- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Adam kadın parası yemek istemiyom demiş, Pembo'nun da pek itirazı olmamış bu konuda, çünkü evlilik yapmak için yapılan bir evlilik. Çok koymaz bunlara o yüzden.İşte çok yeni evlilikte sizle çok zaman geçirmek istemeyen bir koca var. İlk yıllarda insanın ayrı durmak istememesi beklenir. Adamın bu isteğinin olmaması da sorun
Adam kadın parası yemek istemiyom demiş, Pembo'nun da pek itirazı olmamış bu konuda, çünkü evlilik yapmak için yapılan bir evlilik. Çok koymaz bunlara o yüzden.
İşte çok yeni evlilikte sizle çok zaman geçirmek istemeyen bir koca var. İlk yıllarda insanın ayrı durmak istememesi beklenir. Adamın bu isteğinin olmaması da sorun
Bahaneİstiyor hayatını bilinmeze sürüklemek istemiyor erkek sonuçta
E işte zaten ikinizin de evlilik olsun diye yaptığı bir evlilik, arada sıkı bir bağ yok, belki güvenmiyor da sana. Bu iş çok sürmez yakında boşanırsınız.Ben söyledim sorun yok burada iş gerçekten sıkıntı
Hııı hııı tamam pembiş ,sen bu numaraları yemeye istekli olabilirsin,ama akıllı kadınlar bunu yemez.Adam yeni evli olduğu sözde sevdiği kadının yanında kalmak için çare aramak yerine ikinci ev ve araba almak için çare arıyor.Seni çok düşünüyor canım çok ......İstiyor hayatını bilinmeze sürüklemek istemiyor erkek sonuçta
Hııı hııı tamam pembiş ,sen bu numaraları yemeye istekli olabilirsin,ama akıllı kadınlar bunu yemez.Adam yeni evli olduğu sözde sevdiği kadının yanında kalmak için çare aramak yerine ikinci ev ve araba almak için çare arıyor.Seni çok düşünüyor canım çok ......
Nerde iş sıkıntıBen söyledim sorun yok burada iş gerçekten sıkıntı
Anladigim kadariyla sevgi bagiyla kurulmus bir evlilik degil, "ama cook yeni" diye evliliginiz bosanmak istemiyorum demeniz sadece bahane bu durumda.Gelip gidip bakacağım durumlara diyor
Nerde iş sıkıntı
İnsanların mobilya ihtiyacı olmayan bir şehirde yaşıyorsunuz demek çok ilginç neresi acaba
Siz bastan kendimi kandircam yardım edin deseydiniz ona göre yazardık kuzum
Anladigim kadariyla sevgi bagiyla kurulmus bir evlilik degil, "ama cook yeni" diye evliliginiz bosanmak istemiyorum demeniz sadece bahane bu durumda.
Sizin tek bir careniz var ya esinizin isini siz ayarlayacaksiniz ve yanınıza hazir ayarlanmis bir ise gelecek ya da ayrilacaksiniz.
Hııı hııı tamam pembiş ,sen bu numaraları yemeye istekli olabilirsin,ama akıllı kadınlar bunu yemez.Adam yeni evli olduğu sözde sevdiği kadının yanında kalmak için çare aramak yerine ikinci ev ve araba almak için çare arıyor.Seni çok düşünüyor canım çok ......
E işte zaten ikinizin de evlilik olsun diye yaptığı bir evlilik, arada sıkı bir bağ yok, belki güvenmiyor da sana. Bu iş çok sürmez yakında boşanırsınız.
Rahat batmadı yaş geçiyodu seni tanıyoruz Pembo şimdi yapma.36 yaşında ben 37 yaşında adam koskoca başka seçenek yokken evlilik olsun diye mi evlendik şaka gibisiniz rahat mı battı yani
Bi de belli yaşa gelinmiş, resmen beklerken yaşlanıcaklar.Beklemicezde napıcaz bosanıcaz mı diyen arkadaşlar birşey yapmanıza gerek yok zaten boşanırsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir biraz gerçekçi olun 6 yıl ya
Aynen gençte değiller ki 20 li yaşlarda olsa dicem ki git gel o heycanla belki olur ama olmaz yani 20 yıl olucak biz birlikteyiz 6 sene ayrı yaşıcaz dese derim ki hadi byeBi de belli yaşa gelinmiş, resmen beklerken yaşlanıcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?