6 yıl nişanlılık ?

her şeye evet demesen iyiymiş.
özellikle çocuk gibi hayati bir mevzuda.
nasıl olsa her kadın muhakkak anne olmak ister bir gün.

tek takıldığım nokta bu.

Çocuk konusuna o kadar takılmadım ama belki ilerde ister ,istemezsede ondan önemli değil.

Arkadaşım senelerdir görüşüyorsunuz sevgilisiniz tabi 13 yaşında derin mevzular nasıl konuşuluyor bende anlamış değilim de hala sınıftaki kızlar sizin sevgili olduğunuzu bilmiyor ne alaka yanında görmeleri bir şey ifade etmez elele tutuşurken sarılırken güzel söyler söylerken görmüyorsa kızlar sevgili olarak görmezler sizi had lisede neyse artık üniversiteli olmuşsunuz ne demek elini tutmayı denicme bu çocuk bu kadar kapalı bir çocuk mı canım insan sevdiğine sarılmak ister elini tutmak ister bu zamana kadar çevrenize belli etmemeniz saçma siz sahiplenmezseniz başkaları sahiplenir başkaları ellerini tutar karşı bile koyamaz valla. 30 tane kız tek erkeğin tepesinde ne işleri var ki yani. Ben olsam rahatsızlğımı dile getiririm tehlike çanları çalıyor yani.

5 yıl 10 yıl farketmez el ele tutuşmayı sevmiyor.1 yılda olsa tutmazdı

pardon ama öpmeyi sevmiyo, sarılmayı sevmiyo, elele tutuşmayı sevmiyo, aşkım canım demeyi sevmiyo, ilerde çocuk istemiyo.
bence sen bunla evlensen aynı yatağa girmeyi de sevmiyorum deyip çıkacak işin içinden.
bana anlattıkların normal gelmedi. siz sevgili falan değilsiniz kendinizi kandırıyosunuz bence.

Son düzenleme:

Bunlar önemli değil yanımda olsun yeter.Benim sorunum bu değil.Kızlar sorun

Bunlar önemli değil yanımda olsun yeter.Benim sorunum bu değil.Kızlar sorun
peki cnm sana göre bunlar sorun değil, bana göre sorun, inşallah ilerde ne demek istediğimi acı bi şekilde anlamazsın, sen 18 yaşındasın ben 39, anlattıkların benim şu yaşa kadar edindiğim tecrübeme normal gelmiyor, inşallah ben yanılıyorumdur.

Az önce bu konuyla ilgili konuştuk.Sarılmaya falan gerek yok halledicem dedi.Kızlar gelince bugün chaster ile 5 yılımızı kutluyoruz dedi.Kızlarda ne güzel fln dediler yalandan.Sonra değişen birşey olmadı.Sevgili olduğumuzu biliyorlardı zaten.Onların derdi başka, çocuğun içine düşüyorlar resmen.

İlk ve tek sevgilisi benim.Hem bu tarafta hem öteki tarafta kimseye yaretmem

oy bebeğim bizde kimlerden ayrıldık kimleri unutamayız ölürüz gebeririz dedikte unuttuk
neyse cocukları olmayan kadınlar yani henüz cocuk sahibi olmayan kadınlar birini sevebilmenin en üst limitini zannediyorlarki sevgilidir yani ama öyle değil

ben 13 yasındayken o işin nasıl olduğunu çözmüştüm ne kadar safmışım

Dini olarak hiç düşünmemiştim hristiyanlıkta nasıl oluyor bu işler acaba?Ama dindar değil ondan olduğunu sanmam.

5 yıl 10 yıl farketmez el ele tutuşmayı sevmiyor.1 yılda olsa tutmazdı

sen şuanda 17 değil 22 yaşında olsaydın tutturdun elini şuanda küçüksün her söylenene evet diyorsun
halbuki yetişkin bir kadın olmak erkegin istediklerini manevralarla kendine cevirip istediğini tereyagından kıl ceker gibi halledebilmektir..
bak benim kocam hep onun söylediklerini yapıyoruz zanneder halbuki hep benim isteklerim olur :) hep senin söylediklerin oluyor dediğimde bile kendine gelemiyor öyle zannediyor :) daha önünce yasancak yılların var
elini tutmayacak ha elimi tutmazsa gösterirdim ona

Sevgilin bana Big Bang'deki Sheldon'u hatırlattı. Öpme yok , sarılma yok. Amy'nin dürtüklemesiyle arada bir sarılıyor işte. Sevgilin ya gerçekten çok saf ya da seni kekliyor. Dışarıdan biz çıkıyoruz demeniz komik... Sevgiline yaklaşacaklarsa onları bir yüzük durduramaz. Artı 6 yıl bana nişanlılık için çok uzun geldi.

Ya nasıl anlatsam hoşlanmıyor böyle şeylerden sevgiyi belirtmiyormuş ona göre

bu cocugun annesi babası ayrı mı?
14yasında kim neden sevgili olurken sart kosup ilerde cocuk yapmayacagız der...

bak burada bir suru evlenmis cinselligi yasamıs bir suru sorun atlatmıs kadın var,
13yas vs diye dalga gecilmesi hos degil, aldırıs etme ama bir kısmının sizin yasınızda cocugu var,
deneyimleri bildikleri var,
eger erkek ark.ın gibi davranıyor olsaydı cocukları, babasız buyudu ondan mı boyle oldu diye korkup bir doktora gotureyim derlerdi kesin.

ben de iyi bir uni okudum, hazırlık suresince sosyal hayattan kopmanın veya klasik ergen muhabbetlerinden uzak durmanın ne demek oldugunu iyi bilirim, erkek ark.ım da senin anlattıgın gibi biri,
bu modeller ya derse yogunlasır ya da ozel ilgi alanları vardır ona odaklanır,
sahsen arabesk yasamdan nefret ederiz, romantizimden de anlamayınca odun gibiyiz,
fakat sarılmaktan opmekten boylesine kacması normal degil,
sakın zorlama,
ama biraz daha gozlemle, uni hayatında ilerde mutsuz olmak istemiyorsan o cocuga baglı yasama,
ihtiyacım yok havalarına girmeden ortak arkadaslar edinin...

İlerde ne gibi sorun olabilirki herşeyi baştan konuştuk sonradan cayan birisi değilim.

canım sana şunu söyleyeyim belki bazı bayanlar bana kızabilirler ama ben erkeklere güvenmem asla.her erkeğe açık kapı bırak fazla güvenmeki sonunda büyük hayal kırıklığı yaşama.sana ona güven falanda demiyorum.ama ne yüzük ne bebek erkeği bağlamaya yetmiyor.kimse pembe hayal dünyasında yaşamasın.sen yüzüğü taksan ne olurki ne ki yüzük yani çıkarıp atamıcakmı yada seni aldatamıcakmı sanıyosun.o yüzüğü takınca gözlerinin nefsinin bağlanacağımı düşünüyosun.rusyaya gidecek askerliğe öylemi.ve rusya gibi bi ülkede sana sadık kalacak hiç bir hatası olmayacak öylemi.gülerim ben buna.seni asla üzmek değil niyetim.ama erkek canım benim.yüzde bi milyon güzel bi kadın görüp o ortamda da bulununca günaha girmemesine pek imkan yok.hiç bir işe yaramaz o yüzük falan.yarasaydı bi dünya nikahlı çocuklu kadınlarımız maalesefki aldatılmazdı

İlerde ne gibi sorun olabilirki herşeyi baştan konuştuk sonradan cayan birisi değilim.

Şuanda daha kişiliğiniz oturmadı ne kadarda büyük konuşuyorsunuz
herhalde cocuk cok yakısıklı zira ne isterse evet demişssiniz o sarılmayı sevmiyor belki sen seviyorsun nıye hep onun dedikleri

Şart koşması ciddi düşündüğünü görteriyor bence.Sonradan da söyleye bilirdi sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…