• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Elhan
Meryem nerdesin cnm, görünmedin
Zuhalcim günaydın canım. :KK60:
İyiyim ben.12.siniflarda yüz yüze tyt kurs eğitimi yapıyoruz sonrasında eve gelip evdeki diğer çevrim içi derslerle ugrasinca sanırım biraz yorgun düştüm. Onun dışında bir sıkıntı yok. Kilo verme işini bahara bıraktım spor olmayınca vermek çok zor. Hastalığının seyri nasıl....eşin daha iyi mi...Rabbim çabucak feraha çıkarsın sizi...

Zipzip- Zipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum🤗
@SATURN71 @birbeste @Cordeliaa Elhan Elhan
AseliccA AseliccA T timesinfinity @birazhuzurdu2008 E Elif_Eylul

Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodan 🤗 seviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Dilekcim mezuniyetin hayırlı olsun canım ❤️ Dostluğun , arkadaşlığın çok güzel devam etmesini isterim. Bu yazdıkların veda mesajı olmasın tamam mı buna da söz ver. Önce sonra fotoğraflarını buradan olmazsa da başka yerde görmeyi çok isterim. En en en çıtır olacağın günlerin hayaliyle güzel yüzünden öperim Dilek' im. :KK60:

Günaydın kahvaltı mı yaptım sucuklu yumurta 1.5 dilim tam bugday ekmeği 2 küçük dilim peynir 7 tane yeşil zeytin ve çay öğlen yemicem sadece yogurt yerim. Bugün temizlik günüm camları geçen hafta silmiştim sadece pencere önlerini silerim kar yagıyor zaten isler çıksın yeter. Akşam için yemeğim var dünden yaptıklarım kaldı ben az yerim inşallah

Günaydın kızlar 😊

Günaydınnnnnn,keyifli haftasonlarıııı🙆‍♀️🥰😍🦋💐

Günaydın hanımlar 🤍💜💙🤎💚🧡💓💛❤️

Günaydın kızlar

Zipzip- Zipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum🤗
@SATURN71 @birbeste @Cordeliaa Elhan Elhan
AseliccA AseliccA T timesinfinity @birazhuzurdu2008 E Elif_Eylul

Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodan 🤗 seviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Canım mezuniyetini kutlarım 💕
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları :KK24:

Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah🤗

Günaydınnn:KK3:güzel haftasonları olsunn:KK68:

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları❤️❤️❤️
Günaydın kızlar🌺🌺🌺 güzel hafta sonları💞

Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah🤗
Gunaydin canım ❤
Günaydınnn:KK3:güzel haftasonları olsunn:KK68:
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları❤️❤️❤️
Günaydın canım ❤
Günaydın kahvaltı mı yaptım sucuklu yumurta 1.5 dilim tam bugday ekmeği 2 küçük dilim peynir 7 tane yeşil zeytin ve çay öğlen yemicem sadece yogurt yerim. Bugün temizlik günüm camları geçen hafta silmiştim sadece pencere önlerini silerim kar yagıyor zaten isler çıksın yeter. Akşam için yemeğim var dünden yaptıklarım kaldı ben az yerim inşallah
Günaydın canım ❤
Menuyu aksam toplu olarak paylasabilir misin
Kolay gelsin 😘

Dilekcim mezuniyetin hayırlı olsun canım ❤️ Dostluğun , arkadaşlığın çok güzel devam etmesini isterim. Bu yazdıkların veda mesajı olmasın tamam mı buna da söz ver. Önce sonra fotoğraflarını buradan olmazsa da başka yerde görmeyi çok isterim. En en en çıtır olacağın günlerin hayaliyle güzel yüzünden öperim Dilek' im. :KK60:
Teşekkür ederim ablacım fırsat buldukça gelirim sohpete güzel kalplim seviliyorsun bende seni kocaman öpüyorum ablacım 😘🤗🤗
Canım mezuniyetini kutlarım 💕

Günaydın kızlar🌺🌺🌺 güzel hafta sonları💞
Teşekkürler canım ❤❤

CCC88E7E-B741-48C9-BF85-1C91228A0A72.webp

Al buyur size sabah kahvesi ❤️❤️❤️

715.Etap Rakip Eşleşmeleri

🔶 M MissHayaLet & @Mucizemsn

🔶@sulisim & @Yarenzzzz

🔶 Kmsl Hnd Kmsl Hnd & @I-cell_84

🔶@Zeynolin44 & Penguen Penguen

🔶@birazhuzurdu2008 & @Cordeliaa & AseliccA AseliccA

🔶@Cedarice & @Masummasum123

🔶 gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen & @Kaybolanyillarim1995

🔶@SATURN71 & @aylin68olacak

🔶@Nilay5454 & @ysfeeymnn

Rakip sistemine devam ediyoruz kizlar

Rakibini yenene guzel bir hediye düşüneceğim

Rakiplerinizle saygi ,sevgi cercevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz

Herkese bol sans iyi olan kazansın 🏆🏆🏆🏆
Zuhal yine rakibiz.
Hadi bakalım bu hafta ikimiz de eksideydik.
Sonucu çok merak ediyorum.

Back
X