• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gulumse24 Gulumse24
@sportie
@Nidsalii
@Evvab
@Bonus
@medusares
Thinkerwoman Thinkerwoman
@Felicio
@Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
@donashippo
sudem34 sudem34
@sudal
PAPATYAM PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
@Elhan
selensu82 selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk

Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum :duduk: :duduk::duduk:
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim
Kaptanım 53.85 ya da 53.75 im galiba sabah tartıldım unuttum selensu82 selensu82 ortim senden de bekliyorum. Ben bu kilolarda ama sıkı bir vücut istiyorum o nasıl olacak 🤷‍♀️🙈🙈🙈🙈🙈

Kaptanım 53.85 ya da 53.75 im galiba sabah tartıldım unuttum selensu82 selensu82 ortim senden de bekliyorum. Ben bu kilolarda ama sıkı bir vücut istiyorum o nasıl olacak 🤷‍♀️🙈🙈🙈🙈🙈
Kilon cok iyi canim artik spora vakit ayirsan cok guzel olacak
Boosted yapma şansın var mi evde yarim saat

Aralıklı oruç tutanların sayfasına baktım müthiş kilo vermişler
1.5 ,1.7 filan alan yok nereyse herkes deli gibi kilo vermiş Maşallah
Ya ben Ramazan da yiyip yattığım halde hiç kilo almadım bence aralıklı oruç müthiş bir şey. Ramazandaki kilo alıp verme durumunuza göre size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Ama pratikte uygulaması çok zor en azından benim için

Ya ben Ramazan da yiyip yattığım halde hiç kilo almadım bence aralıklı oruç müthiş bir şey. Ramazandaki kilo alıp verme durumunuza göre size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Ama pratikte uygulaması çok zor en azından benim için
Kabızlığı tetikliyor diye cesaret edemiyorum bu sefer de stres ve üzüntü oluyor...ama yakın bir şeyler yapılabilinir... akşam yemekleri ni çoğunluk la 6 da yiyorum kahvaltı 10 11 arası aslında dolaylı yoldan yapıyor gibiyim de bilemedim...uyanır uyanmaz bazen erik kayısı posa filan da yiyorum bazen
Gece acikmasi olmasın diye bazı akşam 8 e doğru yoğurt yiyebiliyorum

cümleten Günaydın hanımlar. Ben bayramda alanlardan oldum. 91.8 iken 92.8 oldum şimdi 92.300 oldum yarın sabah 91 .8 dönerim. :110::110::KK76::KK12:. İNŞALLAH. Devamında da vermeye devam. Allahın izni ile .:dua::dua:
Gunaydin ablacim ❤
500 grami vermissin cumaya kadar 500 gramda gidecektir hatta eksiyi bile goreceksin🤗

bizim dükkanın cami kırıldı onda da 1 lira vermediler...ama onun sigorta şirketini hatırlamıyor um....o kredi başka bankadandi çünkü...
Bende akmadan sonraki yıl terası tavanı ahşap kaplattim 6000 tutmuştu o yıl
Şimdi de bina dış cephe yaptı bakalım bu yıl n'olacak?oda 8.500 tuttu ...evin masrafı hiç bitmiyor...
Ama kredi bitiyor cok şükür
Sigorta yaptırmam artık boşuna her yıl gerek yok...zaten 1 lira vermiyor
Cuma 77 .1
Bugün 76.8
Geçen cuma 76.9 idim
1 haftada 100 gram eksi
3 günde cumadan beri 300 gram eksi
süpersin

Ay burda bir genç kız var
Almamışsın en azından süper. 👏👏👏🧿

Bugün avm ye gitmem lazım. Kendime yeni bir spor ayakkabı alamadım hala. 😔
2 spor ayakkabım var birinin taban eskimiş attım diğeri ayağıma vurdu diğeri çok rahat değil, benim ufaklığın spor ayakkabısını giyiyorum kaç gündür oda kızıyor😊
Adidasın bir ayakkabısı vardı bende çok rahattı ama aynından bulamadım nette. Hangisi rahattır acaba bilemedim gidip bakmam lazım hiç avm giresim de yok ama mecbur gidicem artık😔

2 spor ayakkabım var birinin taban eskimiş attım diğeri ayağıma vurdu diğeri çok rahat değil, benim ufaklığın spor ayakkabısını giyiyorum kaç gündür oda kızıyor😊
Adidasın bir ayakkabısı vardı bende çok rahattı ama aynından bulamadım nette. Hangisi rahattır acaba bilemedim gidip bakmam lazım hiç avm giresim de yok ama mecbur gidicem artık😔
Canim archivo cok rahat koşu ayakkabısı zaten ama geniş ve kaba birde file olduğu için tırnak tan dolayı çabuk yırtılma ihtimali var.hem erkek hem kadını var.ben siyahini aldım ama sürekli giymiyordum.nobet günleri filan giyiyor dum..her gun Ayni giyilmiyor zaten..eski ayakkabını atmasaydin evde koşu bandında giyerdin eğer rahattiysa
Ben deprem olursa diye eski ayakabimi bagaja koymuştum onu şimdi evde boosted yaparken giyiyorum....dışarda yumuşak tabanlı file filan giyiyorum....siyahın benzeri de var yeşil ablamlar hediye almıştı..

Cadde mağazası ya da internetten alma sansin yok mu?
İnternet daha ucuz oluyor bazen
Ben indirim cekiyle filan ucuza almıştım gerçi ama
Hastalık çok yayılmış çünkü
AVM yine sen daha iyi bilirsin
N95 masken varsa bari onu tak

Gulumse24 Gulumse24
@sportie
@Nidsalii
@Evvab
@Bonus
@medusares
Thinkerwoman Thinkerwoman
@Felicio
@Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
@donashippo
sudem34 sudem34
@sudal
PAPATYAM PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
@Elhan
selensu82 selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk

Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum :duduk: :duduk::duduk:
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim
56.3 çıktım bugün 100g daha vermişim 😁

Kilo aldim mi acaba ya da kac kilo aldim yarin bu sorunun cevabını verecegim insallah :-)

Eksi olman guzel canim

Sayi olarak kalabaligiz canim ama listede olan ve takima katilim yapan az ne yazik ki
Zipzip kaptanım bence sen almadın çünkü köy yerinde hareketin çok oldu. Yarın beni de etiketle kilona... ben de herkes sora sora meraklanmaya başladım

Back
X