Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım aksam puanları değişeyim :)

Koruma döneminde de burda olmak lazım aslında
Canım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zaman :KK43: buna çözüm bulmam lazım

Son düzenleme:
Canım mezun olunca da takım da aktif oluyorum ama listede ki disiplin olmuyor o zaman :KK43: buna çözüm bulmam lazım kazım
Dogru diyorsun listede ki gibi olmuyor ama bu sefer çözümünü bulacaksın eminim 😊
A ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledim 😂 çünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok :KK45:
Oo süper canım 😍

Benim çocuklar doğduklarından beri öyleler, 5 de 6 da ayaktalar, çocukken bende öyleydim bana çekmişler 😂şimdi uyumak istiyorum ama artık çok geç 😂
Kocam da el mahkum uyanıyor, çocuklar inmiyor tepesinden 😂
Sabah 6 da kaplıcaya gittiler büyük oğlumla biz de küçükle evde ile koyulduk
Benim çocuklar da erken kalkıyor ama babaları yatınca geri uyuyorlar :) seninkiler iyiymiş:KK9:
Hedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor bana :KK43: işte asıl mesele o zaman başlıyor bende 😐
Orayı halletsek zaten böyle ugrasmayiz işte :( bu sefer aynen burdan devam edelim bı ara kilomuzu koruyoruz diye bir topik vardı orda da takilabiliriz ;)
A ha ha şimdiden abiye bakıyorum, favorilere ekledim 😂 çünkü neden içinde 36 beden salınıcam artık kaçarı yok :KK45:
En güzel motivasyon 😍 ben de geçen sene arkadaşımın düğününe almıştım tabi 36 değildi ama 38di :D onu dolabın en ön tarafına aldım önümüzdeki yaz seni giyinecegim diyorum :D

Back
X