6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk da benim için sorun onu da düşündüm yani çözüm odaklı olmaması yüzünden ki evlenirken ben gelirim aşkım diyen biriydi şimdi erken çıktı bahanesi vs yani çorba oldu iş
Bu adamın kendi işini yapacağı belliydi yani, en azından sen öyle diyodun sorduğumuzda. Mimarlarla çalışıyo diyodun, yalılara mobilya yapıyo diyodun. Sana ne sürpriz oldu bu konuda hiç anlamadım.

E normal. Uye, google translate gibi konusuyor

Altı yıl çok uzun bir süre. İnsan için değişim kaçınılmazdır. Altı yılda siz de çok değişeceksiniz, eşiniz de. Bu süreci ayrı ayrı yaşadığınız için de bir araya geldiğinizde mental ve duygusal olarak birbirinizden uzaklaşmış olma olasılığınız çok yüksek olur bence.

6 yil cok uzun ve araniz cok sogur. Baska baska insanlar da olcak etrafinda. Esinin gidecegi yerde hic mi sana is yok. Lütfen yok deme gerekirse home offis calis yada bi baska branş iş bak. Yeterki geçiminiz aksamasın huzurunuz mutluluğunuz olsun. Öbür türlü bir sürü sıkıntı yaşarsınız.

Atalarımız hiç bir sözü boş yere dememiştir
Gözden uzak olan gönülden de ırak olur

Kaldı ki devlet görevi değil bir sey değil mobilyacı adam o size uyacak siz ona değil

Yeni evlisiniz adam niye kabul ediyor bunu ne saçma ben hakaret sayarım zorunluluk yok bir şey yok ne demek bu resmen özgür takılmak istiyor

Kesınlıkle. Hayatımda ılkdefa uzal ılıskı yasıyorum ki yazlık yerdeyız suan rahat ama kışın sıkıntı. Yani bide uzaktan bıseyler yasataıp ben aldatılmadım dıyen herkes bana göre salaktır kendımde dahil bu arada. Kaldı kı evlilik yuvadır bırlıktelıkdır 6 yıl ayrı olcaksam Nıye evleneyim ya

Sonra niye memlekette hıcbısey duzgun değil herkes ısıne gelenı kullanıyor. Art nıyet. Rabbım herkesi layıkıyla memurıyete getirtsin.

Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Bile bile evlenmezdim.
En baştan 6 yılı göze almazdım.
Kocam da bilmem kaç sene uzak kalmayı tercih etmezdi.
Normal bir erkek 6 sene beklemek istemez. Özel sektörde çalışan adam hele az kazanayım ama karım yanımda olsun der.
Olmayacak işlere girmişsiniz

Benim tayinim çıkıyorsa, eş durumu yapamiyorsam, eşim benimle gelecek.
Bekar hayatı yaşamak istesem zaten evlenmezdim. 6 yıl cok uzun, bugün doğan bir bebeğin okula başlayacağı zamana tekabul ediyor. Kabul edilecek gibi değil, hadi kabul ettiniz diyelim eşiniz gelmiyorsa da, her ay birbirinizin yanina gidip gelecek şekilde düzen oluşturmalisiniz. Tabi bu maddi açıdan sizi yıpratabilir

Altı yıl sonra çocuk düşünseniz yaş ilerliyor olur mu bilemezsiniz daha evlilik bile oturmamış olacak ayrı olduğunuz için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…