- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
2 yıl ücretsiz izin alın eşinizin Yanında olun. O 2 yılda belki tayin durumları değişir.
Sizde eş durumu, mazeret vs tayinleri veya becayiş benzeri durumlar yok mu?Bizim birimde doğu görevi uzuyor öyle olmuyor maalesef yani sistem sıkıştırdı beni
Sizde eş durumu, mazeret vs tayinleri veya becayiş benzeri durumlar yok mu?
Sizi ki de mi zorunlu hizmet?Maalesef şark zorunlu hizmet
Bu adamın kendi işini yapacağı belliydi yani, en azından sen öyle diyodun sorduğumuzda. Mimarlarla çalışıyo diyodun, yalılara mobilya yapıyo diyodun. Sana ne sürpriz oldu bu konuda hiç anlamadım.Çocuk da benim için sorun onu da düşündüm yani çözüm odaklı olmaması yüzünden ki evlenirken ben gelirim aşkım diyen biriydi şimdi erken çıktı bahanesi vs yani çorba oldu iş
E normal. Uye, google translate gibi konusuyorben bu konudan bişey anlamadım. çakılı kadro demişsiniz , memurum demişsiniz, tayin oldum demişsiniz. özel sektörse dahi 360 gün çalışmayı belgelediğinizde tayin hakkı doğar. siz ne iş yaptığınızı şartlarınızı biliyor musunuz ? 657 mi tabisiniz ? çakılı iseniz nasıl tayin oldunuz ?
E normal. Uye, google translate gibi konusuyor
6 yil cok uzun ve araniz cok sogur. Baska baska insanlar da olcak etrafinda. Esinin gidecegi yerde hic mi sana is yok. Lütfen yok deme gerekirse home offis calis yada bi baska branş iş bak. Yeterki geçiminiz aksamasın huzurunuz mutluluğunuz olsun. Öbür türlü bir sürü sıkıntı yaşarsınız.Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Kesınlıkle. Hayatımda ılkdefa uzal ılıskı yasıyorum ki yazlık yerdeyız suan rahat ama kışın sıkıntı. Yani bide uzaktan bıseyler yasataıp ben aldatılmadım dıyen herkes bana göre salaktır kendımde dahil bu arada. Kaldı kı evlilik yuvadır bırlıktelıkdır 6 yıl ayrı olcaksam Nıye evleneyim yaDürüst cevap veriyorum, hayır.
Çok uzun süreli uzaktan ilişki ve evliliğe karşıyım ben. İhtiyacım olduğunda yanımda olmayacak, üzüldüğümde sevindiğimde bir ekranın arkasından görebileceğim biriyle gerçek hissedemem ben.
Kısacası adım evli olacak ama yapayalnız olacağım. I-ıh mantıklı değil.
Sonra niye memlekette hıcbısey duzgun değil herkes ısıne gelenı kullanıyor. Art nıyet. Rabbım herkesi layıkıyla memurıyete getirtsin.Benim iş arkadasim bunu yapti. Esi gurcistanda cok iyi bir goreve kabul edildi. Kiz cocuktan dolayi 2 yil ucretsize cikti. Tam bitmesine yakin bi cocuk daha yapti. 2 yil daha kaldi. Sonra normal izni vs derken 5 sene sonra baya zengin olarak dondu.
Canım adam özgür olmak özgür takılmak ıstıyor senı tıkıp kendı takılmak ıstıyorİşte adam kadın parası yemek istemiyor
Bile bile evlenmezdim.Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?