- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
Aynen yaBiz kadınların genç sevmeye hakkı yokmu erkekleerr ooohh
benim sevgilim 6 yaş küçük bendenMuhtemelen küçük gösterdiğim için adım attı diye düşünüyorum yaşımı duysa vazgeçer bence
Olur benceO 26 ben 32
Sıkıntı....O lay lay lom donemlerınde kı erkekler gercekten gec olgunlasıyorlar...Siz ise artık hayatın gerceklerıyle yuzlesmeye baslamıs ve hayalle gercegı ayırt edebılecek yastasınız...Ne demısler; Davul dengi dengine çalar..O 26 ben 32
Erkekler geç olgunlaşıyor sözü tamamen erkeklerin daha genç kadınlarla evlenmek için kadın aklına soktuğu bir şehir efsanesi. kadın ne zaman olgunlaşırsa erkek o zaman olgunlaşır. 26 yaşında kadın neyse 26 yaşında erkek odurSıkıntı....O lay lay lom donemlerınde kı erkekler gercekten gec olgunlasıyorlar...Siz ise artık hayatın gerceklerıyle yuzlesmeye baslamıs ve hayalle gercegı ayırt edebılecek yastasınız...Ne demısler; Davul dengi dengine çalar..
O 28 siz 34 olsaydınız olurduO 26 ben 32
26 yaşında olan kadın olsaydı da böyle söyleyecek miydiniz? 25+ kadın erkek kimse çocuk değildir!O 28 siz 34 olsaydınız olurdu
26 daha cocuk
O 28 siz 34 olsaydınız olurdu
26 daha cocuk
Valla kadın erkekten olgundur Bilmiyor musun?26 yaşında olan kadın olsaydı da böyle söyleyecek miydiniz? 25+ kadın erkek kimse çocuk değildir!
Genel anlamda dediğinize katılıyorum ama 30 yaş üstü hala olgunlaşmamışta bir sürü erkek var bazıları asla olgunlaşmayabiliyor. Birde 28 olsa demişsiniz 2 yılda olgunlaşabilir yaniValla kadın erkekten olgundur Bilmiyor musun?
O yüzden aynennnnn 26 yaasindaki kadın çocuk değildir
Erkek çocuktur ruhen .
Çocuk eğitecek değiliz niye sizin zorunuza gitti bu kadar anlamadım ?
sevgiliniz çok küçük sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?