• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

😘😘sizlerde cansiniz canimm hepinizi cok seviyorum onemli degil canim inan sen istedin diye katildim bende. Zaten kaptanimizn yaptigi bir yaris var az da olsa onun icin bile adim atmaya calisiyordum. Birde sen takipteyim diyince daha dikkatli olmaya calisiyorum. Ama bu hafta benim icin de biraz karisik geciyor ablam baska ilceye gidiyor 3 gun onlayim ama yine de diyetimden vazgecmiyorum spor yapamiyorum ama surekli tasinma isleri hic durmuyoruz o yuzden belki bu hafta iyibbir sonuc alamam ama onumuzdeki hafta tekrardan kaldigim yerden devam edicem sana sözüm var ama biraz uzayacak gibi sende kusura bakma 😍😍😍
Ablan neyseki başka şehre gitmiyormuş canım, işleriniz rast gitsin. kolay gelsin.

Evet adımlar geldi 😍😍😍😍😍
Bugün biraz az oldu canım boğalarim🐂🐂🐂🐂🐂
Kusuruma bakmayın 💕💕💕💕💕
Size layık olmak için regl e rağmen regl in baş ağrısini karın ağrısını bahane etmeden canımı disime takip 2020 nin son adım Challenge ine adımızi altın harflerle yazdırmak için elimden geleni yaptım 🤗🤗🤗🤗🤗
Bana eşlik ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🥰
Felicio Felicio
@asliogretmen
sonngulen sonngulen
@PAPATYAM
enerji_kusagi enerji_kusagi

Adımımı size ithaf ediyorum 🏆🏆🏆🏆🏆
3 günde 100.000 hedefini tutturdum hepsi siz güzel boğa 🐂🐂🐂🐂🐂🐂 ekibim sayesinde oldu.

Desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Eki Görüntüle 2750253
Maşallah sana canım ama kararında bırakmanız güzel olmuş hedefine de ulasmana sevindim..
🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio N Nidsalii iyi geceler.
Ben bu takıma dahil oldugumdan beri surekli uzerimde bir sorumluluk vardi ve bu beni cok motive ediyordu. Halada ediyor gum icinde kacamak tarzi bisey yemek istesem bile aksam bunu yazdigimda tepkiyle karsilasmamak icin bile yemiyorum. Yarismalar bazen yorucu oluyor. İlk baslarda oldugu gibi menulerimi ve sporumu yazmak kendi kendime yapabildigim sporlari yapmak istiyorum. Bazi arkadaslar gelip hemen vazgeciyorlar giderkende snki bizim motivasyonumuzu dusuruyorlar gibi geliyor yada ben oyle hissediyorum. Ben bi sure yarislara dahil olmak istemiyorum. Baslarda oldugu gibi yani menuleri yazdigimda olmus yada olmamis , miktari ne kadar yemem gerektigi hakkinda bilgi almak istiyorum
Kendimi o sekilde daha iyi hissesiyorum. Simdiden tesekkurler.
Canım ben mezun olduğum halde bir şeyler yerken sürekli burası aklıma geliyor..
Mezun Oldum kilo almak istemiyorum ve buralarda takılmak istiyorum..
Ister spor olsun ister kilo yarısı olsun 3 hafta boyunca sürekli diğer takımlarla yarıştık..
Sonra yarış olursa ben yokum diye de bildirmiştim sen de aynısını yapmışsın..
Kendince kararında spor yapman önemli ...
Kaçamak yapmazsan az yaptığın spor bile kaslarını eritir 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Canım sakın bırakma olur mu çok teşekkür ederim sözünü hiç unutma ben seni takibe devam ediyorum menülerine bakıyorum hep ❤️ Hepimiz ortak amaç için buradayız ❤️ Birlikten kuvvet doğar 😘😘😘
Aynen canimm birakmam merak etme bende cok tesekkur ederim insallah hedefime ulasicam Allahin izniyle. Simdi uyumam lazim yarin yorucu bir gun beni bekliyor iyi. gecelerr😍😍😘

😘😘sizlerde cansiniz canimm hepinizi cok seviyorum onemli degil canim inan sen istedin diye katildim bende. Zaten kaptanimizn yaptigi bir yaris var az da olsa onun icin bile adim atmaya calisiyordum. Birde sen takipteyim diyince daha dikkatli olmaya calisiyorum. Ama bu hafta benim icin de biraz karisik geciyor ablam baska ilceye gidiyor 3 gun onlayim ama yine de diyetimden vazgecmiyorum spor yapamiyorum ama surekli tasinma isleri hic durmuyoruz o yuzden belki bu hafta iyibbir sonuc alamam ama onumuzdeki hafta tekrardan kaldigim yerden devam edicem sana sözüm var ama biraz uzayacak gibi sende kusura bakma 😍😍😍
Kolay gelsin size..
Inşallah Hemen biter işleriniz de sen de kaldığın yerden devam edersin 🤩🤩

Maşallah sana canım ama kararında bırakmanız güzel olmuş hedefine de ulasmana sevindim..
🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Ister spor olsun ister kilo yarısı olsun 3 hafta boyunca sürekli diğer takımlarla yarıştık..
Ben kaptanlarin yaptigi yarislarda varim ama bazen arkadaslarin yaptigi mesela bu haftaki grup yarisi gibi o tarz bisey. Tam anlatamadim galiba giden arkadas once cok iyi motive etti ve inan gece yarisina kadar evin icinde kostum durdum ama birde bugun olanlar beni soguttu. Kaptanlarin yarislarina dahil olacagim zaten yeterince spor yaptigimi dusunuyorum kacamk yapmiyorum ve verdigim kilolar cevremdende farkedilmeye baslandi o yuzden yola devm 🤗

🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Sağol canım 💕

Bende sabah artı geldim yine🙈
Selamlar 🙋‍♀️
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru erik 1 ceviz
Kahvaltı 11: 00
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, okadar da süzme peynir, 3 yeşil zeytin, 1 domates, 1 salatalık,, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 5 çiğ badem, 1 yeşil elma
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 : 00
Brokoli haşlanmış, sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Saat 23 : 00 yeşil çay
Gün içinde 3,5 litre su içildi

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
19.543 adım _ 570 puan ( içinde boosted te var)
N Nidsalii
Yarın dinlendirirsin kasları canım 💕
Taze mezun yolda geliyor 2021 e fit ve mutlu girecek💕💃
Sağol canım sayende 🤗
Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey☺️
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin:KK53:
Napıyim yenmeye doyamiyorum🤪
Cnm trafik öyle bir durdu ki iki taşıt sahibi yolu yıkamış tartışıyor biri diğerinin arabasına sürtmüş sokağın ortasında kaldım o ara baktım🤣
Ama pek zorlanmam ben yemek yiyip makyajımı yaptığımı bilirim kırmızı ışıkta😆😆😆😆 17 yıldır kullanıyorum 👍 konpedanı olduk artık😆
Stres oluyor tabii malum trafik
🧿Benim daha 8 yıl 🤪

Geçmiş olsun canim neler yapıyorsunuz
Canım biz özel eğitim aliyoruz sadece
Yani otizm %100asla geçmezmiş zaten
Ama hayata hazırlıklı olmasi,kendi kendini idare etmesi vs üzerinde yoğunlaştık
3 yas 5 aylik oglum
5 ya da 6 ay oldu egitime baslayali
Cok şükür epey ilerledik
Önce anne dede disinda bisey diyemezken suan
Cok şükür
Hatta Maşallah diyeyim 20 yi geçkin kelimemiz var
Öncelikli olarak kabullenip soruna odaklanmak cok önemli
Ve ikiziyle kiyasladigimda inan bana ikizinin yapamadigi seyleri oglan cok güzel yapiyor
Artik su icecem diyebiliyor mesela
Ya da mamma diyebiliyor
Rabbim sifasindan mahrum birakmasin yavrularimizi
Evde özel egitim ve okulda özel egitim yapıyoruz sadece durum bu bizde

Menümü de hemen yazayim
Benim esim de evde olduğundan mutfakta yatacam zaten 😂😂

Uyaninca alıç sirkeli su

Kahvalti ya da brunch hatta öğle yemeği :D
Esim işkur a gitti onu bekliyim dedim saat 14 de yedik kahvaltiyi

Kıymalı yumurta
Az tereyagda çevrilmiş mantar
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
1kk peynir
3 fincan çay

Ara(16:00)
Duble türk kahvesi (1tk hindistan cevizi yagiyla)

Aksam(19:30)
Menemen
2 dilim tb ekmek
Cok az peynir
2 zeytin
3 fincan cay

SU 3litreyi epey gecti Zipzip- Zipzip-

Canim boğam 🐂🐂🐂🐂🐂 sen hepimizin rekorunu kırdin🥳🥳🥳🥳🥳
Biz daha ne rekorlar kırarız💃💃💃💃💃
Guiness rekorları kitabına bile gireriz evellalah 🧿🧿🧿🧿🧿
Bir kadın hele bir boğa 🐂 yeter ki yapmak istesin olmayanı oldurur Allah'ın izniyle 🥰🥰🥰🥰🥰
Başarı tesadüf değil alışkanlık tır bebeğim 😘😘😘😘😘
Takıl boğana 🐂hayatını yaşa 💕💕💕💕💕
😍😍😍 Şuan kelimeler kıyafetsiz kaldı. (kifayet değil bak)

Sen böyle konuşmaya devam edersen yarın senin için 100.000 (yazıyla yüz bin) Birde altını çizeyim yüz bin adım adım atacağım ❤ Bence bu gazla uzaya mekiksiz çıkacağız :)))))

😍😍😍 Şuan kelimeler kıyafetsiz kaldı. (kifayet değil bak)

Sen böyle konuşmaya devam edersen yarın senin için 100.000 (yazıyla yüz bin) Birde altını çizeyim yüz bin adım adım atacağım ❤ Bence bu gazla uzaya mekiksiz çıkacağız :)))))
Süper bencede🧿🧿🧿🧿🧿
Benden güzel ekip koçu oldu ha💃💃💃💃💃
Kendim hem adımlarimda ekibime örnek oldum canımı disime taktım hemde siz 💕💕💕💕💕
Bahaneye yer yok😉😉😉😉😉
Hep çözüm hep çözüm 🥳🥳🥳🥳🥳

Neyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey☺️
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin:KK53:
Yazıların çoğu araya kaynadı canım daha yeni görüyorum yorumlarını ya.. Bir acayip gün oldu hayır olsun. Sudeye rakip dayanmıyor zaten 😂

sudem34 sudem34 beni de bir kez yenmişti ama bir daha olmadı canım, o mutluluğa tekrar eremedi :))
Hadi ya herkesi bir yenmiş pir yenmisim🤭
Ben neymiş im 🤪
Bu yeni isim iyi gelir demiştim ben :KK71: :KK70::KK70:
Geldi geldi çok iyi geldi 😍😍
N Nidsalii

13.73 km × 1312= 18014
9491 + 18014= 27505 adım
Vooov kız maşallah 🧿
Bogadan beklenen performans🏅
Yazıların çoğu araya kaynadı canım daha yeni görüyorum yorumlarını ya.. Bir acayip gün oldu hayır olsun. Sudeye rakip dayanmıyor zaten 😂
Ha ha kız seni yenemedim daha dur🤪
50.000 rekorun var boğam senin 🧿

Back
X