6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk istemesem yaşım geçiyor olmadı dondurma yapacağım

Böyle olacağı belli değildi istemeden olan tayin

İşte bunu bana söylüyor niye erkek yapmak zorunda kadın yapsın diyor siz de sevse yapar diye erkeğe yükleniyorsunuz o da kadın yapar mı yapmaz diyor olay
Ondan kopuyor
O zaman sen istifa et kocanin yaninda yasa madem. Oralarda biseyler bulursun. İnsan sevdigi icin neler yapar.

İşte bunu bana söylüyor niye erkek yapmak zorunda kadın yapsın diyor siz de sevse yapar diye erkeğe yükleniyorsunuz o da kadın yapar mı yapmaz diyor olay
Ondan kopuyor
Bence 1 yil ucretsiz hakkini kullan kocanin yaninda onun maasiyla bi yasa. Seneye de karar verin ne yapmak istediginize.

yetiyor ama adam ev araba almak için ve benden az kazanmak istemediği için gelemiyor

İşte adam kadın parası yemek istemiyor

Ben kamudayım evlenince doğu iline tayinim çıktı 2.ayda adam geldi buralarda evlilik borçu var iş bulamadı döndü ve ben 6 yıl buradayım
Bu adam, adam dediğiniz eşiniz değil mi neden böyle yazıyorsunuz?
Önünü sonunu düşünmeden evlenmişsiniz. Şark görevine tabi olduğunuz, tayininizin çıkabileceği önceden belli değil miydi? Bunları konuşup anlaşmış olmanız gerekirdi. Ha anlaşılmasına rağmen şimdi “adam” yan çiziyorsa umrumda olmazdı. İster gelir ister dış kapının mandalı olur o saatten sonra.

Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Soruyu yanlış soruyorsun ortalık karışıyor. 6 yıl kocayı beklemeyeceksin, kocan 6 yıl seni bekleyecek. Milletin devreler yanmış eşin gidiyor zannettikleri için, yok çakılı yok tayin bilmem ne. Giden sensin, dönecek olan da sen olacağına göre bekler misiniz diye sorması gereken de eşin.

O gelmediği için ben de bekliyorum benim gelme durumum olmadığı için o da bekliyor yani 2 kişi de bekliyor

Beklemicezde napıcaz bosanıcaz mı diyen arkadaşlar birşey yapmanıza gerek yok zaten boşanırsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir biraz gerçekçi olun 6 yıl ya
Ortada evlilik yok ki boşanma olsun sadece kağıt üstünde. Ciddi ciddi beklemek lazım yazanlar da olmuş enterasan

O gelmediği için ben de bekliyorum benim gelme durumum olmadığı için o da bekliyor yani 2 kişi de bekliyor
Adam gelmiyor, geleceğim de demiyor. Bu durumda beklemenin manası yok ki. İstifa etmek gibi bir düşünceniz de yok anladığım kadarıyla- ki olmasın da. Yanlış ve plansız bir evlilik olmuş üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…