemesen ekmek yiyecektin zaten kuzum o yüzden ceza yok dön şu bakliyat salatalarına:kk77:

bu arada sana bir müjdem var :KK59::KK59: çikolata migren ağrısını tetikliyor :KK23::KK23:
Hahaha evet kaptanım halam gıttıgınde baslıcam sporlarıma:KK25: :KK39:

slm kızlar :KK54:bugün çok yoğundum eşim evdeydi malum pek fırsatım olmadı giremedim nasılsınız ?? :KK60:

geçmişe bir göz atıp geliyorum :KK8:

iyyim tatlım çok şükür daim olsun iyiliğin :KK60: biraz geç geldim sohbetten eksik kaldım :KK39::KK30:
kaçırdın aslım
Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)
bende olumluyorum nesli 75 görecek cumaya. cumaya nesli 75 olacak.gel 75 gelll

dunkı menum
sabah kk kahvaltı 1 yumurta 1 muz
aksam
kofte yapmıstım uzerlerınede mantarları soganları halka halka dograyıp verdım fırına
lahana havuc yesıl sogandan olusan bol eksılı yaglı salata
1 bardak acılı şalgam suyu
menuye bak beee süpersin tatlım.sen 2 öğünle geçirebiliyorsun ne mutlu ben hala 2,5 yada 3 öğün yapabiliyorum

Back
X