6 yaş küçük biri?

Ay ne var 6 yaşta yahu. Siz 20 o 26ysa biraz zorlanırsınız adam öğrenci diye ama 25ten büyükse sorun yok bence. Keyfini çıkarın akışa bırakın.

50 yaşındaki adamların bile gözü 20liklerde bu arada öyle bi özgüven vermişiz, acilen kadın erkekten küçük olmalı fikrini terketmemiz lazım o yüzden. Olgunluk falan hikaye olgunlaşmayan hiçbir yaşta olgunlaşmıyor.

Muhtemelen küçük gösterdiğim için adım attı diye düşünüyorum yaşımı duysa vazgeçer bence
benim sevgilim 6 yaş küçük benden

o da beni küçük sanmış yani 28 filan, zorlasak en fazla 30 sanmış, (ama herkes öyle sanıyor zaten, yani gözü bozuk değil adamın)
benim hiçbir sosyal medya kullanımım yok canlı olarak öyle sanmış.

ben daha ilk oturup kahve içtiğimizde bak böyle böyle dedim, çünkü bu küçük sanılma hep başıma geliyor

şaşırdı mı şaşırdı, ama hiç takmadı.

takacağı varsa takar ama böyle de olabiliyor.
ha buradan ilişki nereye gider onu bilmiyorum. ben evlenmek için ilişki yaşamıyorum öyle bir çabam yok. bakıp göreceğiz.

Sıkıntı....O lay lay lom donemlerınde kı erkekler gercekten gec olgunlasıyorlar...Siz ise artık hayatın gerceklerıyle yuzlesmeye baslamıs ve hayalle gercegı ayırt edebılecek yastasınız...Ne demısler; Davul dengi dengine çalar..

Kişiliğe bakar. Yani 26 yaşında bir erkek eğer olgunlaşmamış, her kadına yazılan, çılgınca yaşam peşindeyse siz erkeklerin geç olgunlaştığını da hesaba katın ve sizden 10 yaş küçük gibi düşünün

Yok eğer aklı başında, olgun, ne istediğini bilen ciddi bir tipse çok önemli değil 6 yaş. Ben 13 yaş küçüğüyle ailelerin tüm tepki ve direnmesine karşın evlenip çok mutlu ve üç çocuklu bir çift biliyorum

Hep söylerim büyük ya da küçük yaş önemli değil önemli olan kişilik ve uyum.

Ama kendisi bu konuda ne düşünür, şimdi bir hevesle hiç önemli değil deyip iki gün sonra yaşla ilgili çirkin ima ve esprilerle sizi kırar mı onu bilemem tabi.

Erkekler geç olgunlaşıyor sözü tamamen erkeklerin daha genç kadınlarla evlenmek için kadın aklına soktuğu bir şehir efsanesi. kadın ne zaman olgunlaşırsa erkek o zaman olgunlaşır. 26 yaşında kadın neyse 26 yaşında erkek odur

Son düzenleme:
26 yaşında olan kadın olsaydı da böyle söyleyecek miydiniz? 25+ kadın erkek kimse çocuk değildir!
Valla kadın erkekten olgundur Bilmiyor musun?
O yüzden aynennnnn 26 yaasindaki kadın çocuk değildir

Erkek çocuktur ruhen .
Çocuk eğitecek değiliz niye sizin zorunuza gitti bu kadar anlamadım ?

sevgiliniz çok küçük sanırım ?

Şunu da ekleyeyim. Nişanlandığım, evlilikten döndüğüm adam 10 yaşa yakın büyüktü benden. Kendisini olgun olmayan, tarafsız düşünemeyen, aşırı çocuksu, kim nereye çekerse oraya giden adam olamamış ergen kişiliği nedeniyle bıraktım yıllar önce

Yani ısrarla söylüyorum büyük ya da küçük, yaş farkında önemli olan ille de kişilik ve uyum

Genel anlamda dediğinize katılıyorum ama 30 yaş üstü hala olgunlaşmamışta bir sürü erkek var bazıları asla olgunlaşmayabiliyor. Birde 28 olsa demişsiniz 2 yılda olgunlaşabilir yani

Kadının yaşı küçük büyük önemli değil. Doğurganlık için derseniz siz daha anne olacak yaşlardasınız ki her çift çocuk istemeyebilir bir de kısmet de olmayabilir. Bence yaştan ziyade karakterine, işine, ailesine, eğitimine bakın. Bir de herkes farklı düşünür bu adam problem etmiyorsa sen niye ediyosun?

Gayette olur. Yirmibeşini geçmiş her kadın ve erkek bi parça olgunlaşmıştır artık. Hem kendi yaşımızda ya da büyüklerle olduk da noldu he nooldu? Bakmayın siz eski kafa söylemlere, gayette iyi anlaşıyorlar, çevremde kocası kendinden on yaşa kadar küçük hanımlar da var ve maaşallah hepsi de kaç senelik evliler, ciddi söylüyorum, o yaşla maşla olmuyor yani ve bizden büyük erkekler de kıymetimizi bilmiyor öyle hayallerdeki gibi.

Biz burada sık sık

evde tek kalamayan, ev çekip çevirmeyi bilmeyen, evliliği böyle hayal etmemiştim ben babamın evinde çok rahattım, ev nasıl temizlenir bilmiyorum ya da her gün her gün yemek mi yapılıyordu diyen azcık "premses" hanım kızlarımızın konularını okumuyor muyuz?

sürtündüm hamile kalır mıyım konusu senede kaç kere açılıyor?

işe başladığı gün neredeyse oturup ağlayan (hatta gerçekten oturup ağlayan ve hatta işe başladığı gün değil geyet sonrasında da bunu yapan) kaç kadın var. neresi olgun bunun?
en basit bir konuda senelerce karara varamayan hanımların konu sayısı kadar yaz dizilerinin bölümü yok.
yani nerede bu olgun kadınlar ? (burada birkaç tane olgunluğu her satırından belli kadın var vallahi okurken ilaç gibi geliyor, yoksa etraf öyle olgun kadın filan kaynamıyor yani)

olgunlaşmaksa olgun kadın da az olgun erkek de az, artık cinsiyet farkı çok azaldı. kız çocuk da erkek çocuk da hemen hemen aynı şekilde yetiştiriliyor. eskiden kızı eve kapatıp erkeği dışarı salıyorlarmış erkek dışarıyı biliyor kız ev işi gücü biliyormuş o ağırbaşlılık, naiflik de olgunluk sanılıyormuş. şimdi herkes aynı okulu okuyup aynı işi yapıyor. 15-16 yaşına kadar deseneniz ki kız çocuklar erken buluğ çağına giriyor erken olgunlaşıyor, o konu en azından fizyolojik açıdan tamam da 25 üstü insanlardan bahsediyoruz.

bilinçli anne baba yetiştirdiyse kız da olgundur erkek de
sorumluluk aldıysa, kendi evinde düzeninde yaşadıysa, karakter olarak kendini geliştirdiyse olgundur. değilse de değildir bunun kadını erkeği yok.

ben çocuksu bir kadın değilim çocuksu/havai sevgili çekecek yaşta/kafada da değilim. karakter olarak yapamam yoksa yaşımla da çok alakalı değil aslında. yaşı küçük sevgili ben fiziksel olarak küçük gösterdiğim için denk geliyor bana (genelde hep küçüktü, 25 yaşından sonra neredeyse hep böyle gitti) özel aramıyorum :)

26 yaşındaki erkek için de kritik bir yaş diye düşünüyorum. hiç çalışmadıysa hiç kendi evinde yaşamadıysa evde hiç sorumluluk verilmediyse. biraz bunlar aklıma takılır. sorun yaş değil de mesela şu oluyor: 30+ bir kadın senelerdir parasını kazanıyorsa, kendi hayat düzeni varsa adamın bunlar yoksa kadını zorlayabilir.

ama işi gücü varsa ya da bir düzeni varsa, hayatını kendi kararlarıyla çekip çevirebiliyorsa yaş tek kıstas değil.

Ben kadının bir yaş bile küçük olmasını garipserdim eskiden, ne saçmaymış meğer. Şimdi ben 32 eşim 29.. Evet sizinki kadar fark yok ama denemeden olup olmayacağını bilemezsin önemli olan kişilikler bence artık buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…