her şeye evet demesen iyiymiş.
özellikle çocuk gibi hayati bir mevzuda.
nasıl olsa her kadın muhakkak anne olmak ister bir gün.
tek takıldığım nokta bu.
5 yıl 10 yıl farketmez el ele tutuşmayı sevmiyor.1 yılda olsa tutmazdı13 yaşındayken erkek onla sevgili olursan işte 5 sene sonra daha el ele tutuşmamış olursunuz
muhtemelen 6 sene sonra öpüşeceksiniz bi 6 sene sonrada artık bilemedim yani
benim oğlum 4 yasında sanırım 10 sene sonra gelinim olabilir
pardon ama öpmeyi sevmiyo, sarılmayı sevmiyo, elele tutuşmayı sevmiyo, aşkım canım demeyi sevmiyo, ilerde çocuk istemiyo.Konu başka noktalara kaydığı için ek olarak söylemek istiyorum bana en baştan sarılmayı öpmeyi sevmediğini söylemişti.aşkım canım bebeğim gibi sözlerin ona fazlasıyla arabesk ve yapmacık geldiğini söylemişti hatta ciddi düşündüğü için evlenirsek çocuk istemiyorum fln demişti bende kabul ettim ilişkimiz ilk dakikadan beri gayet ciddi.
pardon ama öpmeyi sevmiyo, sarılmayı sevmiyo, elele tutuşmayı sevmiyo, aşkım canım demeyi sevmiyo, ilerde çocuk istemiyo.
bence sen bunla evlensen aynı yatağa girmeyi de sevmiyorum deyip çıkacak işin içinden.
bana anlattıkların normal gelmedi. siz sevgili falan değilsiniz kendinizi kandırıyosunuz bence.
peki cnm sana göre bunlar sorun değil, bana göre sorun, inşallah ilerde ne demek istediğimi acı bi şekilde anlamazsın, sen 18 yaşındasın ben 39, anlattıkların benim şu yaşa kadar edindiğim tecrübeme normal gelmiyor, inşallah ben yanılıyorumdur.Bunlar önemli değil yanımda olsun yeter.Benim sorunum bu değil.Kızlar sorun
İlk ve tek sevgilisi benim.Hem bu tarafta hem öteki tarafta kimseye yaretmem
Sen fena kaynana olursun cut
Ya şaka biryana 13 yaşındayken çocuk nasıl yapılır bilmiyordum çocuk istemeyi bırak. Ki gayette olgun düşünen biriydim.
13 yaşında yok aşkım demem el ele tutuşmayı sevmem. Tuhaf değil mi gelmez ki akla .
Konu sahibi arkadaşım sevgili olduğunuzu sizden başka kim biliyor ?
Belki cocugun edep, ahlak kavramlari cok farklidir. Daha önce böyle bir konu vardi, "ikimiz de dinimize cok düskünüz, böyle seyler uygun degil" demisti konu sahibi, olabilir belki.
Fakat eger böyle bir durumdan kaynaklanmiyorsa, psikolojik olarak cinsellige karsi sikintilari olabilir diye düsünüyorum. Ergenlik dönemindesiniz, kendi duygulariyla basa cikamiyor olabilir.
Bunun disinda, bence nisan icin cok erken. Cok kücük yastan beri birbirinizi taniyorsunuz, belki fikirleriniz degisebilir zamanla. Üniversite cok farkli bir ortam ve her sene degistigini, büyüdügünü hissedeceksin. Bu sürecte ilgiler, fikirler, zevkler degisim gösterebilir.
En iyisi erkek arkadasina bu durumdan hoslanmadigini söyle, o da kizlara "kiz arkadasim bu durumdan rahatsiz oluyor" desin. Sevgili oldugunuzu da ilan edin. El ele tusmuyorsaniz bile, sözlü olarak ilan edin.
Erkek arkadasin daha da sirnasan kizlara tavrini koysun.
5 yıl 10 yıl farketmez el ele tutuşmayı sevmiyor.1 yılda olsa tutmazdı
Bunlar önemli değil yanımda olsun yeter.Benim sorunum bu değil.Kızlar sorun
Ya nasıl anlatsam hoşlanmıyor böyle şeylerden sevgiyi belirtmiyormuş ona göreSevgilin bana Big Bang'deki Sheldon'u hatırlattı. Öpme yok , sarılma yok. Amy'nin dürtüklemesiyle arada bir sarılıyor işte. Sevgilin ya gerçekten çok saf ya da seni kekliyor. Dışarıdan biz çıkıyoruz demeniz komik... Sevgiline yaklaşacaklarsa onları bir yüzük durduramaz. Artı 6 yıl bana nişanlılık için çok uzun geldi.
peki cnm sana göre bunlar sorun değil, bana göre sorun, inşallah ilerde ne demek istediğimi acı bi şekilde anlamazsın, sen 18 yaşındasın ben 39, anlattıkların benim şu yaşa kadar edindiğim tecrübeme normal gelmiyor, inşallah ben yanılıyorumdur.
Merhaba ablalarım.Ben 18 yaşındayım.Erkek arkadaşımla lisede tanıştık.Aynı dershaneye gidip aynı üniversite aynı bölümü kazandık.Yaklaşık 5 yıldır hergünümüz birlikte geçiyor.Biz eczacılık okuyoruz.60 kişilik sınıfta sadece 7 tane erkek var.Sevgilimde hep sınavlarda ya 1. yada 2.oluyor.sınıftaki kızlarda soru sorucam konuyu anlatırmısın diye sürekli yanına geliyorlar.Hadi 1 tanesi gelse neyse 30 tanesi birden resmen çocuğun üstüne atlıyorlar.1-2 tane soru sorup sonra burcun ne?Küpen çok güzelmiş(malesef küpe takıyor.) gibi şeyler söylüyorlar.60 yaşındaki doç. hocamız sınıfın ortasında "bu çocuk hem yakışıklı hem zeki kızlar benden söylemesi"dedi.Sinirimden çıldırıyorum resmen.Hatta geçen gün bu kızlardan birine konu anlatmak için erkenden gitti okula normalde hergün birlikte gideriz.Onunla bu konuyu konuştuğumda bana nişanlanalım yüzük görünce kızlar uzaklaşır dedi ama daha okul 5 yıl + 1 yılda rusyada askerlik yapıcak o zaman telefonla bile görüşemeyeceğiz.Nişanı atma gibi bir kaygım yok ve ailem içinde problem olmaz.Özetle nişanlanmak sorunumu çözer mi?6 yıl uzun bir süre mi?
İlerde ne gibi sorun olabilirki herşeyi baştan konuştuk sonradan cayan birisi değilim.
bu cocugun annesi babası ayrı mı?
14yasında kim neden sevgili olurken sart kosup ilerde cocuk yapmayacagız der...
bak burada bir suru evlenmis cinselligi yasamıs bir suru sorun atlatmıs kadın var,
13yas vs diye dalga gecilmesi hos degil, aldırıs etme ama bir kısmının sizin yasınızda cocugu var,
deneyimleri bildikleri var,
eger erkek ark.ın gibi davranıyor olsaydı cocukları, babasız buyudu ondan mı boyle oldu diye korkup bir doktora gotureyim derlerdi kesin.
ben de iyi bir uni okudum, hazırlık suresince sosyal hayattan kopmanın veya klasik ergen muhabbetlerinden uzak durmanın ne demek oldugunu iyi bilirim, erkek ark.ım da senin anlattıgın gibi biri,
bu modeller ya derse yogunlasır ya da ozel ilgi alanları vardır ona odaklanır,
sahsen arabesk yasamdan nefret ederiz, romantizimden de anlamayınca odun gibiyiz,
fakat sarılmaktan opmekten boylesine kacması normal degil,
sakın zorlama,
ama biraz daha gozlemle, uni hayatında ilerde mutsuz olmak istemiyorsan o cocuga baglı yasama,
ihtiyacım yok havalarına girmeden ortak arkadaslar edinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?