- 2 Şubat 2025
- 631
- 1.474
- 28
- 26
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
atıyor gibi geldi bana, sözleşmeli galiba, ya da hiç memur değil, dandun konuşuyor zaten , değişik bi tarzı var. lcw de bimde dahi çalışsan tayinleri var eş durumundan. nerde çalışıyor anlamadım kiŞiştim yav.
Yok gayet anlatıyodu derdini, evlenince Türkçe'yi unutmuş.atıyor gibi geldi bana, sözleşmeli galiba, ya da hiç memur değil, dandun konuşuyor zaten , değişik bi tarzı var. lcw de bimde dahi çalışsan tayinleri var eş durumundan. nerde çalışıyor anlamadım kihayallerinde
polismiş, fbi mübarekYok gayet anlatıyodu derdini, evlenince Türkçe'yi unutmuş.
6 yıl alırı aşırı uzun, yıpratıcı bir süreç. Beklesenizde birleştiğinizde hiç birşey eskisi gibi olamazEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Neden altı yıl..3 yıl değil mi memurların tayin hakkıyetiyor ama adam ev araba almak için ve benden az kazanmak istemediği için gelemiyor
Gizli meslek de polislik.Çok gizli mesleği var herhalde. Zaten olacağina varıyor her şey. Yazık etmişsiniz kendinize.
ben özet geçeyim mi şöyle bir geçmişi taradım ; ) abla , lisans mezunu polis ailesi zenginmiş, zengin aile kızını polis yapmaz burası muallak. neyse evlenmiyor yaş geçiyor. biri var yaşı da var. lise mezunu aydınlık biriymiş, adamın ailesini biraz çöp gibi görüyor. mobilyacı çok iyi mobilyacı yalıları döşüyor falan demiş ama adama güvenmiyor evlilik sözleşmesi gibi bişey yapmış.bunlar evlenmiş polis kardeşin tayini doğuya çıkmış 6 yıl , ultra mobilyacı gelemiyor, karı parası yememek için ( benim tabirim değil sorry ) bunları niye konuşmamışlar bilemedim. polis kardeş şama falan atanmış galiba ki orada mobilyacılık yapılmıyormuş. durum bu. 2 dk okudum böyle bi özet geçebildimNikah masasında mı tanıştınız? Bunları önden anlaşıp sonra evlenmeniz gerekiyordu ya hani
Niye evlendiniz ki madem? 6 yıl çok uzun olmaz. Adam gelmem diyorsa parayı senden çok seviyor demek ki.Geliri iyi o sebeple gelemiyor
hayata böyle bakılmaz ki ? hiçbişeye böyle bakılmaz. mecburiyetse namus şeref meselesiyse para ise çocuğumun geleceği ise kocamın kariyeri ise açsam susuzsam kocama mecbursam o ise bu ise beklerim. siyah beyaz mı hayat. akıldışı evlilik yapıp tayinci halimle saçmaladıysam bi hata daha yapıp beklemem.Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Hayır uzun bir süreEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Boşver Pembe sen patlat bi çocuk oyalan, zaten adama da bayılmıyodun, evlenmek için evlenmiştin.Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
Adamı denk getirip çocuğu yapsa doğuda tek başına nasıl bakacak? Bir de polisse nöbeti olur şeyi olur. Hata x2 bence şu noktada çocuk.Boşver Pembe sen patlat bi çocuk oyalan, zaten adama da bayılmıyodun, evlenmek için evlenmiştin.
Boşver Pembe sen patlat bi çocuk oyalan, zaten adama da bayılmıyodun, evlenmek için evlenmiştin.
2 yıl ücretsiz izin alın eşinizin Yanında olun. O 2 yılda belki tayin durumları değişir.Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?