- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sagol canimTahmin ettim hazır önünde olunca kolayına geldi... afiyet olsun canım. Spor yaparsın erir gider inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimTahmin ettim hazır önünde olunca kolayına geldi... afiyet olsun canım. Spor yaparsın erir gider inşallah
Dun bana ceza isterken dusunecektin bugun aksam yerken aklina gelecektikiz minik karpuz üçgen ama minik aksam zaten agzim tatlansin diye yedim yemez olaydim zaten cezami kestiler manti yemem cocuklar istedi oyuzden yiyim dedim üsendimde azcim![]()
Çok az yiyince de vücut korumaya alabiliyor kiloyu ama if yapman iyi olmuş yarın biraz daha fazla yersinSabah
11 gibi bişey yiyemedim kaptanım sofrada menemen vardı belki ekmeğin ucuyla 1 2 almışımdır
Akşam 5.30 gibi taze fasulye kavurma salata
Su 2 lt olur
Spor yok maalesef
Zipzip-
kız yemek yokki ortada ama corba kasesinde manti okadar minikte değillerdi büyüktü ama lezizdi haaaaDun bana ceza isterken dusunecektin bugun aksam yerken aklina gelecekti![]()
olsun cumaya eksi gelcem insAllahInsaAllah canimkız yemek yokki ortada ama corba kasesinde manti okadar minikte değillerdi büyüktü ama lezizdi haaaaolsun cumaya eksi gelcem insAllah
Teşekkür ederim canım iyi ki varsinFarkındayım kaptanım tek tek ilgilenmeye çalışıyorsun kızlar bayramdan dönse sorun olmucak aslında....
Ben artık menü yazmıyorum çünkü vücudumu şekle sokmam için spor yapmam lazım canım kaptanım.
Ben de sana yardım etmek için menü yorumlamaya çalışıyorum birkaç gündür
Aman dikkat et canim insaAllah yoktur ,duruma gore hastaneye git ihmal etmeMidem bulanıyor kaptanım burda korona çoğaldı çok. iki gündür bir öksürükde geliyor![]()
Bence yarin goreceksin gibi geliyor 66.9 gelecek66yi görsem yetcek bana![]()
![]()
Manti yedim diyemiTeşekkür ederim canım iyi ki varsin
Seninle spora mi baslasak birlikte canim ikimizin de spora ihtiyaci var
Aman dikkat et canim insaAllah yoktur ,duruma gore hastaneye git ihmal etme
Bence yarin goreceksin gibi geliyor 66.9 gelecek![]()
Aynen mantıdan dolayi eksiler gelecekManti yedim diyemi![]()
Eeee iste bünye meselesiAynen mantıdan dolayi eksiler gelecek![]()
Asıl Sen de iyi ki varsın kaptanımTeşekkür ederim canım iyi ki varsin
Ha ha o bazen banada oluyor....en sevdiğim şey taze bahçe kıl biberi kızartması bide körpe olacak offf....yürüyüş yaparken geçtigim evden bir geliyor buram buramParkta yuruyorum suan bireri biber kızartıyor galiba yaa nasilda guzel koktuu![]()
Soğuk su falanda içtik aslında ama psiklojik heralde koronoyla yatıp onla kalkıyoruz başka konu konuşılmuyorTeşekkür ederim canım iyi ki varsin
Sen anlatırken etim yağim eridi resmen, sanki böyle bir tansiyonum düştü gibi Allah tan son turum cikicam eve simdi gideyim yataga atayim kendimide sabah olsunHa ha o bazen banada oluyor....en sevdiğim şey taze bahçe kıl biberi kızartması bide körpe olacak offf....yürüyüş yaparken geçtigim evden bir geliyor buram buram
Valla spor olarak cok hareket etmiyorum bahcede canim yaa zaten bugun bitti bahce isleri yarin sabah 9-10 gibi donecegiz eveAsıl Sen de iyi ki varsın kaptanım❤.. spor olarak bugün müzik eşliğinde dans ederek mutfağı topladım. Nasıl olsa kilom düşük diye spordan uzaklaştım halbuki vücuduma şekil verecek olan spor. Ne iyi olur başlasak. En azından bu akşam bölgesel yapalım sabah hesap veririz. Ama bahçe bence spor Sayılır sana zaten. O yüzden telaş etme yarın da kilon iyi çıkar inşallah
Çok sağol canım. 6.hastalık olmuş. 4 gün 40 yakın ateşliydi. Ateş düşürücülere rağmen 37-38 oluyorduSana tavsiye ettiğim model baktım çok cafcaflı renkleri de var....bazı numara larin fiyatı da daha uygun...
Geçmiş olsun canım
Belliydi bir terslik olduğu yoksa her gün uğrardı n
Şimdi oğlun nasıl oldu?
Yarın sabah aç karnına tartil bence çok daha az çıkar çünkü
Bide cuma tartilip yollarsin
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim oglusuna
TeşekkürlerGeçmiş olsun![]()
Çok sağol canımEksilerle gelmeye devam ediyorsun ne guzel tebrik ederim canım hamileligi ne kadar az kilo ile tamamlarsan o kadar guzel olacak
Tamam canim etiketleyecegim
Hareketliydim ama gecen hafta cok abartili yedim canim ondan biraz korkum var ama bayramdan beri dogru duzgun birsey yedigim soylenemez
Iyi bayramlar canim ogluna cook gecmis olsun
Kisiden kisiye gore de degisiyor bu durum canim ama genel olarak herkesde faydali su
Cook güzel eksi gormussun canim ama sana kotu bir haberim var hedefin icin 55 dedigimiz icin mezun olamıyorsun
Afiyet olsun canim pilav cok geldi gözüme ama sana gore normal
Sporunda cok guzel![]()
Çok sağol cnm. 22 aylık oğlum. 6. Hastalık olduÇok geçmiş olsun canım, nesi var oğlunun. Kaç yaşında Yavrucuk. Umarım artık daha iyidir.
Sirf bu yuzden koyden eve dönmek istemiyorum aslinda burda kimseyle görüşmüyoruzSoğuk su falanda içtik aslında ama psiklojik heralde koronoyla yatıp onla kalkıyoruz başka konu konuşılmuyor
Şimdi de turşusunu yaptim soğuyor basicam kavanozaSen anlatırken etim yağim eridi resmen, sanki böyle bir tansiyonum düştü gibi Allah tan son turum cikicam eve simdi gideyim yataga atayim kendimide sabah olsun![]()
Haaa haaa, benim babam cok zengin alicak onu banaa sonrada vurucam kirbaci vurucam kirbaci repligi gozumun onunde neden acebaŞimdi de turşusunu yaptim soğuyor basicam kavanoza
Normalde yağlı severim de bu sefer yağsız pişirdim
Basarken üzerine dokebilirim belki