Canım ateş yok yapmazlar bana testTat almıyorsan covid testi yaptır mutlaka canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ateş yok yapmazlar bana testTat almıyorsan covid testi yaptır mutlaka canım
Ben ilk zayıflamak isteyenlere yazdığımda bir takım beni çağırsın diye çok beklemiştim kimse çağırmamıştı kilomu beğenmemişlerdi sevgili kaptanımZipzip- gelip beni bir melek gibi alıp 6. Takıma ışınlamıştı
![]()
Biraz abartmıştım son hafta evet vücudum zayıf düştü şimdi kalkamıyorumEvet canim sana katiliyorum mezun olcak diye olcekti
Kusburnu ve hibiskus cok iyi geliyo hem bagisiklik sistemini guclendiriyo hemde grip bogaz agrisina iyi geliyo bizim soba ustunde surekli kaynar
Eeee dedik sanaBiraz abartmıştım son hafta evet vücudum zayıf düştü şimdi kalkamıyorum
Diyet yapsamda yapmasamda alerjim artınca hasta oluyorum ben alışkınım ilk bahar sonbahar rutinim gibi şimdi nezle oldum ondan biraz ağır 1 haftaya iyi olurum birşey yapmasam bileEeee dedik sana![]()
Dikkate et sen kendine kilo alcam diye bagislik sistemini dahada dusurme yenmesi gerekenleri.yeDiyet yapsamda yapmasamda alerjim artınca hasta oluyorum ben alışkınım ilk bahar sonbahar rutinim gibi şimdi nezle oldum ondan biraz ağır 1 haftaya iyi olurum birşey yapmasam bile
Canım aslında ben vitaminlerime minerallerime baktırıyorum hep ve d vitaminim ve demir depom az düşük seviyede oluyor onun dışında tüm vitaminlerim tam oluyor dengeli besleniyorum onlarda eksik olsa herhalde hastaneden çıkmazdım şimdi bile sabahları kalsiyum ve d vitamini alıyorum haftaya da Demir’e devam edeceğim hiç aksatmıyorumDikkate et sen kendine kilo alcam diye bagislik sistemini dahada dusurme yenmesi gerekenleri.ye
Kilo vermen durduğu zaman öneriyorlar yapmasan mı ?Ben bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Diyete yeni basladin canim daha erken detokslar icin normal saglikli beslenme ile devam et amacimiz saglikli kilo vermekBen bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Dogru aslında 1 kaç hafta sonra başlıyayım en iyisi kabağaDiyete yeni basladin canim daha erken detokslar icin normal saglikli beslenme ile devam et amacimiz saglikli kilo vermek![]()
PekiCanım aslında ben vitaminlerime minerallerime baktırıyorum hep ve d vitaminim ve demir depom az düşük seviyede oluyor onun dışında tüm vitaminlerim tam oluyor dengeli besleniyorum onlarda eksik olsa herhalde hastaneden çıkmazdım şimdi bile sabahları kalsiyum ve d vitamini alıyorum haftaya da Demir’e devam edeceğim hiç aksatmıyorum
Senin şuanda çok güzel kilo verme şansin var canim guzel menunle haftada 2kiloya kadarda verebilirsin kilondan dolayiBen bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Insallah lesliye basladim bugun zaten 45 dakika ac karinla kahve içtikten sonra yaptim insallah bu defa vericem bu kilolariSenin şuanda çok güzel kilo verme şansin var canim guzel menunle haftada 2kiloya kadarda verebilirsin kilondan dolayi
Gecmis olsun canımÇercevenin civisi disari cikmis camasir asmaya cikarken dizime hart diye girdi yardi![]()
Leslieee bana cok guzel kilo verdirdi hergun duzenli sekilde yaptim sende yapabilirsinInsallah lesliye basladim bugun zaten 45 dakika ac karinla kahve içtikten sonra yaptim insallah bu defa vericem bu kilolari![]()
Sagol canimya hep dikkat ederim aslinda gormedim cok girmis dizime pansuman yaptim bereket kan gormeye dayanikliyimGecmis olsun canım![]()
Yok gitmiyorum burdayım bundan sonraLeslieee bana cok guzel kilo verdirdi hergun duzenli sekilde yaptim sende yapabilirsin
Burdan biryere gitme duzenli menunu paylas sporunu yap oooo neler olur
Tesekkur ederimYok gitmiyorum burdayım bundan sonrainsallah bende istediğim kiloya ulaşırım canım ayrıca tebrik ederim senide
![]()