- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Kaptan yardımcılarını güncellemeye korkuyorumMerhaba canım hoş geldinizevet her ne kadar bir halta yaramasamda öyleyim malesef
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan yardımcılarını güncellemeye korkuyorumMerhaba canım hoş geldinizevet her ne kadar bir halta yaramasamda öyleyim malesef
![]()
He vallaKaptan yardımcılarını güncellemeye korkuyorum![]()
Sportie görünüyor kaptan yardimcisi ama uzun zamandir takima gelmediHe vallamadamhd ben ikimizde umutsuz vaka bizden cacık olmaz sen yenilerini bul hiç bir katkım olmuyor valla mahcubum kaptanim
![]()
Yok ya ben gitmem gidemem hamile kalırsam diyet yapicaz kalamazsam ignelerden aldığım kiloları vermem lazım her ikisinde de burdayım yani benden kurtulamazsinSportie görünüyor kaptan yardimcisi ama uzun zamandir takima gelmedi
Senin icin demedim canim zaten kimi yardimci yapsam 2 yilda kaybolup gidiyor![]()
Hadi insallah hamilelik kilolarini veririz birlikteYok ya ben gitmem gidemem hamile kalırsam diyet yapicaz kalamazsam ignelerden aldığım kiloları vermem lazım her ikisinde de burdayım yani benden kurtulamazsin![]()
Ayyyy ağzın bal yesin yirimmmm seni şeker kaptanimHadi insallah hamilelik kilolarini veririz birlikte![]()
Güzel canim afiyet olsun08: 2 dilim peynir 2 zeytin 1 çay kaşığı pekmez bir çay kaşığı kaymak bal bir dilim ekmek
12: bir kase kuru fasulye yoğurt bir dilim ekmek
12:30 yarım halley
15: yarım muz yarım havuç
18: bir kase mercimek çorbası 2 köfte salata
3 litre su
Afiyet olsun begendim :)08: 2 dilim peynir 2 zeytin 1 çay kaşığı pekmez bir çay kaşığı kaymak bal bir dilim ekmek
12: bir kase kuru fasulye yoğurt bir dilim ekmek
12:30 yarım halley
15: yarım muz yarım havuç
18: bir kase mercimek çorbası 2 köfte salata
3 litre su
Valla beynim hep akşam menü yazacaksın ona göre ye diyor hiç abartamıyorumGüzel canim afiyet olsun![]()
Sana yardımcı dayanmıyorSportie görünüyor kaptan yardimcisi ama uzun zamandir takima gelmedi
Senin icin demedim canim zaten kimi yardimci yapsam 2 yilda kaybolup gidiyor![]()
Sorma canim ilk seninle basladi hep senin yuzundenSana yardımcı dayanmıyor![]()
Bahaneler falanlar filanlarZipzip- ben sabah tartı resmini çektim Ama kağıt yazmayınca atmadım hastaneye geç kalmayım diye çekip çıktım direk yoksa kaptanım biliyorsun
![]()
Hic yapmamaktan iyidirBugunku boosted 30dk malesef hic oturmadim![]()
Pazartesi gunleri tarti fotosu ile bildirime gerek yok canim sadece cuma gunu olsun yeterZipzip- ben sabah tartı resmini çektim Ama kağıt yazmayınca atmadım hastaneye geç kalmayım diye çekip çıktım direk yoksa kaptanım biliyorsun
![]()
Guzel canim afiyet olsunSlm kızlar nasılsınız
Menüyü vereyim hemen
Kahvaltı (12:30)
Avuç içi kadar kiyma ve 2 yumurta ile omlet
2 çay kaşığı çekilmiş ceviz ve 2 çay kaşığı bal ile tatlı
1.5 kk kadar kadar peyniri
2 cherry domates
2 zeytin
2 tb ekmek
1 kupa süt
*Kahvaltı geç kalınca,öğünüm güçlü olsun istedim
Aksam(19:10)
2 orta boy havuç,1 tk zeytinyağ,3 ceviz ve 4 kasik yoğurt ile tarator
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
Su 1.5 litreye tamamlarim
Zipzip-
Ayağımı sürttümSorma canim ilk seninle basladi hep senin yuzunden![]()