Canım benim içinde pistte dökün kurtlarınızı

Geçen hafta 1. Lik bu haftan2. Lik haftaya yine 1. Lik. Bu böyle gider artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy cok gecmis olsun canim☹Biraz derin gitti ablacım ucu tırtıklı bicakti baya kaldırdı deriyi kolum koptu zannettim ama geçti çok sürmedi hemen bastırdım kani durdu![]()
Sağol canımTebrikler canım gayet güzel![]()
![]()
-700 olcaktı canım güzel eksi tebrikler![]()
Yarına göre şekillendiricem haftasonu menümü.. 1 haftalık sabitte artık bunalmıştımBirde uzun uzun yazmissin canim
Iyi gelir belki degisik beslenmek vucut sasirir pazartesi tarti sonucunu merakla bekliyorum![]()
Bende düşünüyorum ama pilav ister benimki yaninaYarına patlıcanım var.. ali nazik mi yapsam![]()
Yok kız pilavla ne alaka ali nazik kızzBende düşünüyorum ama pilav ister benimki yanina![]()
Yok kız pilavla ne alaka ali nazik kızzBende düşünüyorum ama pilav ister benimki yanina![]()
Eşim ister ya ,olmadi bir bardak pirinçten yaparım artık yoksa bende yiyorumYok kız pilavla ne alaka ali nazik kızz![]()
Bir çay bardağı yap..Eşim ister ya ,olmadi bir bardak pirinçten yaparım artık yoksa bende yiyorum![]()
hoşbuldummmmHoşgeldin canım eski takımına![]()
Benimde zeyno benimdePasta yapıyorum amaaa komşuma yarın misafirleri varmış rica etti bende yapıyorum
Çocuklarda kurabiye hiç iş bitmiyor![]()
benimki de pilavsız yemez patlıcanı :)Yok kız pilavla ne alaka ali nazik kızz![]()
tencereyi kirlettiğine değmezBir çay bardağı yap..
Ocağı acmaya değmez oBir çay bardağı yap..
Kocam aldı bana fairytencereyi kirlettiğine değmez
fairy si de yok![]()