- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Anannaammmm gorktumya gıııTamam ihtiyaç olduğunda çağır ben hemen gelirim gülüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anannaammmm gorktumya gıııTamam ihtiyaç olduğunda çağır ben hemen gelirim gülüm![]()
amin çok tsk ederim cnimCANIM AZRAMM cnm düğününüz hayırlı uğurlu olsun. Kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum, rabbim bir yastıkta kocamayı nasip etsin ❤
tsk ederim cnimTatlım uzaktan uzağa yine eksi olman çok güzel. İşlerini hallet düzenini kur bekliyoruz seni. Allah işlerinde kolaylıklar versin. Düğününüz hayırlı olsun.![]()
Ooo kimleri görüyorum nasılsın canım görüşmeyeli dügününüz varmış hayırlı olsun göremiyorum artık senitsk ederim cnim❤
Konuşamadın baksana heyecandanAnannaammmm gorktumya gııı![]()
amin çok tsk ederim cnimdarisi çocuklarının başına ınş❤
Tam tersi olacaktıtsk ederim cnim❤
Eşim konuşmama kızıyo heriflerle konuşma didiKonuşamadın baksana heyecandan![]()

Cnim çocuk düşünce biraz ara vermek istedim, şimdi ise günler kisalmis yeristiremyirum.ama gelmem yakindir.sen nasilsin eksi varmi tartida.Ooo kimleri görüyorum nasılsın canım görüşmeyeli dügününüz varmış hayırlı olsun göremiyorum artık seni
tam tersi derkenOoo kimleri görüyorum nasılsın canım görüşmeyeli dügününüz varmış hayırlı olsun göremiyorum artık seni
Kız olmazmı tam tamına 1 ay 22 günde 8.5 kilo vermişim güncel 91.3 başlangıç 99.8Cnim çocuk düşünce biraz ara vermek istedim, şimdi ise günler kisalmis yeristiremyirum.ama gelmem yakindir.sen nasilsin eksi varmi tartida.
cok tsk ederim❤❤![]()
Herif dedi banaEşim konuşmama kızıyo heriflerle konuşma didihele alçoysa
![]()

Mühendis anneye darısı senin çocuklarına yazmışsın elhan ablaya sağol canım yazmışsıntam tersi derken![]()
İyi geceler canım iyiyim döneceğim inşallah, arada size bakıp çıkıyorumUmutdeniz4 abla nasılsın hadi sende dön artık aramıza
Tamam ablacim iyi gecelerİyi geceler canım iyiyim döneceğim inşallah, arada size bakıp çıkıyorum![]()
Aa etiket çıkmamış görmemişim.iyi geceler kuzuHerkese hayırlı geceler canlarr Allaha emanet olun hoşçakalın@malii çok memnun oldum canım sanada hayırlı geceler
![]()
kiz bilmiyordumMühendis anneye darısı senin çocuklarına yazmışsın elhan ablaya sağol canım yazmışsın![]()
dur duzelteyim öyleyse.