- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Leslie cok yaptım da ara verdim başka şeyler istiyorumLeslie 1 mil ile baslayabilirsin canım daha önce spor yapmadıysan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie cok yaptım da ara verdim başka şeyler istiyorumLeslie 1 mil ile baslayabilirsin canım daha önce spor yapmadıysan
Jillian yaptın mı,cardio videosu var bir tane sevdiğim ama oda cokk zor olur senin için ben ilk yaptıgımda 3 gün kendime gelemedimLeslie cok yaptım da ara verdim başka şeyler istiyorum
Yok yapmadım kuzum sence yapayım mı yemeğin üstünden 3 saat gecti :)Jillian yaptın mı,cardio videosu var bir tane sevdiğim ama oda cokk zor olur senin için ben ilk yaptıgımda 3 gün kendime gelemedim
kızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz![]()

Banada dua et canımaminn inşallah canım teşekkür ederim![]()
Bence yapabilirsin canım güzel olurYok yapmadım kuzum sence yapayım mı yemeğin üstünden 3 saat gecti :)
Sen beni bıraksanda ben seni bırakmam canımmmmmTabiki ben senden önce göreceğim, istersen gel senle kapisalim biraz dao beni istemese de hep eltim kalacak
![]()
Tamam canım jiliandı demi :)Bence yapabilirsin canım güzel olur![]()
Jillian level 1 i yap canımTamam canım jiliandı demi :)
Tamam canımJillian level 1 i yap canım
Tesekkur ederim canımBaşta kaptanımZipzip- olmak üzre takım arkadaşlarımı tebrik etmeyi bir borç bilirim hepinize eferimm
![]()
![]()
![]()
![]()

sende haklisin canim. Benimde isim hazir ama cocuklara bakacak kimseyi bulamiyorimCnm gerçekten haklısın ama çocuk olunca daha seçici olmak durumunda kalıyor insan. Yoksa geçen haftaki görüşmem olumluydu fakat çok uzaktı, 8 gibi evde olacaktım. Allahtan herkes için hayırlı kapılar açmasını diliyorum ❤
tebrikler 6.takimmm❤kızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz![]()
Menü yazıyorsun canım bizde sana ceza veriyoruz hem hak ettin mi kacamagıZipzip- kaptanım o kadar yalakalıktan sonra birde birinci olmanın sevincini yaşarken söyleyeyim arada kaynarım belki ben bugün eltimdeydim biraz fazla kaçırmış ola bilirim dşycem ama külliyen yalan çok kaçırdım
menü yazmasam olurmu arkadaşları yoldan çıkatmak istemiyorum
migdem bayram etti
![]()
İşe mi gireceksin canımsende haklisin canim. Benimde isim hazir ama cocuklara bakacak kimseyi bulamiyorim![]()
Ama şey ben hiç kaçamak yapmıyorumMenü yazıyorsun canım bizde sana ceza veriyoruz hem hak ettin mi kacamagı![]()
annemi davet etmişti sadece sabah kahvaltısı yaptım birde saat 4 de yedim günü kapattım çaktırma arada kaynarım demiştim işe yaramadı sanırım Evet canim ama cocuklara bakacak birini ariyorum esim bakici istemiyo anneme soyledim oda ara ara yegenime bakiyo eger ona bakmayi birakirsa benimkilete bakcak caliscam insallahİşe mi gireceksin canım
Senin uşaklara ben baksam cezamı çekmiş olarmıyım AcepEvet canim ama cocuklara bakacak birini ariyorum esim bakici istemiyo anneme soyledim oda ara ara yegenime bakiyo eger ona bakmayi birakirsa benimkilete bakcak caliscam insallah
Ceza islerine kaptan bakiyo agzinla kus tutsanda cezadan kacamazsinSenin uşaklara ben baksam cezamı çekmiş olarmıyım Acep![]()