6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte çok yeni evlilikte sizle çok zaman geçirmek istemeyen bir koca var. İlk yıllarda insanın ayrı durmak istememesi beklenir. Adamın bu isteğinin olmaması da sorun
Adam kadın parası yemek istemiyom demiş, Pembo'nun da pek itirazı olmamış bu konuda, çünkü evlilik yapmak için yapılan bir evlilik. Çok koymaz bunlara o yüzden.

İstiyor hayatını bilinmeze sürüklemek istemiyor erkek sonuçta
Hııı hııı tamam pembiş ,sen bu numaraları yemeye istekli olabilirsin,ama akıllı kadınlar bunu yemez.Adam yeni evli olduğu sözde sevdiği kadının yanında kalmak için çare aramak yerine ikinci ev ve araba almak için çare arıyor.Seni çok düşünüyor canım çok ......

Gelip gidip bakacağım durumlara diyor

Gelip gidip bakacağım durumlara diyor
Anladigim kadariyla sevgi bagiyla kurulmus bir evlilik degil, "ama cook yeni" diye evliliginiz bosanmak istemiyorum demeniz sadece bahane bu durumda.

Sizin tek bir careniz var ya esinizin isini siz ayarlayacaksiniz ve yanınıza hazir ayarlanmis bir ise gelecek ya da ayrilacaksiniz.

36 yaşında sevmeden evleneceğimi düşündürten nedir anlamıyorum

Kendini düşünüyor geleceğini senin kurulu düzenli işin var bana sıfırdan başla diyorsun diyor

36 yaşında ben 37 yaşında adam koskoca başka seçenek yokken evlilik olsun diye mi evlendik şaka gibisiniz rahat mı battı yani
E işte zaten ikinizin de evlilik olsun diye yaptığı bir evlilik, arada sıkı bir bağ yok, belki güvenmiyor da sana. Bu iş çok sürmez yakında boşanırsınız.

Cevap net "kimse beklemez". Herkes aynı cevabı vermiş. Hadi ben gidiyorum dediğinde bari dilekceni yaz öyle git diyecektiniz ( her şeye para odaklı bakılınca başka çözüm aklınıza gelmemesi normal. Aile böyle bir şey değil.)

Türkiye sıralamasında en küçük son 3 ilden birinde ikamet ediyorum. Bir arkadaşım var Çakılı kadro. Düşünün sizin gibi altı sene sonra ümiti bile yok. Eşi var büyükşehirden geldi burada üç aylık dört aylık üç aylık dört aylık işlere girip çıkıyor kendisi mühendis özel sektörde. Yani şunu söylemek istiyorum gelen geliyor. Yapan yapıyor. Gelmek istese gelirdi

Beklemicezde napıcaz bosanıcaz mı diyen arkadaşlar birşey yapmanıza gerek yok zaten boşanırsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir biraz gerçekçi olun 6 yıl ya
Bi de belli yaşa gelinmiş, resmen beklerken yaşlanıcaklar.

Bi de belli yaşa gelinmiş, resmen beklerken yaşlanıcaklar.
Aynen gençte değiller ki 20 li yaşlarda olsa dicem ki git gel o heycanla belki olur ama olmaz yani 20 yıl olucak biz birlikteyiz 6 sene ayrı yaşıcaz dese derim ki hadi bye ben kimseyi bekleyemem 6 sene aşk meşk hikaye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…