Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM SANA BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM :roflol::roflol:
ÇOK İYİ BİR KIZDIN SENİ ÇOK SEVERDİM BEN BE FATUMMM CANIMDIN:asigim::1hug:
AMA AEBEN BU YEDİKLERİNİ GÖRÜNCE SENİ KESİN FURUR TOPUKTAN FALAN DA DEĞİL BABAMIN DEDİĞİ GİBİ ALNİNİNNN ÇATİSİNDANN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
NEYSE MEZARINA YARIM EKMEK DÖNER FALAN GETİRİR SU NİYETİNE DE AYRAN DÖKERİM BEN:roflol::roflol::roflol:
Sabah 2 pohaça öğlen 1 dilim pasta . Aaben asıl beni vursunnnnn
NAZLM BEN YOKKEN BU CADILARI VURMA İŞİ SENİN ......şakkıdıvalla aeben bir gelsin sizi topuklarınızdan değilde alnızın tam ortasından vuracak.
HE DEMİ EKMEGİNE YAG SÜRMÜŞLER .......şakkıdıooooooooooo süpersiniz kızlar afiyet bal şeker olsun,i
bende 3 yulaflı yedim diye kendime kızıyom öğüleden beri anoooow hatunlar aşmış la nazlı hade sende cozut benim iş daha kolay olsun bu hafta...
VALLA ÇINLAMADI ÇINLASA GELİRDİM .....-tatlicadiarzu-sarma ısırmıyo ama aeben sarma yiyeni de ısırıyo:))
ne çok kulaklarını çınlattıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
NAZLI BU KONUDA YAZACAGIM SANAdamlar birazdan merak etme else sen,
akşam aebenin ekmekciden ekmek alcem aneye:)))))
AFİYET OLSUN . BEDİŞDE ÖGRENDİ ORAYI ......:1hug:
nazlım karbonhidrat bırakınca aldırıyomuş hcr almış geri ya o dikkat eder bide mezunda oldu...
ŞenizŞenizŞeniz BAYILIYOM SENIN MİZAH ANLAYIŞINA ....sırnaşık şeyALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM SANA BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM :roflol::roflol:
ÇOK İYİ BİR KIZDIN SENİ ÇOK SEVERDİM BEN BE FATUMMM CANIMDIN:asigim::1hug:
AMA AEBEN BU YEDİKLERİNİ GÖRÜNCE SENİ KESİN FURUR TOPUKTAN FALAN DA DEĞİL BABAMIN DEDİĞİ GİBİ ALNİNİNNN ÇATİSİNDANN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
NEYSE MEZARINA YARIM EKMEK DÖNER FALAN GETİRİR SU NİYETİNE DE AYRAN DÖKERİM BEN:roflol::roflol::roflol:
:1shok::1shok:İNANMIYORUM SİZE BENMİ YArışa girdim hayalle .....:mymeka:sen benden de fena durumdasınkaydirigubbakcemile3
ben sabah zeytinli poğaça öğlen yaprak sarma yedim
aeben gelince ben senin arkandayım:roflol::roflol:
medarı iftaharım benimmm .....ŞenizKızlar en İstİkrarlı gİden benİm Şunada
sabah
2 adet kuru kayısı
1 kase mısır gevreĞİ
ÖĞlen
2 dİlİm kızarmıŞ ekmek
yarım kepÇe tarhana Çorbası
5 yemek kaŞıĞı bamya
yoĞurt
2 fİncanda beŞİbİr yerde Çayım.
Şİmdİlİk bu kadar.
BOHÇALARIN ÜSTÜNE DİYOSUN ... VAH VAH ......:1no2:(( benden de korkmayın çünkü az önce incede olsa bir dilim pasta yedim öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
YUHHHHH FATU BİDE BENİ YİYYEYDİN .......:dilcikar:bugün sahbahtır beri ne yidim onları yazayım
okula gidince 8 cvarı 4/1 pide e kmekle 6 siyah zeytin yidim.
sonra evde bi poğaça arasına hani şu pastanelerde oluo ya onlardan arasına peyaz peynir ve salam koymuştum onu yidim.... yarım satte.
sonra saat 1-2 civarı bi simt yidm...
şimdi evdeyim...
karnıyarık vardı evde kızartmadan yapmıştım az yağlı (yağda kızaran karnıyarığa göre az yağlı anlayın yane)
ondan yiyecem pirinç pilavı ile
az pirinç ama
akaşma da kocama mücver yapcam fırında pişrcem yağlı kağıtta ondan yerim belki 2-3 parça....
HADİ BEDİŞ GÖREM SENİ .....:1hug:biz akşama kaldık arkadasta geri dönüş yürüyüşü yattı yane kek yedi bunlar ben yemedim 2 elma 1 portakal yedim bana lahmacun yaptırdılar ben yemem zati GENE MEYVE YERİM OLMASSA ARTIK İŞTE BÖLE
kaydirigubbakcemile ben anlamam fatu kilo vrde nasıl veriyosan ne yersen ya ama ver .......hihoyyytkütom korkunun ecele faydası yok gitsen dişiçiye....
bu arada aeben cadusu senü de yerim ama stil bu napak şimdi hiiiç yimesem ve bundan daha az yisem çabuk geri alırım.......
anadınız mı delülerrr
dolgumu çekilecekmi . bediş .....randevu aldım fatum pazartesi gidiom artıkkk :S
dolgumu çekilecekmi . bediş .....
bak benden sana nasihat namazlarının 2 rekatlık sünnetlerinde felak ve nas surelerini oku diş agrısı çekmessin inşallah..:Saruboceq: