- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
O ilk hedefti canım 60a kadar devamHedefe o kdr az kalmış ki bir. Şeycikler olmaz❤

1 veya 1,500 olabilir![]()
Sabah bakiciizz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ilk hedefti canım 60a kadar devamHedefe o kdr az kalmış ki bir. Şeycikler olmaz❤
1 veya 1,500 olabilir![]()
Türk kadini balık etli olur 60 kilo altında olamaz bi kerem58 ile hamile kalmıştım ben aslında 52 den 3 ayda falan 58 e çıkmıştım zaten bir tatile gitmiştim sonra yedim içtim sonbahara düzelirim deyip hamiş kaldım
15 aldım sonra hamilelik guatrım oluştu 2 aya geri vermiştim istemsiz, ara ara 55 e düşüp geri 58 oldum 4yıl, ergenken ama ünv de falan 60 61 i gördüm en çok
Çok iyi ya...kesinlikle ..
irsi mı ne...
bizim ailenin kızları hep vcut tipi aynı...kilolar aynı...boylar yakın...yaşlar bitek farklı olan...
Cnm zaten ingilizceci olduğumdan ve ilkokuldayım ya tüm bebeklerim brni ingiltereden geldim sanıyorduTürk kadini balık etli olur 60 kilo altında olamaz bi kerem![]()
Hep yemekten bahsediyorsun iştahlı iştahlı sen diyet yapacaksın demi kararlisinNiye kız nerde olmalıydım...... anlamadım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yumurta kalmamıştı lorlu yapıp bebemle paylaştıkKiz sabah yarim yimirta nedir insan evladi onla doyarmi![]()
ben varım@Eliff Eylull
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie
madamhd
Elalis
@retro_hippo
@Nidsalii
@Evvab
@Zeynolin44
@Canfeb
Gulumse24
@Lili 38
@Zeyneb38
leydii18
@snglmlk
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
selensu82
H hasbeenandgone
@Elhan
sudem34
@Nilar
Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!
KK' nın Sevgili Üyeleri, Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz.. Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi...www.kadinlarkulubu.com
Hiç iyi olmamış keşke cuma izne ayrilsaydin toparlayip donerdin olmadı fire takilirdinO ilk hedefti canım 60a kadar devam
Sabah bakiciizz![]()
Şehir efsanesi onlar canım, hangi erkek victoria secreet meleklerini beğenmiyor, gözleri düşecek ekranaTürk kadini balık etli olur 60 kilo altında olamaz bi kerem![]()
Sunum isinde hic iyi degilim yaa![]()
Zevkli ama çok zahmetli kaç tabak degistim maydanozlar soldu yenisini koydum![]()
![]()
![]()
Biz de de ekmek yemekte ana yiyecek değildir bir tek annem kendi ekmeğini yapar sabah tüketirIrsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur
Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Mesela bende hiç çorba kültürü yoktur, ama eşimin ailesi çorbasız oturmaz
Vücut tiplerimiz değil yeme kültürümüz ırsi bence
Napıcaz şimdi değişik bişey yok dimi yine kilo vercez yaniben varım![]()
Afiyet21 haziran
08.30
1 bardak kefir
10.30
1.5 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Siyah zeytin
5 kiraz
3kayısı
17.00
Yarım kase buğdaylı yoğurt
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
Avuç içi kdr kağıt kebabı
Su 3.5
Spor 100 jj 14p
20 dk karın
11 dk iç bacak 186p
200p
Zipzip- H hasbeenandgone
Vallaha doğru abla önceden ekmek ye karnın doysun derlerdi öyle ekmek bağımlısı olduk gerçektenIrsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur
Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Aynı ben. Yemek tabaklarımdan belli şlap şalp koy bitti gitti
İpucu maydanoz ok![]()
1 saat cnm eşim haftada 2 gidip geliyorSüper okulda bitti tabi yakınmı yazlık
Hiç iyi olmamış keşke cuma izne ayrilsaydin toparlayip donerdin olmadı fire takilirdin
Hangi tarafsınben varım![]()
Damak tadı da önemli bir faktör..Irsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur
Kankam hoşgeldinAfiyetolsun canım. Diyecek hiç birşey yok. Mükemmel