- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
:)))Bu dukancıların tarifi adamlar sadece proteinle beslendikleri için bu ekmeğide hakediyolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))Bu dukancıların tarifi adamlar sadece proteinle beslendikleri için bu ekmeğide hakediyolar![]()
Kaç cm acaba fotoğraftan anlaşılmazBu kaba fazla Mı gelir Eki Görüntüle 2173722
Sağol Canım
BilmemKaç cm acaba fotoğraftan anlaşılmaz

Evet evet aynısı annem dukan yaptığı için bizde hergün bu ekmekten var. Tadı baya baya kötü bence. Biz bu tarifi büyük bi borcama yapıyoruz ince olması gerekiyo. Seninkinde ortaları pişmeyebilirSağol Canım
Malzemeleri iyice okudun dimi
Birebir aynısı mı![]()
Ne biliyim olum ölçmedim ki... mi diyosunBilmem
Ölçmedim diomuşum![]()
Eki Görüntüle 2173666
@fmad @esperenzaafattylamb94
Kahvaltı domates, salatalık, yeşil biber, şekersiz çay, 2 haşlanmış yumurta, 11-12 adet yeşil zeytin
Akşam yemeği yarım tabak kıymalı patlıcan yemeği, çorba, cacık, kavun
Spor 72 dak egzersiz (144) 10.000 adım (150)
Gün içinde yarım bardak kadar şekersiz limonata içtim ev yapımı
İçinde sadece limon, şeker, su ve çubuk tarçın var
TOPLAM 294 PUAN
Sağol ama açımBence guzel baya, afiyet olsun :)
Hayırlı olsunRegl oldummmm![]()
Benim lafımı kapmışsınBence guzel baya, afiyet olsun :)

Hosbuldum kiii o zaman. Şimdi yeni arkadaslara kendimi ufacık tanitayim. Ben eski uyelerdenim. Santiyeye gittiğim için izne ayrilmistim ama kalbim burdaydi. Şimdi dönünce anne yemekleriyle tekrar kilo aldım. Eski kiloma dönünce tekrar listeye katilacagim. Menü paylasimlarimda eksiklik olabilir ama elimden geldiğince katılım göstereceğim.
Hedefim doğum günümde (Aralık) yeni yaşıma zayıf girmek. Bugünü de bitmiş sayarsak önümde 135 günüm kaldı. Spora yazıldım. Haftanın 6 günü gidiyorum.
Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve susuyorum. Çok konustum
Ben bu tarifi bulabilmek içim günlerce araştırdım netteEvet evet aynısı annem dukan yaptığı için bizde hergün bu ekmekten var. Tadı baya baya kötü bence. Biz bu tarifi büyük bi borcama yapıyoruz ince olması gerekiyo. Seninkinde ortaları pişmeyebilir
Merhabalaar :)
Ben de yarım saate yatarımBugun mal gibiyim ya. Dun cok yorulduk, gec geldik..
Uyucam az sonra
Sen napion
Bence sen bi süre karbonhidratı düşğnme çünkü fena bağımlılık yapıyo. Dediğim gibi proteine ağırlık ver doymuyosan. Çağla şikel ne yiyip içtiğini gösteriyodu da her akşam somon yiyormuş kadınBen bu tarifi bulabilmek içim günlerce araştırdım nette
Ay ne saçma yarabbim
Yulafla tadı güzel tek doyurucu bildiğim kurabiye
Enfes oluyo
Yulaf alıp onu yaparım bi ara
Bışver o zaman şunu
Evet onu ben de gördümBence sen bi süre karbonhidratı düşğnme çünkü fena bağımlılık yapıyo. Dediğim gibi proteine ağırlık ver doymuyosan. Çağla şikel ne yiyip içtiğini gösteriyodu da her akşam somon yiyormuş kadın