6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam basen görev sebebiyle 10 gün şehir dışına falan çıkıyor onda bile yapamıyorum hemen gelsin istiyorum. Ben asla yapamazdım. Bunları baştan konuşmanız gerekirdi dicem ama konusmussunuz adam sonradan yan çizmiş gelemem demiş. Belli ki onun aklında farklı şeyler var. Bilemiyorum çok zor bir durum ben olsam yapamazdım sonu muhakkak ayrılıkla biterdi kendimi tanıyorum çünkü. Evliliği devam ettirmek istiyorsanız bi çözüm yolu bulmanız lazım yoksa biter bu evlilik benden söylemesi.

Beklemem

Bu soruyu evlenmeden önce sormayıp evlendikten 2 ay sonra sormak hangi mantığın ürünü?
Cakili kadro olduğunuz, eşinizin orada olma zorunluluğu yeni öğrendiğiniz şeyler değil en nihayetinde şimdi mi sorun oldu bu durum?
Evleneyim de sonrasını sonra düşünürüm kafasını yaşıyorsunuz hayırlı uğurlu olsun. Madem soru sormuşsun kendime gore uyarlayip cevap verdigimde zaten evlenmezdim diyelim evlendim sonuçta kabullenmisim ki evlenmişim bosanmazdim.
20 yıllık evliyim ve evliligimin ilk başları bu şekilde olacaksa ne anlamı var ki? Niye evleneyim ki?
Yaklaşık 1.5 yıldır esim başka şehirde projede gorevli 2 ayda bir gelebiliyor o da 1 haftaligina felan.
Ama bizim uni. okuyacak bir evladimiz var ve haliyle artik yaslarimiz da genc degil bazi seyleri zamaninda doya doya yasadik birikim yapma vakti diye dusunduk bu karari aldik.
Ben cok genc olsam bu ayriliktan etkilenirdim evet ama boyumca kizim var hayata daha farkli bir acidan bakmam gerekiyor.
Yani demem o ki bunlarin bastan dusunulmesi gerekiyordu simdi degil.
Uzun sureli evliliklerde bazi seyleri tolore etmek daha kolay ama yeni evliyken no.
Sorun degil ki evlenmissin hele az bekle bakalim.

Baştan konuşuldu şimdi yan çizen eş var konuşmadan evlenme yaşını geçtim 36 dayım

Baştan konuşuldu şimdi yan çizen eş var konuşmadan evlenme yaşını geçtim 36 dayım

6 sene ayrı kalabildiğim bir erkeğe güvenmezdim şahsen türlü türlü düşüncelere girerdim ki o düşüncelerim mutlaka gerçekleşirdi 6 sene cok cok uzun bir süre

Evli olduğunu bildiğini herkesi ki öyle bişey olmayacağını söylüyor
E ne diyecekti zaten başka? Ben eşimi 6 yıl asla beklemem. Bu adam 6 senede ne yapacak benden uzakta? İhtiyaçlar ne olacak? Ben bir erkeğin 6 sene bunlardan uzak kalacağını asla sanmıyorum değil 6 sene 1 sene bile çok zor. Kendini avutma. Alnında evli yazsa ne olur ayrıca

Kesinlikle hayır 6 yılda neler değişir günden güne bile değişiyor bukadar uzaklık başka maceralara yelken actirir

Ama sık sık bir araya geliyoruz

Ne olduguna gore değisir. Ama sizin durumunuzda beklemem.Ben 6 senedir evliyim ve coook uzun bir sure. Ve mesafe cok fazla. Oyle haftasonu gelgitde olmaz sürekli en eşimle bir sene ayrı kaldım. Haftasonları geldi gitti.Ama yasayınca anlıyorsunuz ki olacak iş degil.

Açıkçası beklemem hayat geçip gidiyor. Evlenmiş olmam bir şeyi değiştirmiyor. Benden uzaktaki adamı ne yapayım.

Yani ama işte henüz çok yeni evlilik
Olsun yeni eski fark etmez. Eşiniz sizi oyuna getirmiş gibi olmuş farkında mısınız? Bakın ben turizmdeyim yıllardır. Burada sezonluk olarak gelip ya da kadrolu gelip eşlerini arkalarında bırakan bir sürü kişi oluyor ve maalesef ayrı kalınca insanlar farklı şeylere yöneliyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…