sorun kızlar içine düşüyomuş
O nasıl oluyomuş ya?
Cocuğun tercihleri farklı olabilir.
Ben ayrıldığım kocama bile sarılmak istiyorum, sorun bende mi acaba
ya aseksüel ya farklı cinsel tercihleri var ya da konu sahibi kendş kendne gelin güvey oluyo sevgilim diye.tatlım katıl veya katılma.. bu kadar insan aynı şeyi söylüyoruz, biraz büyük sözü dinle.. seni tanımayız-etmeyiz..bizim için ayrılsan ne olur, evlensen ne olur.. sen kendini düşün, hiç mi istemezsin sarılarak gezmek, öpmek.. varsayalım ki evlendin, dışarıda el ele gezen çitleri görünce kendi no-frost'dan hallice eşinden rahatsızlık duymayacak mısın? kaldı ki anne-baba gibi değildir eşe sarılmak.. özeldir, duygusaldır, romantiktir, antidepresandır, ağrı kesicidir.. bu duygudan bir ömür boyu mahrum kalmak zor olmayacak mı? özetle 7/24 senden irrite oluyormuş gibi duran bir adamla ömür geçer mi? sana bir abla tavsiyesi, en güzel yaşlarını bu adamla harcama
tatlım katıl veya katılma.. bu kadar insan aynı şeyi söylüyoruz, biraz büyük sözü dinle.. seni tanımayız-etmeyiz..bizim için ayrılsan ne olur, evlensen ne olur.. sen kendini düşün, hiç mi istemezsin sarılarak gezmek, öpmek.. varsayalım ki evlendin, dışarıda el ele gezen çitleri görünce kendi no-frost'dan hallice eşinden rahatsızlık duymayacak mısın? kaldı ki anne-baba gibi değildir eşe sarılmak.. özeldir, duygusaldır, romantiktir, antidepresandır, ağrı kesicidir.. bu duygudan bir ömür boyu mahrum kalmak zor olmayacak mı? özetle 7/24 senden irrite oluyormuş gibi duran bir adamla ömür geçer mi? sana bir abla tavsiyesi, en güzel yaşlarını bu adamla harcama
İyi güzelde bence aşk bunlardan daha önemli.onlar olmadan gayet mutlu yaşayabiliriz.Artık banada güzel birşeymiş gibi gelmemeye başlıyo sarılmak fln
İyi güzelde bence aşk bunlardan daha önemli.onlar olmadan gayet mutlu yaşayabiliriz.Artık banada güzel birşeymiş gibi gelmemeye başlıyo sarılmak fln
katıldım canım tüm dediklerine...benim abimde bu tiplerden..zeki, akılcı, kızlarla onla bunla ilgisi iç yoktur...27 yaşında, kız gelip tekllif etmese gözü görmez yani ona ilgisi olan bi kızı...gay mi hayır...hayat felsefesi, yapı meselesi...asla boş konuşmaz garantiidir...yabi ama madem bunların adları sevgili, okuldakilerin bilmesi kadar doğal bişey yok, illa da elini tutsun gezsin diye bi kural yok, ama sevgili olduklarını ilişki içinde oldukarını saklamalarına gerek yok...nişan sa çok ciddi bi adımdır, ama kendi aralarında yüzük olabilir, bana her ne kadar çocuksa gelsede bende 18 yaşımda takmıştım ünide :)bütün yorumları şimdi okudum ve diyorum ki; kuzum bu adam yıllardır bütün kadınların arayıp bulamadığı erkek !
kimse bu açıdan yaklaşmamış olaya ama çocuğun haşnayla fişneyle işi yok. helal olsun ona bence ! yorumları yaparken herkes çocuğun henüz 18 yaşında olduğunu atlamış sanırım. çocuk daha 18inde ve hakkaten çocuk ! sınıfın da 1.siymiş kuzum benim aferin ona, sınıf kız erkek miktarı eşit olsa neyse ama sınıfın çoğunluğu kızsa ve bu çocuk sınıfın en çalıskanıysa ne yapsın garibim?
belli ki utangaç bi yapısı var hani vardır ya böyle hacker tipler adam inanılmaz zekidir ama kadınla kızla pek işi yoktur, gay de değildir elbette ama onun daha büyük hedefleri vardır kadın kız meseleleri basit seylerdir onun için, kadını kızı 1 numaralı yaşam iksiri olarak gören malesef bizim öküzlerimiz.
6 senedir bu kızla bağını koparmamışsa belli ki seviyor kuzum ama aşkı nasıl yaşayacağını bilmiyor daha. anlattıklarını okuyunca bir an kardeşim gibi kanım ısındı sevgiline, sarıp sarmalayasım geldi o masumluğunu.
bırakın da birileri de öpüşüp koklaşmadan yaşasın aşkını, ne aceleleri var ki ?
bi böyle adamlar var 6 sene elini bile tutmadığı kıza nişanlanalım diyor üstelik yakışıklı ve zeki, bir de bazı kızlarımızın 18inde gelip buraya ''sevgilim benimle birlikte olmak istiyor ne yapayım'' diye konu açmalarına sebebiyet veren herseyinden önce tek bi uzvu büyüyen abazan türk genci var.
ablacım, bu mert, yakışıklı, zeki, güvenilir adamı tut ve sakın bırakma, zamanı gelince elini de tutar, öper de siz hep böyle masum kalın e mi..
(ama Rusya konusunda fikrim aynı)
tercihlerini saklayacak biri değilmiş elm
hee evet olabülür tabi..eller arkada.. en uzun öpüşme yarışması gibi
tam m cnm yaşa sen bunlar olmadan, aslında görüşmeye bi araya gelmeye de gerek yok, telepatik olarak yürütebilrsiniz bence siz bu ilişkiyi
katıldım canım tüm dediklerine...benim abimde bu tiplerden..zeki, akılcı, kızlarla onla bunla ilgisi iç yoktur...27 yaşında, kız gelip tekllif etmese gözü görmez yani ona ilgisi olan bi kızı...gay mi hayır...hayat felsefesi, yapı meselesi...asla boş konuşmaz garantiidir...yabi ama madem bunların adları sevgili, okuldakilerin bilmesi kadar doğal bişey yok, illa da elini tutsun gezsin diye bi kural yok, ama sevgili olduklarını ilişki içinde oldukarını saklamalarına gerek yok...nişan sa çok ciddi bi adımdır, ama kendi aralarında yüzük olabilir, bana her ne kadar çocuksa gelsede bende 18 yaşımda takmıştım ünide :)
ya aseksüel ya farklı cinsel tercihleri var ya da konu sahibi kendş kendne gelin güvey oluyo sevgilim diye.
ama kk da bile okuduk, bilmemkaç aylık yıllık evliyim hala bakireyim ya da eşimi gay sitesinde yakaladım diyenleri,
neyse daha 18 yaşında gencecik bi kız, derslerine konsantre olsun zaten hayat gösterecek zamanla herşeyin düşündüğü kadar saf pembe olmadığını.
Bana sarılmayan adamın değil yüzüğünü takmak şeyime bile takmam. Kafama yani
Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
aşk = sex
bu kadar açık ve net
Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
senin için sorun değilse benim için hiç değilFarklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?