Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

58 ile hamile kalmıştım ben aslında 52 den 3 ayda falan 58 e çıkmıştım zaten bir tatile gitmiştim sonra yedim içtim sonbahara düzelirim deyip hamiş kaldım😆
15 aldım sonra hamilelik guatrım oluştu 2 aya geri vermiştim istemsiz, ara ara 55 e düşüp geri 58 oldum 4yıl, ergenken ama ünv de falan 60 61 i gördüm en çok
Türk kadini balık etli olur 60 kilo altında olamaz bi kerem :63:

Çok iyi ya...kesinlikle ..

irsi mı ne...

bizim ailenin kızları hep vcut tipi aynı...kilolar aynı...boylar yakın...yaşlar bitek farklı olan...

Irsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur

Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Mesela bende hiç çorba kültürü yoktur, ama eşimin ailesi çorbasız oturmaz
Vücut tiplerimiz değil yeme kültürümüz ırsi bence

@Eliff Eylull
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie sportie
madamhd madamhd
Elalis Elalis
@retro_hippo
@Nidsalii
@Evvab
@Zeynolin44
@Canfeb
Gulumse24 Gulumse24
@Lili 38
@Zeyneb38
leydii18 leydii18
@snglmlk
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
selensu82 selensu82
H hasbeenandgone
@Elhan
sudem34 sudem34
@Nilar

Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
:KK49::KK49::KK49::KK49:

ben varım :halay:

Irsi olan ailenin yemek kültürü, bunu da anne belirler, evde ne pişer ne yenilirse ona göre olur

Mesela çocukken ekmeksiz yeme derler ya, bizde denmez, ben oğluma alıştırmamaya çalışıyorum ne yemek olursa olsun ekmek vermem, ama eşim daha sever
Biz de de ekmek yemekte ana yiyecek değildir bir tek annem kendi ekmeğini yapar sabah tüketir
Çocuklarım alıştılar da kızım bana yemek bitince anne nolurrr boş ekmek ver diyor😆 o da kayınvalidemden mesela
Et döneri ekmeği tam eti yarım yer🙄

21 haziran
08.30
1 bardak kefir
10.30
1.5 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Siyah zeytin
5 kiraz
3kayısı
17.00
Yarım kase buğdaylı yoğurt
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
Avuç içi kdr kağıt kebabı
Su 3.5
Spor 100 jj 14p
20 dk karın
11 dk iç bacak 186p
200p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone
Afiyet 😋 olsun canım. Diyecek hiç birşey yok. Mükemmel

Vallaha doğru abla önceden ekmek ye karnın doysun derlerdi öyle ekmek bağımlısı olduk gerçekten

Damak tadı da önemli bir faktör..
Krbhdrt seratonin düzeyini yükselttiği için yedikce yiyesin geliyor...
Protein bı yerden sonra bayiyor...çabuk doyuruyor zaten...vs...
Evet diyet yaptı iki ablam ikiside güzel zayıfladı ama spor yapamayınca onlar da geri aldı...

Back
X