- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Şart koşması ciddi düşündüğünü görteriyor bence.Sonradan da söyleye bilirdi sonuçta
Şuanda daha kişiliğiniz oturmadı ne kadarda büyük konuşuyorsunuz
herhalde cocuk cok yakısıklı zira ne isterse evet demişssiniz o sarılmayı sevmiyor belki sen seviyorsun nıye hep onun dedikleri
Şart koşması ciddi düşündüğünü görteriyor bence.Sonradan da söyleye bilirdi sonuçta
Sevmediği bişeyi yapmak istemen.Her çift illaki sarılmak zorunda mı?Hoşuna gitmiyor olabilir bence sorun değil
Sevmediği bişeyi yapmak istemen.Her çift illaki sarılmak zorunda mı?Hoşuna gitmiyor olabilir bence sorun değil
Anlamak istemiyorsun sanırım . Şart koşması ciddi olduğunu göstermez.
14 yaşında bir insan çocuk istemem diyerek ciddi düşünmez ki .
Zaten ilişki dediğin 18 yaşından sonra başlar belkide 20 .
Çocukmuşsunuz zaten.
Sen istemiyor musun elini tutmayı ?
Öptü mü mesela hiç seni gerçi küçüksün ama
Peki 14 yaşında bunları demesi neyi gösterir sizce?
Peki 14 yaşında bunları demesi neyi gösterir sizce?
sanırım her ikinizinde hormon değerleri normal değil kusura bakma
Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı
Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı
bakış açısını anladıysan sen eğer bize de anlatıver. ben ki 33 yaşında biri olarak kadın erkek ilişkilerinde bu kısmı anlamadım. yani insanın doğasında vardır bu.. hani bakış açısı etkili olabilir ki. rahip falan mı diğer mesleği
İşte o da tam tersini söylüyor.Sarılmak fln insanın doğasında yoktur diyor.
ciddi dusunebilir ama asıl bu cumle korktugunu gosteren bir seydir...
neyden korktugunu bilemem; mutsuz cocuklar, erkeklik ve cinsellik, dusuk bir ihtimal de olsa sorumluluk... cogaltılabilir.
1-2yıl sonra bu cocukla devam etsen de etmesen de burada yazdıgın dusuncelerinin degisecegi kesin,
bu arada anlattıkların gore bu cocuk icin beni bırakır mı diger kızlar calacak mı diye korkmazdım ben, iyi efendi biri ama sakladıgı bir seyler ve senden baskasıyla iliski yurutmeyi de dusunmuyor zaten.
Sorumluluktan korksa bence nişan istemezdi diye düşünüyorum.
Sevgili oldugunuzu nerden anladin
Saka bi yana da butun yorumlari okudum. Simdi anlamiyor olman coook normal ama cok degil 2-3sene sonra anlayacaksin kizlarin ne demek istedigini.
sağlıklı bir ergen erkek çocuğunun ya da ergenlikten çıkmış bir üniversite öğrencisnin, beş yıldır birlikte sözde sevgili olduğu kızın bir kez bile elini tutmamış, öpmek istememiş olmasının bakış açısıyla falan bi alakası yoktur, insanın hele ki erkeğin doğasına terstir. bir kez olsun sarılıp öpmediyse, ya cinsel sorunları vardır, ya sen kendi kendine sevgilisiyim diye gelin güvey oluyosundur. nokta.Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?