6 yıl nişanlılık ?

Şart koşması ciddi düşündüğünü görteriyor bence.Sonradan da söyleye bilirdi sonuçta

Anlamak istemiyorsun sanırım . Şart koşması ciddi olduğunu göstermez.
14 yaşında bir insan çocuk istemem diyerek ciddi düşünmez ki .
Zaten ilişki dediğin 18 yaşından sonra başlar belkide 20 .
Çocukmuşsunuz zaten.
Sen istemiyor musun elini tutmayı ?
Öptü mü mesela hiç seni gerçi küçüksün ama

Şuanda daha kişiliğiniz oturmadı ne kadarda büyük konuşuyorsunuz
herhalde cocuk cok yakısıklı zira ne isterse evet demişssiniz o sarılmayı sevmiyor belki sen seviyorsun nıye hep onun dedikleri

Sevmediği bişeyi yapmak istemen.Her çift illaki sarılmak zorunda mı?Hoşuna gitmiyor olabilir bence sorun değil

Daha gençsin
Zamanla bakışaçın değişecektir.
Sen çocuğu eliyüzü düzgün ve herkesten evvel tanıdığın için içten içe sahipleniyorsun, gerçeği göremiyorsun.
Daha kendi içimizde evliliklere mezhep ayrımı engel oluyorken.
Sen dini, milleti farklı biriyle elele bile tutuşmamışken kendi kafanda, nişan yaptın, Rusyaya askere gönderdin, bitirdi geldi evlendin çocuk yapmadın.:)
Daha 1.sınıftasın derslerine, kariyerine odaklan.

Şart koşması ciddi düşündüğünü görteriyor bence.Sonradan da söyleye bilirdi sonuçta

Bebeğim ben anladım seni sendende 9 yaş büyüğüm
sen şuanda bu yakışıklı fırlamayı elinde tutmak için herşeyi yapıyorsun
napcan hayat işte bizde böyle böyle öğrendik , bize akıl verende yoktu kk filanda yoktu

Peki 14 yaşında bunları demesi neyi gösterir sizce?

Peki 14 yaşında bunları demesi neyi gösterir sizce?

14 yaşında biri henüz çocuktur. çevresindeki birini dahi idol edinmiş olabilir.. özgürlük kavramı tavandır o yıllarda..
işin aslı kişiliğin temeli belli olsa da pek de takılı kalma yaş 14'e

ciddi dusunebilir ama asıl bu cumle korktugunu gosteren bir seydir...
neyden korktugunu bilemem; mutsuz cocuklar, erkeklik ve cinsellik, dusuk bir ihtimal de olsa sorumluluk... cogaltılabilir.
1-2yıl sonra bu cocukla devam etsen de etmesen de burada yazdıgın dusuncelerinin degisecegi kesin,
bu arada anlattıkların gore bu cocuk icin beni bırakır mı diger kızlar calacak mı diye korkmazdım ben, iyi efendi biri ama sakladıgı bir seyler ve senden baskasıyla iliski yurutmeyi de dusunmuyor zaten.

Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı

bakış açısını anladıysan sen eğer bize de anlatıver. ben ki 33 yaşında biri olarak kadın erkek ilişkilerinde bu kısmı anlamadım. yani insanın doğasında vardır bu.. hani bakış açısı etkili olabilir ki. rahip falan mı diğer mesleği

Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı

Sevgili oldugunuzu nerden anladin

Saka bi yana da butun yorumlari okudum. Simdi anlamiyor olman coook normal ama cok degil 2-3sene sonra anlayacaksin kizlarin ne demek istedigini.

İşte o da tam tersini söylüyor.Sarılmak fln insanın doğasında yoktur diyor.

İşte o da tam tersini söylüyor.Sarılmak fln insanın doğasında yoktur diyor.

bu işte bir iş var. en başından beri mi öyle?
cinsel kimliğinde bir sorun yok demi? emin misin bu konuda?
ya da hangi bakış açısı. azcık açar mısın bunu?

Sorumluluktan korksa bence nişan istemezdi diye düşünüyorum.

insanlar birbirlerine zorunda oldukları için sevgi göstermezler, bu içten gelen birşeydir.. sadece çiftler içinde geçerli değildir bu.. seven insanlar birbirine sarılır, öper.. ben çalıştığım insanlara bile sarılırım, sarılamayacak kadar uzakta isem "geldiğimde kocamaaan sarılıcam sana" diye belli ederim sevgimi.. kusura bakmayın ama "demek ki sevmiyor" dediğiniz şey kot markası değil, sizsiniz.. sevgilim dediğiniz insan öpmeyi, dokunmayı, sarılmayı değil sizi sevmiyor.. sayfalarca bunu demek istiyoruz özetle.. evlendiğinizde yanyana yatmayı sevmiyorum, aynı odayı kullanmayı sevmiyorum dese kabul mü edeceksiniz yani? sokakta el ele gezen çiftleri görünce özenmeyecek misiniz? sorgulamayacak mısınız? gerçi anlatıyoruz ama 13 yaşında başlayıp evleneceğinizi düşündüğünüz bir ilişkimsi durum için çok bile yorum almışsınız, gerisi size kalmış

Sorumluluktan korksa bence nişan istemezdi diye düşünüyorum.

siz zaten birliktesiniz, güven de var. yani bölümde sizi görenler anlar zaten birlikte olduğunuzu. needen 6 yıl sonrasına planlar yapıyorsunuz? bir de en iyi şartlarda 6 yıl. ne sular akacak bakalım...

sağlıklı bir ergen erkek çocuğunun ya da ergenlikten çıkmış bir üniversite öğrencisnin, beş yıldır birlikte sözde sevgili olduğu kızın bir kez bile elini tutmamış, öpmek istememiş olmasının bakış açısıyla falan bi alakası yoktur, insanın hele ki erkeğin doğasına terstir. bir kez olsun sarılıp öpmediyse, ya cinsel sorunları vardır, ya sen kendi kendine sevgilisiyim diye gelin güvey oluyosundur. nokta.
daha nası net anlatayım. 13 15 yaşında çocuğun ne bakış açısı olacak ayrıca, adı üstünde ergenlikte ki bi çocuk, bu konulara en merakla yaklaştığı dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…