- 12 Ocak 2015
- 68
- 82
- 288
- 33
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
BeklememEşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Bu soruyu evlenmeden önce sormayıp evlendikten 2 ay sonra sormak hangi mantığın ürünü?
Cakili kadro olduğunuz, eşinizin orada olma zorunluluğu yeni öğrendiğiniz şeyler değil en nihayetinde şimdi mi sorun oldu bu durum?
Evleneyim de sonrasını sonra düşünürüm kafasını yaşıyorsunuz hayırlı uğurlu olsun. Madem soru sormuşsun kendime gore uyarlayip cevap verdigimde zaten evlenmezdim diyelim evlendim sonuçta kabullenmisim ki evlenmişim bosanmazdim.
20 yıllık evliyim ve evliligimin ilk başları bu şekilde olacaksa ne anlamı var ki? Niye evleneyim ki?
Yaklaşık 1.5 yıldır esim başka şehirde projede gorevli 2 ayda bir gelebiliyor o da 1 haftaligina felan.
Ama bizim uni. okuyacak bir evladimiz var ve haliyle artik yaslarimiz da genc degil bazi seyleri zamaninda doya doya yasadik birikim yapma vakti diye dusunduk bu karari aldik.
Ben cok genc olsam bu ayriliktan etkilenirdim evet ama boyumca kizim var hayata daha farkli bir acidan bakmam gerekiyor.
Yani demem o ki bunlarin bastan dusunulmesi gerekiyordu simdi degil.
Uzun sureli evliliklerde bazi seyleri tolore etmek daha kolay ama yeni evliyken no.
Sorun degil ki evlenmissin hele az bekle bakalim.
Bu soruyu evlenmeden önce sormayıp evlendikten 2 ay sonra sormak hangi mantığın ürünü?
Cakili kadro olduğunuz, eşinizin orada olma zorunluluğu yeni öğrendiğiniz şeyler değil en nihayetinde şimdi mi sorun oldu bu durum?
Evleneyim de sonrasını sonra düşünürüm kafasını yaşıyorsunuz hayırlı uğurlu olsun. Madem soru sormuşsun kendime gore uyarlayip cevap verdigimde zaten evlenmezdim diyelim evlendim sonuçta kabullenmisim ki evlenmişim bosanmazdim.
20 yıllık evliyim ve evliligimin ilk başları bu şekilde olacaksa ne anlamı var ki? Niye evleneyim ki?
Yaklaşık 1.5 yıldır esim başka şehirde projede gorevli 2 ayda bir gelebiliyor o da 1 haftaligina felan.
Ama bizim uni. okuyacak bir evladimiz var ve haliyle artik yaslarimiz da genc degil bazi seyleri zamaninda doya doya yasadik birikim yapma vakti diye dusunduk bu karari aldik.
Ben cok genc olsam bu ayriliktan etkilenirdim evet ama boyumca kizim var hayata daha farkli bir acidan bakmam gerekiyor.
Yani demem o ki bunlarin bastan dusunulmesi gerekiyordu simdi degil.
Uzun sureli evliliklerde bazi seyleri tolore etmek daha kolay ama yeni evliyken no.
Sorun degil ki evlenmissin hele az bekle bakalim.
Taş çatlasa 2 sene idare edilir. Ben en fazla 1 sene sabrederim. 6 yıl aşırı uzuuun.
Vatikanda Papa mı? Gabar dağında general mi? Neyini bekleyecem 6 sene?
6 sene ayrı kalabildiğim bir erkeğe güvenmezdim şahsen türlü türlü düşüncelere girerdim ki o düşüncelerim mutlaka gerçekleşirdi 6 sene cok cok uzun bir süre
Yol verin gitsinMaaşı iyi diye başka ilde yaşamak istiyor
E ne diyecekti zaten başka? Ben eşimi 6 yıl asla beklemem. Bu adam 6 senede ne yapacak benden uzakta? İhtiyaçlar ne olacak? Ben bir erkeğin 6 sene bunlardan uzak kalacağını asla sanmıyorum değil 6 sene 1 sene bile çok zor. Kendini avutma. Alnında evli yazsa ne olur ayrıcaEvli olduğunu bildiğini herkesi ki öyle bişey olmayacağını söylüyor
E ne diyecekti zaten başka? Ben eşimi 6 yıl asla beklemem. Bu adam 6 senede ne yapacak benden uzakta? İhtiyaçlar ne olacak? Ben bir erkeğin 6 sene bunlardan uzak kalacağını asla sanmıyorum değil 6 sene 1 sene bile çok zor. Kendini avutma. Alnında evli yazsa ne olur ayrıca
Evli olduğunu bilmeleri neyi değiştiriyor. Evliler aldatmıyor mu? Erkeği geçtim kadın için de yazık 6 sene...Evli olduğunu bildiğini herkesi ki öyle bişey olmayacağını söylüyor
Evli olduğunu bilmeleri neyi değiştiriyor. Evliler aldatmıyor mu? Erkeği geçtim kadın için de yazık 6 sene...
36 yaşındasınız 42 demi yanınızda olacak. Kendinizi düşünün evliliği değil.
Tabi millet aaa bu evli diye uzak duracak çünkü hep öyle yaparlar.Evli olduğunu bildiğini herkesi ki öyle bişey olmayacağını söylüyor
Olsun yeni eski fark etmez. Eşiniz sizi oyuna getirmiş gibi olmuş farkında mısınız? Bakın ben turizmdeyim yıllardır. Burada sezonluk olarak gelip ya da kadrolu gelip eşlerini arkalarında bırakan bir sürü kişi oluyor ve maalesef ayrı kalınca insanlar farklı şeylere yöneliyorlar.Yani ama işte henüz çok yeni evlilik
İşte çok yeni evlilikte sizle çok zaman geçirmek istemeyen bir koca var. İlk yıllarda insanın ayrı durmak istememesi beklenir. Adamın bu isteğinin olmaması da sorunYani ama işte henüz çok yeni evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?