• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- kaptanım o kadar yalakalıktan sonra birde birinci olmanın sevincini yaşarken söyleyeyim arada kaynarım belki ben bugün eltimdeydim biraz fazla kaçırmış ola bilirim dşycem ama külliyen yalan çok kaçırdım :KK70: menü yazmasam olurmu arkadaşları yoldan çıkatmak istemiyorum :KK70:migdem bayram etti :olamaz:

Cnm gerçekten haklısın ama çocuk olunca daha seçici olmak durumunda kalıyor insan. Yoksa geçen haftaki görüşmem olumluydu fakat çok uzaktı, 8 gibi evde olacaktım. Allahtan herkes için hayırlı kapılar açmasını diliyorum ❤
sende haklisin canim. Benimde isim hazir ama cocuklara bakacak kimseyi bulamiyorim :(
kızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
tebrikler 6.takimmm❤

Zipzip- Zipzip- kaptanım o kadar yalakalıktan sonra birde birinci olmanın sevincini yaşarken söyleyeyim arada kaynarım belki ben bugün eltimdeydim biraz fazla kaçırmış ola bilirim dşycem ama külliyen yalan çok kaçırdım :KK70: menü yazmasam olurmu arkadaşları yoldan çıkatmak istemiyorum :KK70:migdem bayram etti :olamaz:
Menü yazıyorsun canım bizde sana ceza veriyoruz hem hak ettin mi kacamagı :KK11:

Menü yazıyorsun canım bizde sana ceza veriyoruz hem hak ettin mi kacamagı :KK11:
Ama şey ben hiç kaçamak yapmıyorum :olamaz: annemi davet etmişti sadece sabah kahvaltısı yaptım birde saat 4 de yedim günü kapattım çaktırma arada kaynarım demiştim işe yaramadı sanırım :KK43:

Back
X