- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
O zaman neden evlendiniz,nasıl bile bile kendinizi bu saçmalığa ikna ettiniz???? Sizin için evlilik buysa ben adamı 6 senede ara ara görmeye razıyım bekar gibi yaşarım ama bir yandanda evliliğin tüm yükü altında ezilirim derseniz buyrun devam edin .... Ha birde gelip gittiği dönemlerden birinde bir de bebek patlatır artık kontroldu, doğumdu,tek başına büyütme derken müthiş mücadele aksiyon hayatı yaşarsınız...
O zaman neden evlendiniz,nasıl bile bile kendinizi bu saçmalığa ikna ettiniz???? Sizin için evlilik buysa ben adamı 6 senede ara ara görmeye razıyım bekar gibi yaşarım ama bir yandanda evliliğin tüm yükü altında ezilirim derseniz buyrun devam edin .... Ha birde gelip gittiği dönemlerden birinde bir de bebek patlatır artık kontroldu, doğumdu,tek başına büyütme derken müthiş mücadele aksiyon hayatı yaşarsınız...
O zaman sen istifa et kocanin yaninda yasa madem. Oralarda biseyler bulursun. İnsan sevdigi icin neler yapar.
Polislik de rahatlığı ile bilinen bi meslek zaten, istediğin yerde duramayacağını sen de biliyodun.Kalma talebime rağmen tayin oldum değişen o ve kimse yeni evlisin demedi
Rahat batmadı yaş geçiyodu seni tanıyoruz Pembo şimdi yapma.
Polislik de rahatlığı ile bilinen bi meslek zaten, istediğin yerde duramayacağını sen de biliyodun.
Yımırtalar öyle demiyo.İkna edildim yaş geçse de yaşımı göstermiyorum ki
Yımırtalar öyle demiyo.
Polis isen sürprizlere açık olmanız gerektiğini de biliyodunuz.ben napayım peki durdurmadıklarında ki eşimde biliyordu
Bence 1 yil ucretsiz hakkini kullan kocanin yaninda onun maasiyla bi yasa. Seneye de karar verin ne yapmak istediginize.İşte bunu bana söylüyor niye erkek yapmak zorunda kadın yapsın diyor siz de sevse yapar diye erkeğe yükleniyorsunuz o da kadın yapar mı yapmaz diyor olay
Ondan kopuyor
Bence 1 yil ucretsiz hakkini kullan kocanin yaninda onun maasiyla bi yasa. Seneye de karar verin ne yapmak istediginize.
Polis isen sürprizlere açık olmanız gerektiğini de biliyodunuz.
Hayır saçmalık bu. Geçim derdine neden düşüyormuş onu anlamadim. Bunu isteyemiyorsan başka biri ile evlenmeliydin.Onun hayatı sıfırlanacak ben niye onun hayatını benim yanımda kal diye sıfırlayayım mantıklı mı
İşte bazen korunmayabiliyor. İşini de biz mi öğretelim şimdi?Aile birliği korunuyor
yetiyor ama adam ev araba almak için ve benden az kazanmak istemediği için gelemiyor
İşte adam kadın parası yemek istemiyor
Bu adam, adam dediğiniz eşiniz değil mi neden böyle yazıyorsunuz?Ben kamudayım evlenince doğu iline tayinim çıktı 2.ayda adam geldi buralarda evlilik borçu var iş bulamadı döndü ve ben 6 yıl buradayım
çocuk varsa beklerim (mecburiyetten) ama canıma tak dediği anda boşarım, çocuk yoksa hiç beklemem, hatta evlenmezdim bile.Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Soruyu yanlış soruyorsun ortalık karışıyor. 6 yıl kocayı beklemeyeceksin, kocan 6 yıl seni bekleyecek. Milletin devreler yanmış eşin gidiyor zannettikleri için, yok çakılı yok tayin bilmem ne. Giden sensin, dönecek olan da sen olacağına göre bekler misiniz diye sorması gereken de eşin.Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Soruyu yanlış soruyorsun ortalık karışıyor. 6 yıl kocayı beklemeyeceksin, kocan 6 yıl seni bekleyecek. Milletin devreler yanmış eşin gidiyor zannettikleri için, yok çakılı yok tayin bilmem ne. Giden sensin, dönecek olan da sen olacağına göre bekler misiniz diye sorması gereken de eşin.
Ortada evlilik yok ki boşanma olsunBeklemicezde napıcaz bosanıcaz mı diyen arkadaşlar birşey yapmanıza gerek yok zaten boşanırsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir biraz gerçekçi olun 6 yıl ya
Adam gelmiyor, geleceğim de demiyor. Bu durumda beklemenin manası yok ki. İstifa etmek gibi bir düşünceniz de yok anladığım kadarıyla- ki olmasın da. Yanlış ve plansız bir evlilik olmuş üzgünüm.O gelmediği için ben de bekliyorum benim gelme durumum olmadığı için o da bekliyor yani 2 kişi de bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?