6 yıl nişanlılık ?

Bana sarılmayan adamın değil yüzüğünü takmak şeyime bile takmam. Kafama yani

sorun kızlar içine düşüyomuş

düşse nolcak ki çocuk zararsız zaten. yapacak olsa kız arkadaşı yanında...kaldı ki kızlar da aç mı.. okul açılalı ne kadar oldu. daha öğrenemediler mi bunların çıktıklarını. gerçi el ele falan görmüyorlarsa.. yani bu da benim doğama ters ki kızlar bir erkeğin tepesine üşüşecek ben de onlardan biri olacağım...bu da komik..

ya aseksüel ya farklı cinsel tercihleri var ya da konu sahibi kendş kendne gelin güvey oluyo sevgilim diye.
ama kk da bile okuduk, bilmemkaç aylık yıllık evliyim hala bakireyim ya da eşimi gay sitesinde yakaladım diyenleri,
neyse daha 18 yaşında gencecik bi kız, derslerine konsantre olsun zaten hayat gösterecek zamanla herşeyin düşündüğü kadar saf pembe olmadığını.

İyi güzelde bence aşk bunlardan daha önemli.onlar olmadan gayet mutlu yaşayabiliriz.Artık banada güzel birşeymiş gibi gelmemeye başlıyo sarılmak fln

İyi güzelde bence aşk bunlardan daha önemli.onlar olmadan gayet mutlu yaşayabiliriz.Artık banada güzel birşeymiş gibi gelmemeye başlıyo sarılmak fln

aşk = sex
bu kadar açık ve net

tam m cnm yaşa sen bunlar olmadan, aslında görüşmeye bi araya gelmeye de gerek yok, telepatik olarak yürütebilrsiniz bence siz bu ilişkiyi

katıldım canım tüm dediklerine...benim abimde bu tiplerden..zeki, akılcı, kızlarla onla bunla ilgisi iç yoktur...27 yaşında, kız gelip tekllif etmese gözü görmez yani ona ilgisi olan bi kızı...gay mi hayır...hayat felsefesi, yapı meselesi...asla boş konuşmaz garantiidir...yabi ama madem bunların adları sevgili, okuldakilerin bilmesi kadar doğal bişey yok, illa da elini tutsun gezsin diye bi kural yok, ama sevgili olduklarını ilişki içinde oldukarını saklamalarına gerek yok...nişan sa çok ciddi bi adımdır, ama kendi aralarında yüzük olabilir, bana her ne kadar çocuksa gelsede bende 18 yaşımda takmıştım ünide :)

benim erkek arkadasım da aynı,
fakat konu sahibinin yorumlara verdigi cevapları gordukce bu cocukta bir sorun var demeye baslıyorsun...
ciddiyetinden, tutuk oldugundan vs degil, adam boyle bir duyguyu hissetmeiyor ve dogal karsılamıyormus,
bizim konu sahibini de mantıksal olarak ikna etmis, cocuk ne derse o da tamam diyor.

Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil

Nişanı sevgiliniz istiyor ama kızlara yüzü de yine o veriyor.
Kızlar çok yapışkan diyelim ama bir gelir iki gelir üç de karşılık bulmazlarsa onlarda gelmez..
Madem sevgiliniz bu kızları uzaklaştırmak için parmağına yüzük istiyor, alın bir tane altın alyans görünümlü 5 tl lik bir yüzük takın ve biz sözlüyüz, nişanlıyız deyin millete olsun bitsin..
Nerden bilecekler aile nişanı mı? sizin kendi aranızda ki nişan mı..?

Bana sarılmayan adamın değil yüzüğünü takmak şeyime bile takmam. Kafama yani
al benden de o kadar.

*

konu sahibi yaşın 18 sen ünv. sınavına bak..
anladığım kadarıyla sevgilin hem çalışkan inek tabiri yapılan hem yakısıklı hem küpeli biri.!

ama gel gör ki sevgili olduğunuzu kimse bilmiyor demek ki kızlar açıkara asılıyorlar ona.

ve sevgilim dediği kişiye sarılmadı,gözleri yanarak bakmadı elini tutmadı.pehh! libido diye birsey var yahu

Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil

Cinselliğin ne demek olduğunu bilmediğin icin bu kadar rahat konusuyosun. Biraz büyü ilerde tekrar konuşalım.

Bu kadar kadın ağız birliği etmişcesine aynı seyi söylüyorsa vardır bir bildiğimiz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…