Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su değince tukruk ile islaninca dağılıyor hemen.Bendekide oyle kil kitir kitir![]()
Bilmeden meyvelerden kurt illaki yemisimdir bYemeklere ekle istersen
Saka saka alinma sakin![]()
Ödem yapacak şekilde besleniyor olabilirsin.. kendini takip et neyin ödem yaptığını bulmak için dene..Bende de çok ödem oluyor neden ki ya,
Canım bu konuda bence polemik çıkmaz. Demir eksikliği buna sebep diye biliyorum ama bu konuda farklı bilgilere ulasman da mümkün. Araştırır bilimsel bulgularimi da varsa ilan ederim belkimAslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum![]()

Ben duvarı kazıyıp yalayan gördüm...farklı bir alışkanlık..Donem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek ama arada ugruyor
Benim yürüdüğüm yer bomboş fakultenin sit alani nadir birileri ile karşılaşırım araba bile bir yada iki görürümCanım bu konuda bence polemik çıkmaz. Demir eksikliği buna sebep diye biliyorum ama bu konuda farklı bilgilere ulasman da mümkün. Araştırır bilimsel bulgularimi da varsa ilan ederim belkim![]()
Bende gördüm ablacim çimento yiyen bile gördümBen duvarı kazıyıp yalayan gördüm...farklı bir alışkanlık..
Tatlım acacagin konu ile yürüdüğün yerin bomboş olması arasında bir ilgi kuramadım kiBenim yürüdüğüm yer bomboş fakultenin sit alani nadir birileri ile karşılaşırım araba bile bir yada iki görürüm
Evet kuzum onu da duydum...Bende gördüm ablacim çimento yiyen bile gördüm![]()
Eneee benim etiket yaptigim ve yorumladigim mesaj baskaydi amaaaTatlım acacagin konu ile yürüdüğün yerin bomboş olması arasında bir ilgi kuramadım ki![]()
Ben Öğlen saatlerinde çıkıyorum.
Sıcak diye kimse de olmuyor
Boş oluyor
Covid riski daha düşük yani
Genel kontrol diyette olduğum için vitamin baktırayım dedim Demir dışında hepsi tamdı ve ağzımdaki aftlar geçmedi 1 aydır lenf bezlerim de şişiyor alerjiden olduğunu düşünüyorum ama dr da baktır genetik testler yaptır dedi KBB ye de gideceğim lenf bezin şiştiği için kulağın ağrıyabilir dediler Neredeyse hepsi kontrol için yaniNe icin gittinn canim ben suan 4 tane ekgida takviyesi aliyorum burini adam akkilli baslamadim ama arada aklima geldikce aliyorum. Karamurver ve spirulena da almak isteyyom birde omega du bakalim![]()
Demir eksikliğin ileri boyuttaysa oluyor benim bildiğimBir ayagim doktorda zaten canim kontrollerim biteli cok olmadi. Demir eksikligim var birazda d vitamini digerleri normaldi
En doğal proteinBilmeden meyvelerden kurt illaki yemisimdir b![]()
Böreğin yufkası da bozacak canım.Şeker orucum.aklimda canım pilav makarna şehriye patates ve tüm tatlılar yasak![]()
Çok özür dilerim canim yanlış anlama ama pika sendromu diye bir şey var. Bir davranış bozukluğu, buna da bir bak derim. Tabiki bir diğer ihtimal de demir eksikliği, toprak yemeye sebep olurmuş.Donem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek ama arada ugruyor